Loc de intalnire aspirante cu vechime - 11
Raspunsuri - Pagina 19
asi spune:
La multi ani Anca ! 
Sa iti dea Dumnezeu cel mai frumos cadou IUBIRE!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
MirelaV spune:
Desi cu intarziere, La multi ani sanatosi si fericiti Anca. Sa ai parte numai de clipe frumoase!
MirelaV
pupicei pe burticei
RalucaN spune:
La multi ani si de la noi Anca! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita! Te puuuuuup!!!!!!!!!
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
RalucaN spune:
Lachi, ai niste fete foarte frumusele. I'm in love!

Te cred ca ti-e greu si te inteleg , dar se vede pe fata ta ca esti in al noualea cer.
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
Anca Wish spune:
Tumpi, multumesc pentru mesaj. A fost super!!!
Multumesc tuturor!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
asteryaro spune:
Anca, vai de capu' si de zilele mele... LA MULTI ANI, fata buna si frumoasa! Multa sanatate si putere iti doresc.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
MADYN spune:
Ancuto si de la mine doi pupici si o imbratisare! La multi ani si pt. ca te sarbatorim aici de citeva zile (cu mine cap de lista la intirziere) iti doresc ca toata viata sa-ti fie o sarbatoare!
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Liana30 spune:
io oricum sunt aci si va pup pe toate![]()
Lauriciiiiii "babuta mea iubita"
poate mai bagi un ochi pe'aci sau poate te anunta fetele din zona
..sa stii ca azi ma gandii la tine ..mii taree dor di tinii..iti spun si tie simplu si din tot sufletul meu de drak..di olteanca..,stii tu![]()
"La multi aniiiiiii!!!!!"
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Anca Wish spune:
Multumesc frumos, fetelor! Din nefericire, sunt bolnavioara rau. De 4 zile am febra mare, dureri de cap..etc. Cica am pneumopatie insterstitiara. Nu prea ma prind eu ce inseamna asta, dar de bine nu e.
Sanatate multa va doresc si aveti grija ca circula o viroza ingrozitoare.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Liana30 spune:
Ancutzo multa sanatate te pupppppppp
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!