Nasterea la Medlife ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 14
M&M spune:
Neata!!! Multumesc de primire!!!
Eu sunt inca " mica ", asa ca prefer sa va citesc pe voi, care sunteti mai avansate cu sarcina!!! dar din cand in cand , am sa imi bag si nasul. Sper sa nu va suparati.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
10+
clauclau spune:
Lala, super, asa recuperare vreau si eu. Desi si la prima cezariana a fost ok, mi-am revenit repede, sper sa fie acum si mai bine caci nu se compara conditiile. Acum merg cu inima impacata , sunt multumita ca am ales Medlife. Stiu de prima oara ca cea mai grea este a doua zi cand trebuie sa te dai jos din pat, pana faci cativa pasi, ca apoi incet, incet incepe recuperarea...Bine, nu se compara, atunci imi faceau ca si calmant un amarat de algocalmin seara la culcare. Ma gandesc ca acum se reduc mult durerile postoperatorii prin calmante mai puternice si puse direct unde trebuie.
Inuta, stai linistita ca o sa scapi de kg in plus, doar nu te astepta sa dispara imediat. Sti cum se zice, iti trebuie 9 luni sa nasti, apoi tot 9 luni sa revii la cum erai inainte. Asa ca nu te grabi, kg or sa se duca cu siguranta. Si eu ma simt acum asa de mareeee, abia astept sa devin din nou supla....
Cristina, e foarte bine ca intri, asa o sa afli multe de Medlife si de nasterile de acolo. Cu fiecare poveste citita o sa fii si mai satisfacuta de alegerea facuta!
Kiki, da, cu siguranta o sa ne intalnim acolo la nastere! Eu am ales rezerva cu 2 paturi, poate locuim impreuna zilele alea! Tu esti programarea de la 8 dimineata? Cand mi-a stabilit mie ora ( 12 ) mi-a zis ca mai este o nastere la 8. Ma gandesc ca e vorba de tine, nu?
Anandrei, ne pove mai multe, pleaseeee!!!!! Stiu ca tu te-ai dus optimista tare la nastere. Ce s-a intamplat, a fost recuperarea mai grea la tine? Sa ne spui si noua...
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 34 + cu Rebecca
AMR 35 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
kiki29 spune:
buna clauclau sincera sa fiu am uitat sa o intreb la ce ora sunt progr dar maine ma duc la control si iti voi spune,si eu tot rezerva cu 2 paturi am optat ,poate vom sta amandoua oricum dak vrei sa mai vb iti dau id de mess anabella_cool27 ma gasesti mai mereu va pup pe toate si aveti grija de voi cat si de bebici.
iubu77 spune:
Cu recuperarea de dupa cezariana..cred ca depinde de persoane..
Eu am fost mai nasol a doua zi..dar mai mult de la anestezie..
Apoi a fost totul cat de cat ok.. Oricum dupa 9 -10 zile eram la plimbare in parc cu sotul..
Asa ca eu una te incurajez.. Eu nu ridicam nimic mai greu de 2kg.. exceptand copilul.Pe el aveam voie..Adica mi-a zis ca singura greutate pe care am voie sa o ridic e copilul..Si a fost totul bine..
Succes
mami_papatot spune:
Sara buna mamicutzelor! Am reusit sa imi fac programare pentru 11 februarie la dr. Predoi, ceea ce inseamna ca sunt din ce in ce mai aproape de nasterea la medlife...ma bucur tare mult, mai ales ca cea cu care m-am sfatuit mi-a spus ca am facut o alegere buna in privinta medicului...
azi am fost si la control la medicul meu actual, bebe e deja cu caputul in jos, e sanatos , iar colul meu asa cum ii sade bine unuia cuminte!
Va pupic si sa auzim in continuare numai de bine!
mami_papatot 29+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
kiki29 spune:
quote:
Originally posted by kiki29
buna fetelor , pt clauclau poate ne vedem la medlife si eu sunt progr pe 25 feb la cezariana sper sa ne vedem atat noi cat si bebici
kiki29 spune:
quote:
Originally posted by kiki29
buna fetelor , pt clauclau poate ne vedem la medlife si eu sunt progr pe 25 feb la cezariana sper sa ne vedem atat noi cat si bebici
luny spune:
Fetelor, azi am fost la ecografie la Chitescu!!! M-am linistit, uraaaaa, bebele meu a crescut bine pt varsta lui, are aproape 2 kg, s-a asezat in pozitie, cu caputul in jos, dar are esarfa de cordon, zapacitul!! Si lichidul e in cantitate normala, nu e putin deloc!!!
Despre placenta cu grad de maturitate 2-3 la 33 saptamani ce parere aveti, e ok??Colul are si el 36 mm si este inchis!! uffff, ce usurare, e totul ok!! Chitescu a fost fff dragutza si amabila, mi-a raspuns la toate intrebarile si mi-a zis ca bebe este bine!!
Luny, in 32+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Am gasit o chestie super interesanta pt burtici si mamici...
Pt cine vrea niste vouchere cu care poate face mai apoi cumparaturi pe net pt bebe,trebuie sa intrati pe un site al celor de la Elevit si sa ajutati un copacel sa creasca (virtual,binenteles)...pe asta primiti in fiecare zi puncte (pt udat,taiat,etc) pe care la final le puteti transforma in cupoane cu care sa cumparati lucruri pt copii.
Nu prea mi-a venit sa cred nici mie,dar dupa ce am primit invitatia de la o prietena care deja si-a comandat si primit de la ei lucrurile dorite,am intrat si eu in joc...si nu ai nimic de pierdut pana la urma urmei,totul dureaza maxim 5 minute pe zi si dupa cate zile vrei, te retragi si iti cumperi lucrurile dorite.Poti acumula 200,400,800 puncte,fiecare 200 de puncte valorand 100RON...eu zic ca e faina treaba,de atunci trimit si eu la toti cunoscutii sau burticile si mamicile interesate,sa profitam cu toate.
Daca va intereseaza,trimiteti un PM cu e-mailul vostru si va trimit o invitatie,asa functioneaza.
Pupici la burtici,mamici si puiuti!!
Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!