Mamici de iulie-august 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
Irda spune:
Mona, tuberculozaaaa!!!!??
Doamne fereste!
Biata fata, cat s-o fi chinuit pana i-au pus diagnosticul corect! Nu mai zic de pericolul pentru colegi si profesori.....uffff!
Irda
Bebe
Antonia Codrina
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
boticelina spune:
Fetele 
Mona coletele vin cam in 3 saptamani. Cel mai bine e sa dai comanda din timp si apoi te faci ca uiti ca ai dat comanda
si, hop, te trezesti cu un curier cu surpriza la usa. Costul de expeditie este de 10 lei si se plateste o singura data chiar daca articolele iti vin in mai multe colete, functie de cum le au ei pe stoc sau daca ti le aduc direct din Germania. Cel mai fain e ca le probezi si daca nu-ti vin sau nu-ti plac, le trimiti inapoi si-ntr-o saptamana ai banii inapoi la posta. Eu de cand am inceput sa slabesc am mai luat plasa cu masurile, ca pina venea coletul mi-erau prea mari, si le trimiteam inapoi, dar in afara de comenzi care n-au venit din cauza ca nu mai exista produsele in oferta, n-am avut surprize neplacute cu ei. Singura problema e ca sunt destul de scumpe dar cand toate hainele din magazinele de la noi sunt pana la marimea L pe standarde chinezesti, ei sunt uneori singura solutie pt noi, cele mai rotunde.
Of, si au niste sutiene faine! Nu stiu ce ma faceam daca nu apareau ei pe piata. Unde as gasi eu, chiar si acum, sutien 90D? Frumos si de calitate nu din-alea chinezesti de baba, din plastic.
Bujo, Irda, mama, ce gasca de artiste ne-am tras
Io am facut liceul de arta, Academia de arta din Cluj la foto-video si acum sunt graphic designer aici in Cta, fac carticele, reviste, standuri expozitionale, as fi facut si io arhitectura, mare pasiune, dar sunt zero barat la matematici. Ce ne-am strans, nici nu mi-as fi inchipuit!
Monica
si gargaritza 13+
"If you are unware of your choices, then you have none"
madina71 spune:
Mona, asa este cu salopetele, si eu aveam mereu mare grija sa nu se tarasca pe jos pantalonii sau vreo bretea cand mergeam la buda, in rest mie mi-a fost f comoda cea pe care am purtat-o sarcina trecuta si cred ca imi mai este buna si acum, avand in vedere ca am plecat cam de la 59-60 kg ambele dati cand am ramas gravida...acum cantarul meu arata 63,5 kg, cam mult, cica in primul trimestru de sarcina trebuie sa luam cam 1,5-2 kg, in al doilea cam 6 iar in ult5imul trimestru cam 5 kg...
Referitor la sani, si eu pun un sutien pe acasa, noaptea nu port...in orice caz sutienul trebuie sa nu aplatizeze mameloanele, tot asa am citit undeva ca cica sa porti- pe acasa, evident- un sutien mai vechi sau unul de care te poti dispensa, dar caruia sa-i faci doua gauri in dreptul mameloanelor astfel incat sa nu fie aplatizate....Eu la primul bebe nu prea am avut sfarcuri si nu prea putea sa prinda in gurita sanul mititelul sa suga, noroc ca m-a invatat cum sa fac o mamica experimentata dupa ce am nascut, ca eu ma asteptam ca bebe sa stie cum sa apuce mamelonul in gurita si sa suga!!!!!
12+ si Adrian
(20.01.2007)
Irda spune:
Bujo, cum sa nu te convocam, daca poti veni!
Da e misto ca fotograf, imi place , e ceva ce fac din pasiune si ...hmmm.....apreciere a frumosului.....ca nu-mi gasesc cuvintele care sa descrie starea exacta acum!
Fac poze bebeilor, copilasilor si gravidutzelor in principal.......sotul e cu modelele, foto de produs etc, dar acum il "exploatez" pe el...si eu am devenit "model"
O sa mai pun poze la semnatura....la poze Dari ...album bebe2! Sunt mai vechiutze... la 14 saptamani, dar se vede burtica bine!
Irda
Bebe
Antonia Codrina
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
boticelina spune:
Madina ce ai facut la boobs ca sa faci sfarcuri ca nici io n-am (doar daca e frig, si nu tine mult
)
Monica
si gargaritza 13+
ana_a spune:
quote:
Originally posted by oanasm
eu am reusit sa intru pe adresa...deci e ok...se poate ca da eroare ptr ca yahoo nu permite logara mai multor utilizatori de la PC diferite in acelasi timp
cine mai zicea ca vrea mai repede sa stea acas' decat la scarbici?
io ma gandesc sa fac asa...dupa ce am mai studiat o leaca...
- 83 de zile prenatal (asta e maximum de prenatal ce se da..adik 84 e maxim) se socotesc zile calendaristice
- am vreo 22 concediu de odihna...zile lucratoare
-14 zile concediu normal de boala, zile calendaristice
...si rezulta ca de la sfarsitu lu aprilie...inceputul lui mai...as putea sta acasa......acu' om vedea..
Oana6+
o noua viata
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
Caprioara spune:
Irda, buna idee cu intalneala.
Si sotul meu e in domeniul vostru, e fotoreporter (insa nu scrie, doar pozeaza), iar in timpul liber face fotografii de teatru. A avut si expozitii in timpul Festivalurilor de teatru. Si apoi toti prietenii il cheama la nunti si botezuri, de care e satul; daca primim vreo invitatie il apuca toate cele, ca-i ajunge si lui, a inceput sa urasca nuntile. Drept urmare, nici acasa nu se omoara cu facutul de poze
, iar eu nu prea beneficiez de talentul din familie, mai mult cupilul. Ce-i drept, nici nu-s vreo frumusete ca sa ma ia drept model
, asa ca...
Caprioara
13+, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
mcoca spune:
Eu sunt statistician si lucrez intr-un laborator de medicamente homeopate. Cum zicea si turturica, in ro invatamantul ma manca :). Si eu stau toata ziua cu nasul in calculator, dar mi se pare absurd ca asta i-ar facea rau la bebe. Ce sa mai zicem de femeile care stau toata ziua la tv, care e clar ca degaja mai multe radiatii ca un monitor cu mii de protectii. Atatea aberatii am auzit de cand sunt gravida ca imi vine sa ma iau cu mainile de cap : epilatul face rau, oja face rau, vopsitul face rau, machiajul si alte prostii.
Mai, dar voi sunteti toate puse pe fapte marete, ati inceput deja preparativele pentru bebe. Eu mai ma uit asa prin magazine, dar nu imi vine sa cumpar inca ceva. Mai imi zic, asta sigur o sa iau, sau asta nu, dar astept pana intru in concediu de maternitate sa ma apuc de cumparaturi. Am citit si lista de cumparaturi postata pe mail, si am ajuns la concluzia ca problema este destul de subiectiva si depinde de « fluturasii fiecareia » :). Am totusi niste intrebari pentru mamicile cu experienta :
- de ce camasa de nastere e de « sacrificiu » ? Ca doar e ridicata pana sub sani, nu vad cum se va face ca porcu.
- Chiar trebuie utilizata vata si nu tampoane ? Eu in mod sigur nu o sa ma duc cu vata, ca o sa-si faca alea cruce cu amandoua mainile. Aici stiu ca exista tampoane pentru nastere, nu stiu daca sunt aerate sau nu, dar pentru ciclu exista microaerate, asa ca … Pentru epizio (de care mie imi e cel mai frica, dar sper sa scap) in brosura de la maternitate scria sa ai un uscator de par, si sa-l folosesti dupa fiecare toaleta, sa usuci bine zona.
- Mada, am vazut patutul tau. Aici scrie de patuturile de genul ala sunt pentru voiaj si ca nu e indicat sa doarma bebele tot timpul in el. Eu nu stiu ce sa zic, repetam ca un papagal ce am citit pe eticheta. Dar daca are confortul unui pat pliant pentru adulti, ….
Si eu am facut la un moment dat cumparaturi de haine din reviste/net, dar cand ultima data am primit niste carpe, care nu aveau nimic de-a face cu poza am zis stop. Si in plus masurile mai depind si de model asa ca prefer sa fac magazinele.
boticelina, mie mi se par ok sutienele de la Jolidon. Si eu am 80D si in Franta e cam problema cu cupa D. Mie sotul imi zice ca mi-au crescut sanii, dar sutienele inca sunt ok (e adevarat nu toate modelele), asa ca deocamdata am scapat de o problema. Cele de la DIM fara burete mi se par extrem de confortabile, parca nu am nimic pe mine.
Ieri am spus si eu la lucru, adica la seful n+1. Mi s-a parut ca i-a cam cazut fatza, dar asta e. Acum trebuie sa-i spun la n+2 cand o sa apara prin zona. Oricum sunt mult mai linistita.
_
Vicky
15+
Bebele casei
Irda spune:
Am pus pozele fetelor ...sa vedeti ce burtic mare aveam acum 2 saptamani!
Acum e si mai si...![]()
Intrati la poze Dari/Album bebe2
Irda
Bebe
Antonia Codrina
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
madina71 spune:
quote:
Originally posted by boticelina
Madina ce ai facut la boobs ca sa faci sfarcuri ca nici io n-am (doar daca e frig, si nu tine mult)
Monicasi gargaritza 13+
Boticelina, si eu la fel, daca era frig aveam sfarcuri...Ce am facut? Am citit si eu pe ici pe colo si cica dupa ce faci dus sa te freci cu un prosop aspru pe sfarcuri, eu tineam prosopul de capete intins cu ambele maini si frecam sfarcurile de el...nu stiu daca a ajutat mare lucru, insa cand am alaptat nu am facut rani, mi-am dat si cu garmastan care face minuni pt sani...Acum dupa prima sarcina am sfarcurile mai pronuntate fata de prima data...Cam asta am facut eu...Iar ca sa ii bag in gurita lui bebe sanul ca sa suga trebuia sa aplatizez sanul in zona areolei intre doua degete astfel incat sa intre cat mai mult din areola in gurita lui bebe...Asta este la cele care nu au sfarcuri...Am o prietena care avea niste sfarcuri cand alapta de ziceai ca sunt niste cirese!!!!!
12+ si Adrian
(20.01.2007)