Loc de intalnire aspirante cu vechime - 11
Raspunsuri - Pagina 11
Alexa Ioana spune:
vale, la multi ani si din partea mea... scuze de intarziere, dar de cateva zile mi'e bolnava pitica si nu am mai intrat pe forum...
sorinache !!!!!!!!!!!!!!!!!! doamne, nu'mi vine sa cred !!!!!!!!!!! ma bucur din suflet pentru voi !!! am ramas fara cuvinte !!!!! te pup cu drag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va pup pe toate si va doresc o saptamana cu soare !!!

asi spune:
Sorina draga mea felicitari!Adevarul e ca tare mult m-am gandit la tine si ma bucur ca ai intrat sa ne dai o veste atat de minunata.Sa va traiasca micuta minune si sa fie fericita!
Anis chiar ca e o minune ca o sa vine al 3-lea bebe.imi aduc aminte cand urmaream si eu la inseminari si monitorizari.Doamne parca nici nu au existat zilele alea urate.
Ce imi place abundenta asta de vesti MARI la noi la vechituri.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asteryaro spune:
Sorina, din toata inima mea, FELICITARI, MAMI DE FETITA! Din cate imi amintesc eu, tu esti bistriteanca parca
Ai fost binecuvantata cu adevarat.
Noi... bine, cu ale noastre, facem plimbari cu autobuzul, dupa care se crizeaza flacaul, ca ar mai vrea... in rest - e bine la cresa de nu-mi vine sa cred ce schimbari s-au petrecut cu el, in doar cateva luni, din septembrie si pan acum... Pe 26 mergem la comisie.
Pupam toate fetele si numai bine va dorim..
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
asi spune:
Astery cum a fost la comisie?ma bucur ca Razvan reactioneaza bine si mai ales ca ii merge bine la cresa.Sunteti pe drumul cel bun 
Fetelor ca mai faceti?
Eu tocmai am luat atestatul deci legal pot adopta.Astept sa ma sune asistenta sociala daca a gasit copilas insa intreb si eu in stanga si in dreapta.Am aflat ceva insa nu e concret nimic.Mai asteptam desi Razvan tare ma preseaza ca el nu are pe nimeni, nici frate nici sora.Ma intreb cand va fi oare cum va reactiona?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
sheherezada spune:
Am reusit sa arunc si eu un ochi in graba si sa vad ca s-au intamplat multe evenimente.
Sorina sa-ti traiasca printesa si sa cresteti mari si sanatoase.
Anis felicitari pentru bb3.
Asi bafta in continuare cu adoptia.
Din pacate nu am prea mult timp asa ca trebuie sa va pup pe toate .
Sheherezada & bb Maia-Iulia
Poze
flori76 spune:
Asi:felicitari pentru atestat si sa aduceti cat mai repede acasa fratiorul sau surioara lui Razvanel 
Mirelus 

Flori
asteryaro spune:
Asi, scuze ca raspund atat de tarziu. Am luat certificat lui Razvan, handicap accentuat.
Succes in ce-ti doresti, jos palaria in fata ta!
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Liana30 spune:
sunt aci si va pup pe toate![]()
felicitarii celor care au reusit!!!
revin cu completari..![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Liana30 spune:
Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de
8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Anca Wish spune:
Liana, iar le-ai scris din carti![]()
Gagici, o zi minunata, cu cadouri multe. Sa fiti fericite si iubite! La multi ani!!!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.