Strumfi de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Oana,tu nu te sarbatoresti azi?Oana nu vine de la Ioana?Asa ca eu iti spun .
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Am investigat si intr-adevar, www.behindthename.com/name/oana" target="_blank">Oana, astazi e ziua taaaaaaaa, zi frumoasa ca tiiiiiiineeeeee! Sa fii fericita si sa pastrezi senzatia asta de frumos desper care vorbeai dimineata tot anul, pana la urmatorul Sf. Ioan! Si apoi tot asa, pana la urmatorul!
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
X-ray spune:
da mai fetelor oana vine de la ioana,asa ca la multi ani si oanelor!
noi de ieri avem 2 dintisori!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
liadorian spune:
Carla, felicitari pentru cele 6 luni ale Sabinei! Mult succes cu diversificarea, asta da provocare pentru voi amandoua! Noi inca ne ocupam de pus la punct "trusoul" de diversificare - scaun de masa, lingurite etc. Mai avem o luna ... Cat despre trezirile Sabinei, chiar e impresionant. Imi inchipui ca si tu esti tare emotionata de fiecare data cand "sarbatoriti" in felul asta prima voastra intalnire.
Ashera, Ai dreptate cu atitudinea asta un pic mai relaxata. Eu oricum nu-mi fac prea multe griji fiindca la Una mesele de noapte sunt consistente, iar de luat in greutate a luat bine pana acum.
Nonna, ii tinem pumnii surorii tale sa fie totul bine si sa aiba de acum incolo o sarcina neumbrita! Iar tu sa te bucuri de o nepotica frumoasa si sanatoasa.
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
andutzy spune:
Neata!
Loredana, Horia are 5 luni si putin si doctorita noastra ne-a zis ca pana la 6 luni sa exersam statul in fundulet ca atunci deja sa inceapa sa stea cate putin nesprijinit. Asta incepand cu 5 luni.
Fetele, ala intr-adevar a fost pianul meu din copilarie. BUnica-mea l-a pastrat ca pe o gramada de alte jucarii si lucrusoare care acum ajung la copiii mei. Eu nu voi fi in stare sa fiu asa strangatoare, asta e clar!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
andutzy spune:
rectific, Horia are 5 luni si jumatate
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
liadorian spune:
Andutzy, mi-e draga bunica ta! Mie mi-e o ciuda de mor ca mi-am imprastiat cartile din copilarie. Nu stiu ce m-a apucat la un moment dat (de fapt stiu, mi se parea mie pe la 14 ani ca-s buricul pamantului, asta mi s-a intamplat!) si am somat-o pe maica-mea sa "scape" de toata biblioteca mea de copil. De, eu citeam chestii grele de acum... Acum bantui prin anticariate si caut in disperare carti cu care am dormit sub perna. Chiar: cumpar Ana Blandiana, Intamplari din gradina mea si Alte intamplari din gradina mea, editiile acelea vechi de prin anii '80, de la editura Ion Creanga. Daca le are cineva de dat, mi-ati face o bucurie nemaipomenita! Mi-e un dor de motanul Arpagic, de ma usuc, nu alta!
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
sunflower1979 spune:
buna dimineata si o cafeluta extra de la mine pentru Lia, pe care inteleg ca a trezit-o minunea azi-noapte. Denis nu se trezeste des sa pape, de 2 ori, cam asa. doarme bine pana la 2-3, dupa care incep miscoretii. desi nu-i e foame se foieste, dar in somn, insa eu dorm tare rau ca il aud. la mesele de noapte nu as renunta, caci chiar nu-i nici un efort. mananca la orizontala (si eu stau cu ochii inchisi) si adoarme repede la loc (de fapt mananca in somn).
cu intorsul pe burta, Lia, a fost o chestie asa dintr-o data. nu a facut in zilele dinainte incercari, doar se intorcea pe o parte sau alta. si s-a intamplat la 5 luni si 5 zile. dar stii si tu, fiecare copil e unic.
din nou am vazut poze frumoase: baietii Nonnei, Daria cu plete (asa o va chema si pe finuta mea), Horia baiat mare care sta in fundulet...
de dimineata scriu la mesajul asta si pentru ca denis a invatat sa se intoarca pe burta, desi moare de somn, tot asta face si nu-l pot adormi. am reusit acum in sfarsit.
am si uitat ce vroiam sa mai spun, dar pt ca am inceput cu buna dimineata, il trimit acum , cat pot.
a, mi-am amintit: la multi ani sarbatoritilor de astazi si sotului meu pe care il cheama si ioan. sa aveti o zi minunata!
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2142971667/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
liadorian spune:
Cristina, la noi trezitul e rutina deja. Oricum adoarme singurica la loc dupa ce se joaca si gangureste in legea ei, dar ca si tine, nu pot sa dorm daca o aud treaza. Multumesc mult de cafele, si astea virtuale ajuta... La fel, ma simt mai bine daca stiu cum "functioneaza" alti bebei: clar ca sunt diferiti, dar macar asa ma mai orientez si eu un pic si stiu la ce sa astept cu duduia mea.
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
CarlaV spune:
Lia, multumesc foarte mult. Intr-adevar, sunt impresionata de precizia cu care se trezeste in fiecare luna sa sarbatoreasca prima noastra intalnire, asa cum ai zis tu foarte frumos.
Pentru diversificare n-am pregatit mare lucru, am luat numai 2 lingurite de silicon, bavetica, un mixer vertical si morcovi. La scaun de masa nu m-am hotarat inca.
Si uite asa fetita mea deja mare a papat la 11 vreo 2 lingurite cu piure de morcov. Eu n-am calculat bine timpul necesar sa i-l prepar, asa ca era deja destul de infometata, desi curioasa de noua mancare era putin nelamurita si mai maraia dupa san. Nu indraznea sa planga de foame fiindca daca deschidea gurita i se dadea morcov . A fost ok, nu s-a mozolit tare, am completat cu laptic si acum astept sa vad ce culoare va avea daca o sa regurgiteze. Ea in jurul guritei e portocalie, sanul meu la fel a fost colorat, sa vad cum va iesi de pe hainute cand o sa dea pe ea.
Cam asa a fost la noi, continuam maine si de joi vreau sa vad cum face la mar ras.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07