Strumfi de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
olguttza spune:
La multi ani, Tizo! La multi ani tuturor Ioanelor, Oanelor si compusilor masculini!
Anca, mercic mult! La multe luni si succes cu diversificarea.
La noi fu prima noapte de somn, dupa aproape o saptamana de agitatie, de dureri de dinti si alte alea. Deci, mi-a facut fii'mea un cadou cum nu se poate mai linistitor. Da dinti tot n-avem inca, asa ca n-o sa ma bucur de prea multa liniste. Am implinit si noi 6 luni acu 2 zile, dar in afara de MAMA, nu ne putem lauda cu nimic, de ridicat in picioare nici vorba!
In rest, io-s racita cobza de pe 1 ianuarie, am luat si antibiotic si degeaba, tusesc de nu mai pot, muci din plin. Olga n-are nimic, slava Domnului!
Urmeaza sa-ncepem si noi carnita in curand; deocamdata, avem meniu de piureuri (legume si fructe), suc de mandarine, branzica, cereale si supa numai cateodata (de regula, o accepta doar o data/sapt).
Ca veni vorba de carti, ale mele-s inca la mama; o sa le aduc pe rand, in functie de gusturile literare ale gazei - sper sa le aiba! Lia, am si Intamplarile din gradina, dar sunt copii xerox, mi le-a adus tata, saracu, pe vremea cand erau interzise - mi-aduc aminte, le bagase printre actele lui, de a durat mai bine de juma de ora pana am pus paginile cap la cap.
Andreea, si eu auzisem de carne batrana, da mie mi se pare ciudat pt. ca e destul de tare si de atzoasa, mai ales aia de vita, d-abia o mananc eu. O sa incep, cred, cu putin curcan.
Am vazut poze de strumfi frumosi foc, asa ca ne laudam si noi cu cateva recente in semnatura (mai am inca de scos cateva). Lavinia, vazui si io pe Lorina la nudu gol si zici ca-i fii'mea. asa, sumo.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
andreea c spune:
Olgutta eu am inceput cu gaina. Intradevar este atoasa, dar o pasez la robot. Am un vas special pt. mancare de bebelus, ca un fel de rasnita. O face foarte fina ca o pulbere.
Am pus si un www.youtube.com/watch?v=abTuYFJegZI" target="_blank">filmulet
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
oaana spune:
Buna tuturor.
Eu sunt tare taree necajita..Iosua e in spital cu taticul lui,l-am dus aseara la urgenta,aproape ca nu mai putea respira...are o bronsiolita urata..face tratament prin branula...a facut aerosoli,etc.Sunt trista ca plange dupa mine,e greu dar incerc sa nu ma mai stresez,caci deja cel mic simte...am plans azi,am mai imbatranit si cu un an,dar nu conteaza ca e ziua mea,vreau doar sanatate la puisori...mi se rupe inima cand il vad..am fost putin la ei la spital si i-am zis ca plec sa aduc canita lui preferata
Sunt tare contrariata,ca nu stiu cum a facut bronsiolita...nu a fost bolnav pana acum,decat asa un pic de rosu in gat,etc..
Nu vreau sa va intristez,dar simt ca nu mai pot,sunt singura cu Aaron..si el e agitat caci ma simte pe mine.
va pup.
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
elizas spune:
Cafera, ce frumoasa este fetita ta!
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
Ashera spune:
Carla, felicitari ptr diversificare.Si eu ma gandesc sa incep tot cu morcov, supa pare prea lipsita de consistenta.Succes maine cu marul .
Lia, zi mare ptr tine .Bravo Una . Si Chris de cateva zile se tot intoarce de pe spate pe burtica si invers. Mai nou cand sta pe burtica isi ridica funduletul si isi baga genunchii sub el si se impinge inainte .E tare dulce. Si avem si momentele noastre de dregalasenie, cand intinde manutele si ma manghie pe fata si zambeste. Ma topesc toata .
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Ioana75 spune:
Buna ziua si la multi ani sarbatoritilor de azi! Multumesc pentru urari.
Tizo, multumesc, sa traiesti si tu! Acelasi cadou l-am primit si eu de la Smaranda, s-a trezit 'tocmai' la 6:30, nu-mi venea sa cred cind m-am uitat la ceas.
Oaana, sanatate multa lui Iosua! Sa ii treaca repede boala.
Eu sint la serviciu, e OK, imi fac acum cererea de program de 6 ore. Sper ca a mincat bine Smaranda cu bona, ca nu a mai vazut-o de 2 saptamini jumate. I-am lasat azi borcanel de mar cu piersica de la nestle. De citeva zile am reluat diversificarea, desi bubele din prima serie nu i-au trecut de tot. Sper ca saptamina asta sa imi fac timp sa citesc ce ati scris si sa fiu mai activa.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
elizas spune:
Oana, trebuie sa fii tare! Ne rugam sa ai cat mai repede familia intreaga cu tine, acasa! La multi ani!
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by oaana
Sunt tare contrariata,ca nu stiu cum a facut bronsiolita...nu a fost bolnav pana acum,decat asa un pic de rosu in gat,etc..
Nu vreau sa va intristez,dar simt ca nu mai pot,sunt singura cu Aaron..si el e agitat caci ma simte pe mine.
va pup.
of, imi pare rau pt micutzul tau! probabil o fi vreo epidemie ceva ca vad ca multi bebici au facut nesuferita aia de bronsolita. sanatate multa si "fii barbata" ca n-ai incotro! o sa treaca si asta!
eu de aia nu-l scot afara. sper sa fie ok ca sambata mergem la un botez si tre sa-l iau cu mine ca n-am cu cine-l lasa acasa.
inca n-am inceput diversificarea insa vreau sa intreb ceva: am vazut ca faceti branza si iaurt din lapte de 1.5% grasime. asa se face din lapte mai slab? ca ma gandesc ca din lapte mai gras ar iesi mai multa.cel putin eu asa imi aduc aminte ca facea mama branza , din lapte nesmantanit!
apropos de cartile copilariei, mi-ati facut o mare bucurie amintindu-mi de "Aventurile lui Habarnam". era o carte mare, albastra cu coperti cartonate. era aia cu strumfii si strumfitzele ? sau memoria imi joaca feste??????????
LA MULTI ANI Ionilor, Ioanelor si derivatelor lor!
*mihaela*
andutzy spune:
Michy, nu era cu strumfi, era cu piticii si piticutzele din tara lui Habarnam. Iti spune "mama lui Habarnam" (ca o stiam pe dinafara)
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Michy, nu era cu strumfi, era cu piticii si piticutzele din tara lui Habarnam. Iti spune "mama lui Habarnam" (ca o stiam pe dinafara)
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
da nu era cu strumfi! da parca ii chema "prichindei si prichindutze", nu??????? sau pitici? of! si ce-mi placea cartea aia!
*mihaela*