Strumfi de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
Ashera spune:
Sa nu uit !!!! La Multi Ani tuturor mamicilor, strumfilor si taticilor cu numele de Ion, Ioana
Oana, pupici si de la mine ptr sarbatoritii tai si distractie placuta azi
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
liadorian spune:
Si un "La multi ani" foarte special celor care-si sarbatoresc azi prietenii, familia sau... pe ei insisi! Sa fiti sanatosi, voiosi, norocosi!
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
ghinetz spune:
Ashera, multumesc mult. Ma bucur sa te mai citesc pe aici. Ma bucur sa aflu ca Christian manaca acum, deci ca sunteti bine. Ati mai fost in Ungaria? (scuze, poate ai povestit pe aici si am ratat eu)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Am cateva www.flickr.com/photos/12244302@N04/2144435232/in/set-72157601758664510/" target="_blank">poze noi de la Craciun.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ashera spune:
Nu am mai mers in Ungaria, ca a inceput sa manance noaptea. E super bine si asa, decat deloc. A inceput sa ia si in greutate, dupa ce mai mult de o luna a stagnat la 7 kg. O sa mergem totusi pana la Szeghed, macar sa vedem unde e spitalul de copii. Alina a fost o dulce si s-a oferit sa ma ajute cu informatii. Acum asteptam sa treaca frigul si poleiul si o sa ne plimbam pana in Ungaria, mai ales ca incep si reducerile
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
CarlaV spune:
"La multi ani!" celor care-si serbeaza ziua de nume, Ioana, Olguttza, copilasilor, rudelor si cunoscutilor vostri. E si ziua mamei mele, deci party!
"La multi ani!" si copilasilor care implinesc mai multe lunisoare astazi. La noi e o zi mare, Sabina implineste 6 luni si incepem diversificarea, sunt tare curioasa sa vad cum va reactiona la piureul de morcovi.
Sa va zic si o coincidenta haioasa: oricat de bine reglat ar fi fost programul ei de somn, de la 22 la 6-7, de fiecare data cand a implinit inca o luna s-a trezit in noaptea respectiva pe la 3:55 astfel incat ora la care s-a nascut (4:04) sa o prinda cu sanul in gurita. Invariabil a facut asta si azi-noapte, ca i-a promis mami portie dubla de lapte si si-a revendicat-o .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Nu ma mai mers in Ungaria, ca a inceput sa manance noaptea. E super bine si asa, decat deloc. A inceput sa ia si in greutate, dupa ce mai mult de o luna a stagnat la 7 kg. O sa mergem totusi pana la Szeghed, macar sa vedem unde e spitalul de copii. Alina a fost o dulce si s-a oferit sa ma ajute cu informatii. Acum asteptam sa treaca frigul si poleiul si o sa ne plimbam pana in Ungaria, mai ales ca incep si reducerile
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Ma bucur ca si-a recapatat Chris pofta de mancare! Cred ca bebeii nostri fac cu randul, acu a inceput Una sa manance destul de prost ziua. Bine, situatia nu-i dramatica dar interesul ei pentru san nu mai e acelasi. Cum da cu ochii de bluza mea colorata sau de orice altceva, gata, a uitat ca ii era asa de foame cu un minut mai devreme. Incepe joaca, hlizeala si ne mai intalnim peste 3 ore pentru papa.
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
X-ray spune:
la multi ani celor ce-si sarbatoresc ziua numelui astazi!
am citit din urma dar am uitat tot....ca a fost un capitol...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
Ashera spune:
Lia, pupici ptr Una, care e o dulce .Imi place tare mult cum ii spui, si intotdeauna ma gandesc la Eliade si la Una lui .
Eu acum nu ma mai stresez asa de tare. Am inteles ca fiecare copil are ritmul lui de crestere si perioade in care mananca mai mult sau mai putin. Chris si acum mananca mult mai putin decat ar trebui, max 100 ml la o masa (am incercat sa-i fac proba suptului in 24 ore, dar m-am lasat ca ma stresam si mai rau). Eu zic sa nu te stresezi, ca o sa revina si perioadele in care va sta doar cu tzata in gura. Atata timp cat e vesela si activa, nu sunt semne de ingrijorare.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Nonna76 spune:
Ioana. tuturor sarbatoritilor de astazi- mamici,bebelusi,tatici,frati,surori ,bunici ..samd
Elena, bafta la negociat salariul.
Oana, ti-am vazut baietii frumosi.Ai o poza cu Victor sub brad asa cum am si eu cu Andrei.Mi-era dor de tine,dar daca a inceput scoala cred ca ne vom auzi mai des.
Oana,tu nu te sarbatoresti azi?Oana nu vine de la Ioana?Asa ca eu iti spun .
Si la noi ninge dar nu asa frumos ca bate vintul cam tare.Si eu as vrea sa fiu f. bucuroasa dar poate miine(primeste sora mea rezultatul la amnio).S-ar parea ca e fetita si mi-as dori din tot sufletul sa fie bine.