Strumfi de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
ioanadara spune:
La multiani si multe bucurii in 2008.
Gabrielabv al meu se scoala noaptea intr-o veselie.Nu cred ca il voi dezvata prea curand sa manance noaptea.Poate cand nu il voi mai alapta asa ca nici nu ma chinui.Nu de alta, dar nu vreau sa ma supar ca am incerct si nu am reusit.
mamica lui Nicolae
cafera spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
La multi ani !
Iaca ne-am intors si noi de pe meleaguri inzapezite si fara semnal la telefon. Suntem plecati de la Sf Stefan. Ne-am simtit tare bine. POt spune ca am venit cu forte proaspete.
Daria a facut progrese mari si ma topeste toata cand se uita in ochii mei si intinde mana sa ma mangaie (mai mult ma loveste ) si imi zambeste smechereste.
Am inceput si noi diversificarea. In momentul de fata mananca 3 mese de lapte a cate cca 150-170 ml plus un borcanas de fructe si juma de legume. Eu una sunt multumita, doar ca nu vrea sa bea apa sau ceai sau suc. Doar 20-30 ml pe zi si din cauza asta o data pe zi face kk ca si cacarezele de oaie (scuzati descrierea) apoi face normal.
Acum are 71 cm de la 56 la nastere si 7900 g de la 4200.
Jadi Dodo seamana leit cu tine. Am tot incercat sa iti trimit un mesaj de Craciun insa mi se intorcea inapoi. Nu stiu de ce, doar la tine mi s-a intamplat asa.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Totul la suprerlativ. Doar atat ....FELICITARI!
Antoanela23 spune:
Neata,
Va invit la o cafeluta !
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
La Multi Ani Ioana, Ion, Ionut, mamici, tatici si pitici care va anivresati azi!
Jadi, Ioana, bafta cu reintoarcerea in campul muncii, e naspa, stiu, si eu lucrez de azi.
Ioana, bafta si cu gradinita Mirunei, sper sa fii multumita.
Cristina, multumim pt gandurile frumoase.
Va pup pe toate, ma duc sa ma imbrac sa plec la serv,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Cu-cu, eu am ajuns la serv si voi inca nu ati aparut? Hmm, sper ca nu v-au chinuit strumfii prea rau azi-noapte.
Hai ca va mai dau o si un croissant cu gem, ca sa va energizati.
Pupici, o zi buna,
pap.elena spune:
Buna dimineata!
La multi ani Ioana ,Ion,Ionut ,Ionel ,si tuturor celor care i-si aniverseaza ziua azi!
Eu azi ma duc la servici sa-mi renegociez salariul,altfel nu ma intorc la munca la 1 feb.Sper sa am de castigat . Daca nu am succes , mai stau acasa pana in vara acand imi dau licenta .
Va doresc o zi buna !
Poze de la craciun http://picasaweb.google.com/elenamorarescu/Craciun2007
liadorian spune:
Buna dimineata! Toate incolonate spre mine, va rog!
Anto, sa ai o zi si-o saptamana grozave! Ce-ti fac puiutii?
Andra, m-ai terminat si cu statul in fundulet, si cu pianul!1 am avut unul identic, tot asa, negru - evident ca s-a pierdut si acum mi-e asa de necaz! Ai doi flacai frumosi foc, sa-ti traiasca!
Gabriela, n-am incercat sa o dezvat pe Miruna sa manance noaptea. Oare nu e cam devreme? Parca prin Spock am citit ca pana la 6 luni bebele are nevoie de masa/mesele de noapte. Daca nu si-o/le scoate singur, un motiv o fi existand... Uite inca o chestie pe care sa o discut azi cu noua nostra pediatra - avem programare la 2.30 la un medic nou, sa-i faca Unei o evaluare generala. Daca ne va placea ce vedem, cred ca il vom abandona pe vechiul nostru pediatru. Deci zi mare pentru noi. Plus ca azi se implinesc 5 ani de cand mi-am cunoscut sotul.
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
liadorian spune:
quote:
Originally posted by pap.elena
Eu azi ma duc la servici sa-mi renegociez salariul,altfel nu ma intorc la munca la 1 feb.Sper sa am de castigat . Daca nu am succes , mai stau acasa pana in vara acand imi dau licenta .
Succes! Nervi de otel si sange rece, ca sa poti scoate de ei cat mai mult!
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
Ashera spune:
Buna diminieatza. Anto, multumin de cafea. Noi ne trezim in fiecare dimineatza la 8 fix, parca are un ceas fixat sa sune la ora aia. Dar de ok, atata timp cat adoarme seara in jur de 9. Si Chris se trezeste noaptea destul de des, cam la 3 ore si papa bine. Cred ca si-a schimbat programul de zi cu cel de noapte, ptr ca ziua nu prea papa. Asa ca eu sunt fericita sa-l vad ca vrea sa suga, indiferent de ora , deci nici nu incerc sa-i scot vreo masa noaptea.
Anto, servici usor .Eu am si uitat cum e la serviciu. Si nici nu imi doresc sa imi aduc aminte prea repede .
Elena, bafta la negociere .
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
ghinetz spune:
Neata.
Ninge frumos la Iasi. Si ascult muzica buna...e frumos, ce mai! Multumim de cafea, Anto. E tot ce mai lipsea de la mine ca sa fie superb.
La multi ani, Ioana!. La multi ani si Ioanilor, Ionutilor pe care ii mai aveti. (eu am doua bucati in familie - tata si fratele - asa ca zai se lasa cu chef.
Bafta celor care au inceput serviciul. Spor. Si copilasilor care au ramas acasa le urez sa fie cuminciori pana se intoarce mama.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"