*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Aloooooo colectie ce faceti, dormiti in bocanci? Pe unde va umbla degetele ca pe aici nu va vad. Am ajuns pe pagina 2 iar eu sufar ca un caine ca nu am ce sa citesc la cafea......Rusine.....
Anda pe unde umbli de nu te arati la fata?
Ina incearca si cu ceaiul de tei, eu am luat solutia de la madau si merge bine cu ea in serile agitate.
Lavi bafta la recuperare, cand te intorci la Bucale?
Gata am aduc subiectul pe pagina 1 ma duc la munca.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Io-s in zona, dar cum bine stii, vecina draga, dupa saniusul salbatic de aseara, merge la fix o toceala la birou.

A...uitasem sa va zic cum am dat aseara in mintea copiilor si m-am dat de n ori cu bufnitza cu sania pe derdelush.In timp ce ma miram cum au trecut anii si ca mai ieri ma duceam EU la sanius...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina draga vecina, sotul meu ca sa mai spele din pacte tocmai m-a sunat ca ma invita sambata la Poiana Brasov, noi doi si o umbrela. In speta vine soacra-mea sa stea cu copilul si noi plecam pentru o noapte salbatica, in valoare de vreo 4 milioane la Poiana.
Parca intra altfel sedinta cu perspectiva unei evadari...
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Si pe mine m-a invitat sotul meu in week-endul asta la o seara sau poate chiar mai multe de ramas singura acasa doar io cu bufnita, ca el are contabilitatea de predat la sfarsitul lunii, deci urmeaza dupa-amieze si nopti albe la contabila - matusa lui - ca sa nu se interpreteze.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna dimineata Colectie !!!

Am intrat un pic sa ma vaicaresc daca alte fete nu o fac :))):gatul meu e ,,praf'' ,tusesc pina ma ia durerea de burta ,seara super sec ,dimneata cu expectoratie ,azi am convins-o pe mama sa stea cu Andreas sa pot merge macar la medicul de familie ,tati a plecat la stomatolog ,are probleme cu vreo 3 masele si de azi s-a hotarat sa mearga la dr pentru ca nu mai suporta durerile .De acum s-au dus diminetile in care scotea el baiatul afara sau se juca cu el pina pleca la munca ca eu sa pot face ceva prin casa ,sint tare ofticata ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pazea ca azi sunt hotarata sa invat...acu' sa vedem si ce parere are Miruna despre treaba asta

Ina imi pare rau ca treceti prin perioada asta nasoala, sper sa-si revina cat mai repede Rachel si sa va linsititi si voi. Bafta la cursurile de prim ajutor!

Am vazut ca se vorbea ieri de zatul de cafea - nu numai ca face bine la mani...dar face minuni la celulita

Madutza suntem in aceesi oala ca sa zic asa, Marius tuseste de vreo cateva zile de m-a zapacit, aseara n-am putut dormi deloc, cum atipeam cum il apuca tusea. I-am dat Humex dar degeaba. Tu ce mai iei? Are vreun efect?

Miha distractie placuta la Poiana...aveti grija sa nu plecati 2 si sa veniti 3

Lavi sanatate tatalui!

Ma duc sa ma apuc de treaba

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Deosebit...tocmai m-au sunat astia de la cablu ca vin sa-mi traga firele ptr net, telefon, etc...s-a dus invatatul meu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Lavi, multa sanatate tatalui tau!

Tania, bine ca Che e bine, slava Domnului, nici nu vreau sa imi inchipui prin ce agonie ai trecut.

Vad ca discutati despre sperieturi. Dimitrie se sperie, sau se supara, nici eu nu inteleg prea bine, cert e ca incepe sa planga si sa alerge dupa mine daca nu sunt langa el, cand vin piticii de la mina,casa si fug animalele,in Alba ca Zapada. Am rezolvat problema explicandu-i si stand langa el ca animalele nu pleaca dar ele nu stau langa oameni, si ca ele se uita totusi pe fereastra, Alba ca Zapada nu ramane singura. Si apoi vin fazele comice cu piticii si isi revine. Paote daca ii explicati ca broasca nu pleaca de tot de ex, ci se duce sa faca nani, dar ea maine sau cand vrem sa ne mai uitam la ea vine inapoi, poate isi schimba atitudinea. E drept Dimitrie inca nu e la etapa asta cu sperieturile, asa cum povestiti voi.

Cat despre invatat.... imi aduc aminte de replica unui coleg din clasa I care venea pe drum entuziasmat ca nu o sa facem scoala ca el a dat-o cu untura si au mancat-o cainii. Oare nu se intampla si acum la fel? Am si eu un chef de invatat.... si de scris lucrari.... de numa' numa'
Mihaelutat, distractie placuta in Poiana!

Apropo, vazut, placut pozele lui Noki si ale Deliei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu va inteleg perfect cu invatatul: cheful vine greu si pleaca repede, iar daca nu sunt nici conditii, atunci . Nu de alta, dar exact la fel e si cu cheful de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,am luat 3 zile Paxeladine ,de ieri dimineata Eurespal ,aseara mi-a luat sotu' un sirop de nu stiu ce cu propolis si degeaba parca e mai rau ,am inceput sa am o stare generala proasta ,mi-e super greu sa ma urnesc din casa pentru a merge la dr dar trebuie ,o sa-ti zic dupa amiaza ce mi-a prescris .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput