Strumfi de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
CarlaV spune:
Andutzy, si eu o iubesc pe bunica ta! Am avut un pian ca acela dar era rosu si era al doilea. Primul meu pian a fost cu xilofon deasupra, daca mai stiti modelul... La mine mama se tot lauda ca nu a aruncat nimic din lucrurile mele si ca nu le-a instrainat, dar cand merg acasa gasesc din ce in ce mai putine si sunt foarte trista, din pacate la mine nu am loc sa le iau pe toate la care tin.
Lia, imi pare rau dar nu am cartile pe care le cauti, sper sa le gasesti.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
liadorian spune:
Una se rostogoleste singura pe burtica!!!!
Deja a repetat isprava de doua ori, deci ma declar pe deplin satisfacuta! Gata, m-am linistit...
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
andutzy spune:
Felicitari UNA!
Felicitari Saby pentru primele linguritze de morcov si pentru implinirea primei jumatati de an de viata!
Bunica-mea intr-adevar a fost maestra la pastrat lucrusoarele frumoase. Pe DRagos l-am imbracat si cu hainutze care au fost ale mele, jucarii nu mai vorbesc, castronase cu personaje din poveste din care mananc si acum cu placere. Si la capitolul carti stam bine , biblioteca mea de copil e intacta. Si acum cand merg acasa la Constanta citesc cu placere din Aventurile lui Habarnam, Luna betiluna si Dora MInodora sau Doctorul Barbutza...
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Antoanela23 spune:
Elena, bafta la negocieri, sa iasa asa cum iti doresti!
Lia, mersi si felicitari pt rostogolica.
Piticii mei sunt bine, au reluat cresa, Victor plange cand il lasam acolo, e o cresa noua pt el, speram sa se adapteze cat mai repede. Sonia in schimb nu are nici o treaba, e o zambareata dulce foc si de cele mai multe ori mananca mai bine la cresa decat acasa. Doamne ajuta sa nu se mai lipeasca virusii de ea.
Nonna, bafta surorii tale, va fi bine si apoi se va relaxa si ea.
Scaun de masa noi avem PegPeregro, un model care nu se mai face, are si o functie de balansoar pt care am dat bani grei si pe care nu prea am folosit-o. Dar am vazut ca Chico polly se lasa mai mult pe spate, ceea ce e f bine.
Ashera, Oana, mersi frumos.
Alina, felicitari pt dintisori.
Pup fetele, ma duc sa ma alimentez,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
CarlaV spune:
Lia, felicitari pentru Una!!!
Andutzy, multumim mult, sunt tare mandra de ea, sper acum sa nu se constipe. Mama ma freaca la minte ca trebuia sa-i dau supita, cand am zis ca nu are nici o valoare nutritiva sau calorica a zis sa-i fierb in ea niste carne de pui si un morcov. Adica direct carne dupa ce am alaptat-o exclusiv 6 luni???
Cartile copilariei sper ca mai sunt toate, m-am bucurat sa aduc acasa 2 carti de povesti in franceza, cu poze, primite de mine in 1986 si sa-i citesc Sabinei. La mine au disparut foarte multe jocuri si jucarii.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
liadorian spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Si acum cand merg acasa la Constanta citesc cu placere din Aventurile lui Habarnam, Luna betiluna si Dora MInodora sau Doctorul Barbutza...[/b][/font=Comic Sans MS][/green]
Vaaai, de Luna Betiluna si uitasem!!! Nu-mi vine sa cred!!! Inca una de trecut pe lista, iar bunicii tale sa-i spui ca are in mine un fan inflacarat!
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
andreea c spune:
sarbatoritilor de astazi.
Sabinei pentru jumatate de an.
Loredana la Metro este 510. Eu l-am luat pe asta. L-am admirat si eu pe David cu diverse frizuri . Cu tepi e tare haios. Mi-a placut mult si bradul vostru.
Elena bafta la negociere.
Am admirat o multime de strumfi frumosi si foarte activi. Pletosi sau cheliosi, tot ai nostri-s mai frumosi….tam, tam
Am facut doua colaje. Merci de idee Jadi.
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
andreea c spune:
Carla eu am inceput sa-i dau carnita lui Raducu, dar pediatra mi-a zis sa-i fierb separat carnea si sa nu folosesc zeama pt. ca acolo raman toate toxinele. Mi-a mai zis sa ii dau carne de animal matur (gaina, vita) pt. ca cea de animal in crestere contine nu stiu ce enzima care nu le face bine copiilor.
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
cafera spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Deja a repetat isprava de doua ori, deci ma declar pe deplin satisfacuta! Gata, m-am linistit...
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
FELICITARI! Cat are UNA? Si eu sunt un pic morcovita ca nu ne rostogolim decat cu ajutor. In shimb vorbim pe limba nimanui toata ziua.
www.flickr.com/photos/22361756@N03/
cafera spune:
quote:
Originally posted by caferaquote:
Originally posted by liadorian
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
FELICITARI! Cat are UNA? Si eu sunt un pic morcovita ca nu ne rostogolim decat cu ajutor. In shimb vorbim pe limba nimanui toata ziua.
SCUZE! Am scris in continuare ta.