Cresa/Gradinita in sect 2 sau 3 pt bebe de 1 an??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

martie si anca_vlad, multumesc !
Despre mersul direct la gradi: prefer de 10 ori mai mult o cresa asta decat o gradinita: are personal medical cu experientza, nu niste educatoare care au studii pedagogice, eventual vb limbi straine (nu ma intereseaza asta acum, ci sa fie bine ingrijit!), am referinte bune despre cresa asta, din mai multe surse, e foarte aproape de serviciul sotului meu, asa ca-l poate duce el cu masina.
Apoi, am in vizor o gradinitza particulara misto, unde e nepoata mea, dar acolo nu primesc decat copii peste 4 ani...asa ca am nevoie de "acoperire" a un an sau doi, pana va merge acolo. Din ce stiu eu, pot sa-l duc la Ciobanasului pana la 4 ani (nascut pe 29 nov), sau aproape de 4 ani.
Acum legat de acomodare, bineinteles ca o sa-l duc mai devreme de a incepe eu lucrul. Trei luni nu sunt suficiente? Adica eu voi incepe pe 1 dec si am de gand sa-l duc la cresa de 1 sept. Credeti ca e suficient?
Pupici tuturor!

cu Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

timp este suficient sa se acomodeze nu aici e probleme ci faptul ca vremea conditiile atmosferice vor deveni neprietenoase cand te vei duce tu la munca, ce iti sugeram eu era tocmai pentru intrarea in colectivitate si sa faca cunostinta cu microbii de acolo sa isi puna sistemul imunitar la treaba ... vei putea sta fara bataie de cap cu el acasa daca se imbolnaveste, daca faci asta din primavara...

eu iti spun din experienta am vazut si am avut posibilitatea sa compar.......

e l-am dus in septembrie si am inceput serviciu in dec ca si tine .........nu a racit cat a fost vremea buna afara dar cand a dat putin frigul am facut slalom intre cresa medic de familie si stat acasa, nu mi-a fost tocmai usor pentru ca imi schimbasem si locul de munca......
..pe cand stefi fetita prietenei mele, a fost din primavara din martie...a racit atunci in primavara respectiva........dar iarna a trecut-o ff bine fara raceli de fapt nu lipsise nici o zi de la cresa.

stefi a inceput gradi la un an si 3-4 luni in marie iar in toamna avea 1 ani si 9 luni......

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

da, am inteles ce spui tu, anca_vlad, legat de riscul de imbolnavire daca intra toamna in colectivitate...o sa ma mai gandesc...mersi

Deocamdata eu cred ca o sa-mi mentin hotararea de a-l da in septembrie, dar cine stie, poate ma voi razgandi, datorita tie [smile]...o sa vad cum reusesc cu inscrierea.

cu Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

bafta multa cu inscriere sper sa reusesti, cat despre momentul cand il vei duce la cresa hotararea iti apartine in totalitate!
sanatate multa va doresc ca e mai buna decat toate!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

multumesc, anca
asa e...:)

cu Octavian

Mergi la inceput