Mamici de iulie-august 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
_giulianna_ spune:
Caprioara reduceri pentru hainute de bebe sunt chiar astazi in toate magazinele Z. 50% reducere la toate produsele. Am o colega care cu 2 milioane a luat o gramada de hainute care mai de care mai frumoase. Merita sa te duci pana acolo, au magazine in tot Bucurestiul.
Ups, nu m-am uitat daca esti din Bucuresti ![]()
Fetele daca va rog din suflet imi puteti da si mie acces la mailul vostru? As vrea si eu "Mama si copilul".
si aveti grija de voi si de burticutze!
6+
anaxena spune:
mey fetelor cum de cumaparati voi haine la bb-ei??ca acum sunt numai `de iarna,foarte groase,cu maneca lunga..si apoi am vrut si eu sa cumpar un costumash dar nu am putut aprecia cat o sa fie bb la 5-6 luni
Ana-Maria
16+
am o
MARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
Caprioara spune:
Boticelina, imi pare rau sa aud ca taticul a "fugit in lume". Urat din partea lui, merita
. Insa sunt convinsa ca tu vei fi o mamica si jumatate, eu una iti doresc tot binele din lume si multa putere sa le poti face pe toate singurica. Foarte frumos din partea ta ca ti-ai ajutat prietena. Poate de data asta va putea sa te ajute ea pe tine. Dar ce fel de operatie ai facut? Si acum cum te simti? Cred ca nu e usor sa faci asa brusc o schimbare majora de greutate, plus alte schimbari majore in viata... Esti o curajoasa, bravo tie!
Giuliana, sunt din Bucuresti, o sa incerc sa ajung sa vad la Z, merci.
Anaxena, haine iei mai mari acum la reducerile astea, cat sa-i vina lui bebe la 6 luni, in iarna viitoare. Mai aproximezi si tu, mai citesti ce scrie pe etichete (cate luni)...
Caprioara
13+, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
locca spune:
Salutare
Aveti un ritm ametitor de a scrie, nu am putut tine pasul cu voi. Eu ma lupt cu niste greturi nasoale, nu am chef de nimic, as zace toata ziua. Sunt prietena buna cu buda, nu pot manca mai deloc si am si slabit. Bleah. Data trecuta nu a fost asa. Pana in ce saptamana mai tin porcariile astea?
Am fost vineri la eco si totul pare in regula, pastaia e cu cateva zile mai mare, ceea ce oricum banuiam din cum prestasem
.
Vad ca deja ati inceput sa vorbiti de cumparaturi pt. bebe. Eu am norocul ca voi naste aproximativ in aceeasi perioada si am haine de la copilul cel mare. Cred ca voi cumpara body-uri si salopetele si cam atat intr-o prima etapa. Din experienta anterioara recomand bodyuri de la marks&spencer sau mothercare. Cele de la M&S sunt mai ieftine, 115 lei setul de 7, tin la multe spalari si nu se deformeaza, in plus daca bebe e mai grasut (si al meu a fost) nu il strang la picioare.
Pt. listuta de la inceputul capitolului voi naste la Polizu, iar sarcina mi-o urmareste dna. dr. Magda Petrache.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
monalac spune:
hai ca m am chiorat pana acum la haine de la quelle,imi comandasem ceva si cand sa fac comanda,hop,nu stiu codul postal...asa ca..
BOTICELINA ,cand aveai 100 de kg iti comandai haine marimea 50 sau 60?ca am vazut ca la gravide nu sunt mai mari de 50,iar la marimea mea au pana la 60 si nu stiu de care sa iau..acum slabesti fara sa vrei?ce operatie e,din aceea de micsorare a stomacului?
CAPRIOARA,n am avut tp sa ma uit la prea multe,insa i am luat lui cris un costum din fas,din ala de ski,pt zapada,cu salopeta f misto,care e pana la brau,adica asa e conceputa ,cu geaca destul de groasa,cu gluga si pe deasupra aveau bonus si o caciula si un fel de fular,dar f misto,,cu adeziv,care se pune sa tina exact la gat..si am dat pe toate astea pana n 40ron,parca 36..nu mi a venit sa cred..
bafta la eco,iti tinem pumnii!
hai sa ma dau mare putin...
eu nu fumez si nici nu beau cafea...si asta nu de azi,de ieri ci dintotdeauna..si nici adventista nu sunt..
.sper ca gluma mea sa nu ofenseze pe nimeni,n am nimic cu fetele care apartin altui cult religios..
cat despre relatia cu mama..,ea nu se baga.asta pt ca habar n are cum se cresc copiii.ea a avut 2 odata,pt ca eu mai am un frate geaman,dar de la 1 an si ceva ne a crescut bunica..si nici dupa copii nu se da in vant..cand am ramas insarcinata cu cris,mi a zis sa nu i l aduc pana n 2 ani,ca ea nu suporta copiii pana n 2 ani..acum,cand ii aduc aminte,cica a glumit..dar oricum eu nu suport sa mi las copilul in alta parte,chiar si ieri,cand am fost la buc l am luat cu noi,desi mama era acasa si puteam sa l las la ea.noi si la botezuri,nunti daca ne ducem,il luam cu noi.asta si pt ca, cris n a stat cu nimeni pana la 2 ani,apoi a stat cate putin cu mama,cand eram eu la scoala si tati nu era acasa..,dar oricum,nu agreeaza pe nimeni in afara de mine si de taica su si sufera f mult cand nu e cu noi.mama,mereu scriu romane.
16+
Mami de
Cris
Poze Cris
boticelina spune:
Caprioara taticul gargaritzei ar fi un tip tare valabil daca n-ar avea o frica de responsabilitate cumplita. Asta e, o sa regrete. De-aia nici n-am fost atat de activa in prima parte a odiseei, inca rumegam "situatia". Oricum sa renunt la bb nu a fost niciodata o optiune. L-am dorit f mult, din cauza obezitatii morbide de care sufeream aveam si probleme grave de fertilitate, ne-am chinuit dar n-am ramas niciodata gravida in multi ani de incercari. E, si cand s-a schimbat calimera, ne-am certat, m-am operat ne-am reintalnit asa, de dragul vremurilor apuse, hop, si garga. Ce sa mai fac? i-am zis si el a ales sa nu se implice. Bad luck pt el, nu pentru mine.
Operatia a fost un bypass gastric, facut la Cluj, la o clinica de stat, si acum ma simt f bine, doar ca am o spintecatura pe burtica de la stern la buric. Doc a zis ca e posibil sa fac o eventratie cand va creste burtica, voi face probabil cezariana, tot pe spintecatura veche, deci o iau de la capat cu vindecarea
dar vine bb
, ce mai conteaza?
Si m-am convins ca zicala aia cu "la barza chioara ii face Dumnezeu cuib" e foarte reala. Aproape tot ce am luat prietenei mele se va intoarce la mine, deci...
Singurul lucru care ma ingrozeste e ca ap. alor mei, unde stam acum, trebuie zugravit, deci io peste o luna intru in renovare, asta da incercare...
Monica
si gargaritza 13+
"If you are unware of your choices, then you have none"
Caprioara spune:
Monalac, deci sa ma duc si prin Cora zici, ca poate ma lipesc de cate ceva... Nici eu nu am fumat niciodata si nu beau cafea
.
Boticelina,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa-l cresti pe bebe mult dorit. O sa treaca si renovarea cu bine, ai sa vezi.
Caprioara
13+, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
monalac spune:
BOTICELINA,mi au dat lacrimile cand am citit.esti o femeie pe cinste,iar tatal gargaritei poate isi va da seama odata si odata ce a pierdut!ai grija de tine si nu te epuiza prea tare cu zugravitul!
Mami de
Cris si
16+
Poze Cris
danangie spune:
MONIK eu sunt asistenta medicala si lucrez in cardiologie. intram in contact cu sange, cu fece, cu material cu risc bilogic. Faceam km la munca in fiecare zi. Faceam ture de noapte. 2, una dupa alta. Deci este o munca destul de stresanta si riscanta. Ca daca ma intepam cu vreun ac de-a vreunui pacient si ala cu hepatita sau mai stiu eu ce.....deci riscul era mare. De aceea aici asistentii , daca spitalele nu reusesc sa le puna la dispozitie un loc de munca fara risc, stau acasa fortat. Sarcina cu risc, pentur ca dat fiind ca eu deja ma pierdut o sarina......eram oricum la risc sa o pierd din nou. d-ne fereste. Si de aceea doctorita mea mi-a pus diagnosticul: iminenta de avort.....chiar daca sacina mergea bine. A fost ca o precautie. 
MONALAC ma bucur ca bb tau e bine. Ptiu sa nu fie de deochi. Multumesc de incurajare. Eram sigura ca voi primi raspuns sigur de la tine.
Nu te mai preocupa atat cu kg. Ce sa faci. Nu poti sa vezi o gravida fotomodel.Tin pumnii pentru examene.
SIBYLLE la multi ani pentru anul acesta si tie. Ce fel de gimnastica faci§? Adica, care sunt miscarile?
OANA la mine doctorul ginecolog mi-a dat sa fac analizele.
MARIMAR
burtik frumoasa , sa creasca mare si sanatoasa!
Dr-ANCA tin pumnii pentru eco. Eu stiu ca nu trebuie s aai vesica plina. Asteptam vesti.
BOTICELINA

mult asteptat
boticelina spune:
Fetele iubitele, multumesc pt sprijin! Toata lumea e de partea mea si am un fel de "circle of life" in jurul meu, deci nu va fi chiar atat de greu. Plus am "ucenicia" facuta pe copilul prietenei mele 
Mona la 114 kile intram in marimea 50 de la quelle, deci tu intri cu siguranta la 46-48 cred eu. Cat despre codul postal il gasesti pe pagina de net de la Posta Romana (cu www in fata si liniutza la mijloc intre posta si romana, punct ro)
In schimb nimeni nu cred ca-l simt pe bb. Azi am intrat in trim II (sapt 14) yuhuu, mai scap de temeri.
Monica
si gargaritza 13+
"If you are unware of your choices, then you have none"