Mamici de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

bujo , mor de ras cu tine aici, parca o aud pe maica-mea cand zici de a ta mama.
Eu cel putin o inteleg pe a mea,fratele e preot, si am doi in capul meu nu unu, cel putin la faza cu molifta nici sa nu suflu o vorba de dezacord.
La cumparat haine cel putin mama nu e superstitioasa,dar imi spune: da ce te grabeste asa, nasti peste o luna si nu v-ati luat nimic pt bebe?
Ori ii ziceam zilele trecute ca daca venim in tara, juniorul are sa aiba vreo 4-6 luni,si ca trebui carut, la care ea, da cred-ca, lasa ca-l tin eu in brate, daca voua va este greu.
Si ultima bomba pe care mi-a dat-o ieri la telefon, vorbeam de alaptat, la care ea: sa te prind ca nu alaptezi copilul la san daca ai lapte, ca nu stiu ce-ti fac, laptele de mama e o binecuvantare pt bebelus.
Acu suntem la inceput, sa te tii mai tarziu in sarcina si dupa ce nasc, intr-un fel ma bucur ca sunt departe de tara, intr-un fel nu ,ca ma mai ajuta cu toate ca cicaleala ar fi la ea acasa.

Ia sa mai auzim discutii din astea dintre mama si fica.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele io nu stiu cum de nu gasiti numere mari la gravide. Eu cand m-am uitat dupa niste pantaloni zici ca erau facuti pt gravide siameze, una pe un crac, una pe altu. Nici macar nu au masura S. Bine ca mi-am luat o pereche de pantaloni din Belgia pe marimea mea. Da crek mai tre sa mai imi cumpar ca astia is cam subtirei si pantalonii grosi de iarna deja ii port cu elastic legat la nasture Si io ma bucur tare ca nastem vara ca ne imbracam mai lejer. Io am o rochita din tricot pe care nu prea am purtat-o ca e usor transparenta si n-aveam neglijee sa iau pe dedesubt. Dar am rezolvat si problema asta ca am luat tot sin Belgia la reduceri. Is asa happy.
Hai ziceti cu ce va ocupati ca sa asociez mai usor: Boticelina e designer, Monalac profesoara park... Restu ce faceti burticoaselor? Sau lucrati la SRI si nu va dezvaluiti?

bujo 12+
album de nunta

Mergi la inceput

Vaaai Nati ce ma bucur ca ma intelege cineva, desi crek nu suntem singurele. "Bafta" mea e ca mai stam cu mama si iti dai seama ce reprize ies. Dupa ce-am stat 6 ani la facultate sigura, ultimii 2 cu sotzu la familisti, ne-am intors acasa si dai cu meciuri. Ma trata ca pe un copil care saracu nu stie sa-si faca curat in dulap. Si va dati seama ca pana am ajuns la un consens si ne-am impartit teritoriul au iesit scantei. Mi-e tare draga si ma bucur ca o sa aiba cine sa ma ajute da sa te feresti cand vine cu idei probate de ea care sunt sigur bune. Eu sincer cred ca e si putin geloasa ca ieri a zis ca inainte nu era forum, avea fiecare o prietena gravida sau o mama pe care sa intrebe. Si de intrebat , slava Domnului am tot intrebat-o de cand ma stiu. Dar crek se simte data la o parte asa ca o sa mai produc io niste intrebari ca sa nu se simta in plus. Si o s-o iau la cumparaturi.
Sa va mai zic o faza cu sanii. Am citit ca e bine sa purtam in permanenta bustiere sau sutiene speciale care sa sustina sanii sa nu se lase si mi-am luat si io bustiere din astea. Si a bufnit-o rasu, ca ce sa se lase la mine (io am sanii ca in bancu ala, ca la bube te dai cu alifie nu pui sutien) Si cand a auzit ca le mai port si noaptea... Ca citesc numa prostii, ca nu las pielea sa respire. Da io nu mai pot sa dorm fara astea ca am facut niste coji si ma ustura "butoanele" de nu mai pot si nu suport sa se frece de bluza. Dar ce sa-i faci cu mamele astea. O sa se dea ea pe brazda ca n-are ce face. Ma stie ca-s cornuta si nu dau inapoi, ca doar ea m-o facut

bujo 12+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Bujo eu inca nu lucrez la SRI:), sunt Analist Recrutor la Dacia Group Renault, angajam pe banda chiar ma gandesc cu groaza pt colegele mele, eu am sa intru in concediu cred ca din aprilie si anul acesta avem de angajat 3600 de persoane, 600 studii superioare si 3000 muncitori, nici nu vreau sa ma gandesc la cele doua fete care angajeaza muncitori...
am avut acum dimineata un inginer la interviu care era in concediu de paternitate, pt ca sotia lui castiga mai bine decat el, au decis sa ramana el cu bebeul, parea destul de incantat de aceasta munca de tatic:)

am citit tot ce ati scris voi si eu abia astept sa aflu culoarea caruciorului ca sa pot sa incep si eu sa iau una alta, dar sincer nici nu vreau sa exagerez, oricum eu daca trec pe langa un magazin cu lucruri de bebei parca sunt vrajita, noroc cu al meu care ma trage de maneca si imi zice sa stau linistita ca hainutele nu o dispara :)

Lori15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multumesc mult Nati! M-ai salvat, deja am descarcat carticelele.

Nu stiu ce sa cred cu sutienele sau bustierele astea.....sa porti, sa sustina sanii!! Dar ei cresc, si cand il dai jos....fleosc....de unde sustinere la ei, cand sunt tot timpul sustinuti!!!!
Oricum se lasa de la greutatea laptelui ca automat si cresc in volum. La prima nastere au crescut rapid, in cateva zile, cand a inceput domnia sa laptele sa apara. Pe urma a mai scazut cantitativ pana s-a oprit la aproape 5 luni. Sanii aratau ca ai unei batrane..... lasati si putin mai mari fata de perioada dinaintea sarcinii. Acum sunt iarasi tari....sa vedem mai tarziu...o sa-i dau cumva peste umar???

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

O problema....cum dezarhivez Mama si copilul"?
pe celelalte am reusit sa le vad , asta nu merge.

bebe 2

Mergi la inceput

Flo cik bustierele astea nu-ti fac sanii mai tari ca doar n-or fi din gips Dar cum sunt sanii mai grei, ligamentele se intind si se poate rupe tesutul si atunci saluti cu revenirea la normal. Intr-adevar nu e regula ca toate ajungem sa avem bretele in loc de sani dar ajuta sa-i sustii sa nu se intinda tesutul prea tare.

bujo 12+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu am dat Pm la toata lumea cu mailul si parola cel putin cele care au cerut si ieri nu am avut timp dar nu mi se pare corect sa se posteze pe net de n ori mailul si mai ales parola..mai sunt si oameni rai..si nu shtii cum te trezeshti cu cine shtie ce pe mail...si aici ma refer la oameni din afara forumului...treaba voastra!!!eu nu shtiu ce e asha de complicat..nu s-a inteles ca nu pot intra mai multe persoane in acelashi timp???aveti rabdare...va rog frumos...si mie cred ca imi era mai ushor sa postez pe forum parola decat sa scriu la fiecare in parte!!!

Ana-Maria16+
am oMARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mona, aveam 114 kg . De-aia m-am si operat, acum 7 luni, ca nu se mai putea; acum am 77, am inceput sarcina cu 85, deci io acum ma chinui sa nu mai slabesc asa de mult, de-aia nu ma bag la discutiile cu kilogramele.

Cat despre luat din timp pt bb eu cred ca e foarte bine ca de prin luna a cincea pina prin luna a8-a ar trebui sa avem totul pregatit. Trei luni pare un interval mare, dar nu e.

Eu de exemplu voi fi mama singura deoarece tatal gargaritzei (fostul meu sot) si-a luat talpasitza cand a auzit de bb. Io chiar ca trebuie sa am grija sa le am pe toate, pentru ca probabil din luna a opta nu stiu daca voi mai incapea la volan sau voi mai putea sa fac cine stie ce giumbuslucuri prin casa.

Plus am experienta de la sarcina prietenei mele cele mai bune, care se intampla anul trecut pe vremea asta. Ei erau f amariti ca nu aveau bani asa ca m-am hotarit ca incet, incet sa mai iau eu din ce aveau nevoie. Ei bine, in 5 luni am reusit sa le iau DE TOATE. Nu au mai trebuit sa ia nimic copilului pina la 3 luni. Am urmarit ofertele, am mai cules de pe la frate-meu si cu o cheltuiala de cam 1 mil pe luna am reusit sa acopar toate nevoile lui bb. Scutece, am cumparat material si i-am cusut cu mina mea , patut i-am dat de la nepoata mea, bouncer am luat tocmai din America, ca astia la noi le vand cu 2 mil cel mai ieftin si acolo am dat 25 de dolari pe el www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=31327" target="_blank">asta e, l-am carat ascuns in valiza deci io sunt total pro-cumparaturi din timp.

Monica si gargaritza 12+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Pai sa schimbam parola atunci....Ai dreptate ! Sau sa stergem din mesaje aceasta adresa.

bebe 2

Mergi la inceput