Mamici de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, v-am mai citit pe diagonala, ca seara nu reusesc sa intru asa de mult pe internet. Vad ca se discuta deja de cumparaturi pentru bebe, si aici e perioada de reduceri, dar nu stiu daca sa ma arunc deja la cumparaturi. Mai prind si reducerile din vara, care incep pe la mijlocul lui iunie, asa ca probabil ca grosul o sa il cumpar pe atunci, cind o sa fiu mai lamurita cam ce trebuie.
Oricum, imi fac notite cu listele voastre.
Vreau si eu parola de la mailul comun, de fapt si adresa de la mailul comun, ca nici pe asta n-o stiu. Si eu oricum o sa intru doar serile pe mail, asa ca nu cred sa fie probleme atunci cu prea multi useri.
boticelina, imi pare rau sa aud de situatia cu sotul, ai trecut printr-o gramada, insa copilasul asta e cel mai frumos cadou in viata. Pacat ca sotul tau n-a stiut sa-l aprecieze.
nati, sa stii ca si eu am probleme cu tenul, mie mi s-au facut niste cosuri ca la pubertate. Arat infiorator, ma boiesc cu tone de fond de ten ca sa mai ascund cite ceva.
Eu cu mama nu am probleme, cu siguranta din cauza ca sint departe de casa si am fost nevoita sa ma descurc singura de o gramada de vreme.
Eu lucrez la o banca aici, insa ca si background am matematica. Slava Domnului ca aici asta se cauta ca si piinea calda, in Romania n-aveam sanse sa gasesc asa ceva.
Pe mine nu ma mai incap hainele peste burta si la job trebuie sa ma imbrac mai office, asa ca neaparat trebuie sa merg in week-end sa imi cumpar cite ceva.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sa va zic un banc sa va binedispuneti daca aveti o zi grea.

Doi prieteni, Mihai si Cristi se intilnesc pe strada. Mihai il vede pe Cristi ca e cam abatut si-l intreaba:
Ce esti asa suparat?
C: Uite ma eu brunet , nevasta-mea bruneta, copilul roscat.
M: Pai de cite ori faceti dragoste pe saptamina?
C: Niciodata.
M: Pe luna?
C: Da din cap negativ.
M: Pe an?
C: Iar da din cap negativ.
M: Pai vezi, rugina.

bujo 12+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Misto banc Bujo!
Boticelina, te pupam cu toate, esti o tipa curajoasa so sigur vei fi o mamica pe cinste!!!!

Bujo, eu sunt injinera, n-am gasit de lucru dupa ce am terminat facultatea si apoi am mai facut una, si acum sunt economista, insa am ales gresit de doua ori se pare, ca nu ma dau in vant nici dupa contabilitate! Acum eu stau acasa cu asta micu care pe 20 face un an, adica sunt in concediu de ingrijire copil...
Fetelor, e o idee buna sa luati hainute cand vedeti reduceri, le puteti lua albe pana veti sti ce veti avea: f sau b...
Abia pe 21 o sa merg la control la gineco...muuult mai este pana atunci!!!!
Hai ca ma duc sa intind niste rufe!!!!

12+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, dragele mele!

Mona, ce bine ca e bebe ok.....ai scapat de un stres.....acum e mare si puternic, ca maaama ce spaima ai mai tras la inceput de sarcina cu sangerarile....ufff.....bine ca a trecut!
Pe bebe am simtit-o de pe la 11 saptamani jumate.....12, dar doar pe interior......ieri seara am simtit-o pe burtica.....adica eu stam cu mana pe burtica si ea s-a impins cu un piciorus ceva in palma mea!

Vad ca ati inceput cu discutii despre cumparaturi......la mine situatia e oleaca mai simpla ....am de la Dari foarte multe lucrusoare, ca or sa fie nascute in aceeasi perioada , dar o sa-i cumpar si lui bebe cate ceva chiar daca are de la sora-sa!
Astept si eu urmatoarea eco sa ne confirme ca-i fetitza sau morfo-fetala de trim 2 .....la 22 de saptamani sigur nu se ai confunda!

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecubebe spune:

buna fetelor! sunt la prima sarcina, si sunt speriata rau! urasc pe toata lumea, mi se pare ca sunt urata, hainele nu imi mai vin, nu am pofta de mancare...nu stiu unde sa ma duc, ce sa fac, pe cine sa intreb...m-am saturat de toanele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bujo, tare bancul .

Madina, esti economista si tu deci? Nici eu nu-s convinsa ca am ales bine, dar acum e cam tarziu sa o mai dau cotita...

Caprioara 13+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

gata,am comandat de la quelle o pereche pantaloni si o bluza de gravida,plus o jucarie lui cris,un stimulator auto.daca voi fi multumita,voi mai comanda de la ei,mai ales ca au masuri mari.
BOTICELINA,multumesc pt ajutor.ai idee,cam in cat tp soseste coletul acasa?eu am dat comanda din aceea,sa mi soseasca acasa,ai idee,mai tb platit ceva in plus?ca acolo nu scria nimic despre asa ceva..sper sa nu ma trezesc cu cine stie ce suma in plus..
DANA,era chiar aiurea sa mai mergi la serviciu..mie si profesia mea mi se pare riscanta,sa intri zilnic in contact cu peste o suta de copii.in ult sapt de scoala am aflat ca o fata de la o clasa de a 10 a avea tuberculoza..si nu se dezinfectase cu nimic clasa...iar ea cica tusea de cateva luni si tot primea tratament pt raceli si in tp asta venea si la scoala..pana a inceput sa verse cu sange..
sper sa ma apere dumnezeu..
am uitat sa va spun ca mi a zis dr ieri ca placenta e ok,ceea ce ma bucura,pt ca la sarcina cu cris,exact in per asta aveam placenta f jos si la 18 saptamani,dupa o iesire la padure si apoi un orgasm furtunos,m am trezit cu o hemoragie de sincer,n am crezut ca o sa mai pastrez copilul..de atunci,am stat numai in pat..de aceea eu in sarcina trecuta nu mi am cumparat decat o salopeta,cu care ma imbracam cand mergeam la control si o pereche de pantaloni de trening..salopeta o am si acum,dar imi vine ficsa..si asa,mie salopetele mi se pare inconfortabile,cand vrei sa mergi la wc,tb sa ti tot dai jos bretelele alea,iar cracii pantalonilor atarna pe jos,prin mizerie..
fetelor,ma pregatesc sa merg la scoala..ma duce sotul cu masina si tot el ma va si lua,desi nu e f departe,dar mi e frica sa nu alunec..
16+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Hai, ca a venit Dar gramada pe capul meu si a trebuit sa dau trimite repede la mesaj sa nu-l pierd

Boticelina Sa fit sanatosi ca restul se rezolva in timp!

In legatura cu profesiile.....eu sunt fotograf, avem un studio foto-video (www.caseta.ro), dar acum se ocupa mai mult sotul, ca eu daca am avut ceva problemutze cu sarcina.....am lasat-o mai moale!

Va astept la poze de studio cu burticile!
Poate pe la primavara asa punem de o intalnire, macar cu fetele din Bucuresti....sa facem ceva poze de grup de mamici de iulie-august cu burticile la vedere

Va pupicesc!
Trage Dari de mine ca mai stateam la vorba cu voi!....parca mai aveam ceva de zis.....las' ca-mi aduc eu aminte...candva

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Irda ce misto ca esti fotograf. Pe mine ma pasioneaza tot ce tine de arta, am facut liceul de arta si ma tenta sa dau la foto-video dar am ales in final arhitectura si nu-mi pare rau. Poate ma convoci si pe mine la pozare la burtici ca Brasovu nu-i asa departe. Si daca se pune de-o intalneala as veni cu mare placere daca se poate.
Na ca mi-am facut si programare la eco pe joi dupa-masa. De abia astept sa-l vad pe bb. Analizele astea dureaza cam mult 2 sapt dar asta e.

bujo 12+
album de nunta

Mergi la inceput