Loc de intalnire aspirante cu vechime - 11
Raspunsuri - Pagina 20
asi spune:
Anca multa sanatate!Imi pare rau ca nu ne putem intalni.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Liana30 spune:
Ancutzoo sper ca esti si mai bineee..te pupp
asi ce faci?te pup
tumpilicooo pi la noi numai vii?
va pup pe toateee![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Liana30 spune:
Madanoooo
poate cetesti.."La multi ani!!!"
sheherezada spune:
Am reusit si eu sa pun mana pe calculator si mi-am zis sa va salut ca nu am mai facut-o de mult.Maia ma solicita din ce in ce mai mult si printre spalat steamerul,storcatorul ,blenderul,povestile spuse pentru a deschide gurita si ai mai indesa o lingurita in gurita,schimbatul scutecelor+plimbarea zilnica si celelalte treburi dintr-o casa ,nu prea imi mai ramane timp si pentru mine.Si uneori ma gandesc ca nici nu mai am nevoie si de timpul asta pentru mine numai sa fie Maia bine.
Anca,Asi ati reusit sa va gasiti puiutii?
Oana_B un
de la Maia si unul de la mine.
Pupici la toata gasca.
Sheherezada&bb Maia-Iulia
Poze
Liana30 spune:
sheheee am vazut..saáti traiscaa s-a facut mare ..moamaa si ce sexoasa
si frumoasa e
va puppp
Anca Wish spune:
Chiar ca e sexoasa. Are niste ochisori superbi. Ce coada va fi la usa ta...
Eu nu mi-am facut nici dosarul Shehe. Sunt o nesimtita, recunosc!!! Mai zic de barbata-meu care nu misca un deget si, cu toate ca-si doreste, ar vrea sa-i aduca cineva un bebe pana in fata usii. Nici eu nu sunt mai departe.
Liana, noroc cu tine ca mai ajunge subiectul asta pe prima pagina. Pup fata
Liana30 spune:
ce fac Ancutzoo fac si io ce pot
iti dau de lucru,,
va pup pe toatee
asi spune:
Shehe ai o minunatie de fetita.Doamne ajuta sa fie bine in continuare
Nu o "mariti"?![]()
Anca stai linistita ca toate se intampla cu un scop.Stiu ca suna a sablon dar chiar asa e
Liana eu fac bine acum.Luna asta am "profitat" de oferta de sezon la virusi toata familia.De gasit/cautat copil inca nu.Astept oferta DPC-ului.Cine stie poate dupa Paste.......Acum ma ocup sa strang bani pentru copii nostrii ai clujencelor de la casa Maica Domnului sa le ducem ceva alimente, detergenti....adica cam ce trebuie la o casa.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Anca Wish spune:
Sa stii ca asa simt si eu, Asi. Aseara am vazut "Din dragoste" cu toate ca aproape niciodata nu ma uit la emisiunea asta. Am "prins" chiar ultima poveste in care era vorba despre o familie care infiasera 3 fete.
Poate stii, poate ca nu, dar am plecat la drum cu gandul ca vreau DOAR fetita. Imi era destul de clar ca daca tot pot "alege" sa cresc o fetita. Oamenii aia m-au facut sa ma rusinez de gandul asta al meu (si nu numai de asta). A fost o lectie pentru mine! Nu stiu daca ai vazut emisiunea, dar am plans la gandul ca, cu toate ca erau modesti, aveau atata dragoste de daruit si crescusera copii aia atat de frumos...
La sfarsitul povestii au zis plini de mandrie "Vedeti ce copii frumosi am facut?". Super!
Asa ca, optiunea mea s-a schimbat. In ziua cand voi avea dosarelul in mana voi sti ca vreau un COPIL. Atat!!!!!
Asta apropo de "nimic nu e intamplator"
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore