Nasterea la Medlife ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Sarcina usoara, Cristina, bine ai venit!!!

Luny, in 32+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlebig spune:

Am revenit si noi pentru a va spune ca suntem bine sanatosi si papaciosi. Am crescut in 4 saptamani 1,400kg si 3 cm ceea ce e foarte bine. Mami nu prea mai are timp de nimic in afara de mine, somnic si scoala.
Trebuie sa terminam cu examenele finale inainte de dizertatie si avem o gramada de referate stufoase de facut. Nici nu stiu cum o sa le termin pe toate. Daca ati putea sa ne ajutati si pe noi cu ceva documentatii despre psihologia reclamei sau un proiect de cercetare bazat pe resurse umane sau psihologia muncii v-as fi recunoscatoare. Nu mi-ar displace nici daca as afla pe cineva care vinde astfel de lucrari (daca aveti cunostinta de astfel de persoane sau care au cumparat de la cineva). Deja intru in criza de timp si nu pot sa le fac pe toate singura.

Altfel, am incercat sa pun si eu niste pozici dar imi zice la album ca trebuie sa fie de maxim 100 kb ?!?? Voi cum ati procedat?

vali_delide si zeririlouiza pupici multi si multa rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlebig spune:

Anandrei, sa-ti traiasca iepurasul, e un dragalash.

Daca am mai ratat pe cineva care a nascut imi cer scuze, dar nu am avut timp sa citesc chiar toate mesajele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

buna fetele! ce mai faceti?
Littlebig, felicitari pentru evolutie! Sa cresteti mari in continuare!

Multumesc fetelor pentru aprecierile lui iepurica! Sa dea Dumnezeu sa fim toate binecuvantate cu bebei sanatosi!

Lala, am si eu o intrebare catre tine (eventual si catre fetele care se pricep):mi se vede o ata la operatie dar nu a cazut inca, desi au trecut 9 zile. Dr mea a zis ca sunt fire care se topesc, dar e normal sa mai existe inca?
Mentionez ca nu exista alte fire care sa se observe la exterior.

Tinem sa anuntam ca ne-a cazut buricul la fix o saptamana de la nastere!!!!

Pupici tuturor!!!

Ana-Maria de David pufosu' si cel mai fericit tati, Andrei

Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Anandrei

buna fetele! ce mai faceti?
Littlebig, felicitari pentru evolutie! Sa cresteti mari in continuare!

Multumesc fetelor pentru aprecierile lui iepurica! Sa dea Dumnezeu sa fim toate binecuvantate cu bebei sanatosi!

Lala, am si eu o intrebare catre tine (eventual si catre fetele care se pricep):mi se vede o ata la operatie dar nu a cazut inca, desi au trecut 9 zile. Dr mea a zis ca sunt fire care se topesc, dar e normal sa mai existe inca?
Mentionez ca nu exista alte fire care sa se observe la exterior.

Tinem sa anuntam ca ne-a cazut buricul la fix o saptamana de la nastere!!!!

Pupici tuturor!!!

Ana-Maria de David pufosu' si cel mai fericit tati, Andrei

Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

E normal, eu inca o am. Va cadea.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

anandrei...am vazut pozicile lui iepurica...e atat de dulce ca-ti vine sa-i rontai nasucul...pupici multi!

mami_papatot 28+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Mamici am si eu o intrebare..tot discutam despre cezariana, dar nu prea zici nimeni cum e cu recuperarea. Prietena mea a facut de curand ceza, acum vreo 2 saptamani si se simte super rau, abia daca poate sa aibe grija de bebic, daramite sa mai faca si altceva.
Va rog din suflet incurajati-ma si pe mine putin...e chiar atat de rea operatia? ma refer la recuperare. ce avem voie sa facem in prima luna? sau ce nu avem voie sa facem?
si inca ceva..in urma nasterii ati elimanat ceva din surplusul de kg? ca eu una ma simt ca o balena si ma gandesc ca daca voi ramane asa...imi va fi teribil de greu.

multumesc anticipat

am 37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by inuta12

Mamici am si eu o intrebare..tot discutam despre cezariana, dar nu prea zici nimeni cum e cu recuperarea. Prietena mea a facut de curand ceza, acum vreo 2 saptamani si se simte super rau, abia daca poate sa aibe grija de bebic, daramite sa mai faca si altceva.
Va rog din suflet incurajati-ma si pe mine putin...e chiar atat de rea operatia? ma refer la recuperare. ce avem voie sa facem in prima luna? sau ce nu avem voie sa facem?
si inca ceva..in urma nasterii ati elimanat ceva din surplusul de kg? ca eu una ma simt ca o balena si ma gandesc ca daca voi ramane asa...imi va fi teribil de greu.

multumesc anticipat

am 37 saptamani

Eu pot spune ca m-am recuperat mai repede decat la nasterea normala de la primul baiat.
In prima zi am baut 3 litri de lichide si am facut "gimnastica" in pat ridicand picioartele alternativ, a doua zi m-am dat jos si am mers scapand de sonda. Am urcat la bebe si am continuat sa merg cat de mult am putut , faceam plimbari pe hol de la rezerva la acvariu.
In a treia zi ma miscam bine si l-am avut pe bebe in salon 24 de ore. m-am descurcat singura cu el , l-am dus doar la baie la acvariu.
In a patra zi am plecat acasa.
In a cincea zi am mers la Revelion la nasi , am dansat 2 dansuri si am stat cu musafirii pana la 4 dimineata cand am condus masina inapoi acasa , 14 km .
Dupa o saptamana eram ca noua.

Acum dupa 3 saptamani mai am doar +4 kg din cele 16 kg acumulate si de astea 4 vreau sa scap pana la botez, alaptez , bebe a luat un kilogram in greutate si suntem super ok.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

lala, esti o norocoasa daca ai reusit sa pieri atat de repede kg puse in sarcina...Doamne, unde n-ar da si peste mine asa un noroc...ai facut ceva in mode deosebit sau le-ai pierdut pur si simplu pe durm?

mami_papatot 28+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Lala multumesc de incurajari...chiar te numeri printre norocoase, vorba lui mami_papatot..sa ne spui si noua secretul kg-lor..
eu am luat pana acum 17 kg...si tare mi-e ca nu stiu cum voi scapa de ele. la nastere de regula de cate scapi?

am 37 saptamani

Mergi la inceput