Nasterea la Medlife ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna fetele! V-a fost dor de noi?

Eu sunt tot ca o floricica, ba chiar mai bine. Povestea nasterii inca n-am scris-o, dar mai e timp. Ma bucur ca am fost ca o floricica inainte de nastere pt ca dupa a fost destul de nasol si daca mai eram si pesimista nu stiu ce ma faceam. A fost nasol cu recuperarea, ca totusi e o operatie, dar acum ma simt bine. David e f cuminte, papa de la san, desi in spital a papat si lapte praf fiindca nu aveam nici colostru, dar acum avem laptic si e bine! Doarme ziua si noaptea se trezeste cam la 2-3 ore sa pape. Suntem bine amandoi.

Fetelor, m-ati speriat cu Dr Popa. Cu mine a fost o superdragutza, m-a urmarit de la inceput de tot, de cand avea Iepurica 4 saptamani si niciodata nu s-a purtat urat. Si in spital a venit sa ma vada de 2 ori la Terapie intensiva si apoi in fiecare zi in rezerva. Si m-am simtit si eu si i-am, luat un buchet de flori, atat! Nu stiu ce sa zic, poate ati prins-o intr-o pasa foarte proasta.

Luny, din pacate, da, platesti 75 de lei de fiecare data. Dar eu nu m-am dus chiar din saptamana in saptamana, cam la 2 saptamani si nu mi-a zis nimica.

Louiza, Yasmin tot cu falcutze a ramas! Sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea ca e o scumpa! Te pup si succes cu colicii. Noi inca n-am inceput (si sper sa nici nu incepem), am plans doar in prima noapte acasa ca eram stricati la burtica, din cauza mea.

In cazul in care mai aveti intrebari legate de spital, va raspund cu mare drag. Rementionez ca merita fiecare ban, daca va permiteti. A fost de vis, toata lumea ne-a tratat si pe mine si pe iepurica ca pe niste printi!

Va pup pe toate si sa dea Dumnezeu sa avem bebei sanatosi!

Ps: Am pus poze cu iepurica!

Ana-Maria de David pufosu' si cel mai fericit tati, Andrei

Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Pardon, acum am pus poze cu iepurica!

Ana-Maria de David pufosu' si cel mai fericit tati, Andrei

Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ce iepuras dragut
Bravo mami, ai facut o treaba excelenta !

Eu am fost ieri la controlul de 3 saptamani si deoarece eram cu pisoiul mic in brate doamna dr Popa m-a invitat prima in cabinet . L-a tinut pe pitic in brate si dansa si asistenta , m-a consultat si a fost super bucuroasa ca i-am adus o poza cu pisoiul pentru panoul dansei cu bebelusi !
Ne mai vedem peste 3 saptamani.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Felicitari si sa-ti traiasca, e un dulce bebicul tau, abia astept sa-l vad si eu pe al meu, dar mai avem de asteptat...

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ana, sa-ti traiasca, e un scuuuuuuump!!!!!
Lala, unde are panoul cu pitici drita, ca tare as vrea sa vad si eu!

Luny, in 32+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Hello fetelor,

noi suntem bine, eu nu prea am cum sa intru des ca sunt cam obosita, dar revin eu in forta, bubulina e cuminite a facut figuri aseara si azi ca i-am schimbat programul.

Andrei imi pare bine ca sunteti ok, si ca iepurasul tot dragut a ramas , si tati al lui a fost apreciat de sortul meu, ca noi l-am vazut la agvariu

Cand mai am timp mai bag poze, va las ca vine ora de mancarica a lui bubulina

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

POZE

http://community.webshots.com/album/562142205KqVKPe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki29 spune:

buna fetelor , pt clauclau poate ne vedem la medlife si eu sunt progr pe 25 feb la cezariana sper sa ne vedem atat noi cat si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by luny

Ana, sa-ti traiasca, e un scuuuuuuump!!!!!
Lala, unde are panoul cu pitici drita, ca tare as vrea sa vad si eu!

Luny, in 32+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

In cabinetul de la consultatii ginecologie spital are panoul ( cabinetul de la mezain, de langa receptia recoltari analize.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna!!! Sunt o gravidutza in 9 sapt si , inainte de a ramane gravida mi-am zis ca o sa nasc la Medlife; va citesc din umbra si m-ati convins. Am fost deja la control la Dr Mirela Popa, am facut si prima ocho tot la dumneaei, mi-a dat nr de tel de la primul consult, si s-a comportat foarte frumos cu mine...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna!!! Sunt o gravidutza in 9 sapt si , inainte de a ramane gravida mi-am zis ca o sa nasc la Medlife; va citesc din umbra si m-ati convins. Am fost deja la control la Dr Mirela Popa, am facut si prima ocho tot la dumneaei, mi-a dat nr de tel de la primul consult, si s-a comportat foarte frumos cu mine...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
9+

Mergi la inceput