*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

La mine tusea-behait a tinut cam 2 luni. Am luat Paxeladine, niciun efect. Apoi pe la final am inceput sa iau vitamina C de 1000 mg - Ca sandoz si a trecut in 3-4 zile. Coincidenta sau nu, cert ca doar asta a avut efect.
Idem chestia si la Sarah. Tot 2 luni. Doar ca ei i-a trecut din senin, dupa vreo 2 incercari d etratament cu sirupoase fara efect - Paxeladin si inca ceva ce-mi scapa acuma.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madau in ceea ce priveste venitul in 3 este quasi imposibil. Sunt blindata pana in dinti, nici musca nu poate sa intre pe acolo neprotejata.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Vecina, nu cumva tu rcuperezi sambata asta? Ca stii ca 24-le a fost dat liber cu zi de sambata de recuperare. Sau ai avuit concediu pe 24 decembrie? Io am avut!!!!

Madaule, spor la invatat cum sa tragi firele!

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ina, uite un subiect despre pb cu somnul, poate gasesti si acolo ceva idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina evident ca mi-am luat concediu pe 24 dec, deci nu recuperez. insa recupereaza George, de aia plecam sambata dupa-amiaza si fara copil ca nu avea sens sa il taram pentru o noapte dupa noi. Dar saptamana viitoare il iau cu mine la Pestera ca face chef nasa mea de ziua ei si mergem toti la hotel. Acolo il iau si pe Titi ca e zapada multa si il plimb si pe el cu ATV si snowmobilul. Asa la Poiana chiar nu are rost pentru ca probabil vom ajunge acolo foarte aproape de ora lui ce culcare.

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata, an net nou, telefon idem....am culcat copilul, acum chiar ca ma apuc de citit.

Mihaela sa aveti drum bun, eu una am jurat ca pana la vara nu ma mai prinde nimeni in Poiana

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

De citit forumul, nu, Madaule?Io credeam ca termin azi cele 55 de pagini de toceala, dar am ajuns abia la 44.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

neata!
ina- e pasionata de tv ,calculator? sugestia mea, e sa renunti o perioada la toate; o sa tipe , urle si sarit pe pereti de plictiseala dar poate ,sunt prea multe informatii pt ea , Claire nu se uita la ALBA CA ZAPADA - de frica oglinzii.pupici
ai facut cont la "TIM HORTONS "?
madau -folosesc zatul pt celulita de mult timp, e cea mai buna metoda ,eu ar trebui sa ma mut in brazilia ,sa fac baie in butoaiele lor, pline de cafea ,la cata celulita am .

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Salut! Subscriu si eu la lipsa chefului de invatat si la examenele care bat la usa...
Albert, dupa experienta cu maselele, cu temperatura... a ramas fara pofta de mancare. Nu are deloc! M-am rugat de el, am incercat cu frumosul, cu "uratul", l-am lasat in voia lui, nimic! Am inceput sa-i dau Pikovit, ca nu poate trai numai cu lapte si ceai (bea un litru de lapte si jumatate de litru de ceai pe zi), ca bebelusii. Nu am avut probleme speciale cu el in privinta mancarii, dar acum sunt chiar ingrijorata.

Adelina si Albert Alexandru (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Doamne ajuta...am reusit sa termin proiectul pe care il am de predat sambata, de invatat insa nici nu se pune problema...da-s multumita ca macar atat am facut azi

Adelina nu stiu ce sa-ti spun cu pofta de mancare ca n-am avut asemenea probleme p[ana acum. La noi e taman invers

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput