FIV156
Raspunsuri - Pagina 4
mihaele spune:
alina_alexandra ma bucur din tot sufletul pentru reusita ta da ai grija de tine si de bebele tau.Iubita nu am cercut niciodata sa-mi spuna daca reusesc sau nu reusesc eu ma refer la cu totul altceva in sensul ca de cate ori am fost la el am plecat nelemurita cu ce se va intampla mai departe inafara de fatul ca sa-l sun eu nu stiu nimic eu asteptam de la el sa-mi zica cand incep tratamentul ca totate sun ok cand se preconizeasa ca fac fiv-ul nimic mai mul eu cred ca nu cer foarte mult daca gresesc te rog frumos sa-mi spui ca nu ma supar. Ce sa-ti mai zic voi stiti mai multe de cat mine ca eu nu am mai trecu prin asa ceva.Tie ti se pare normal ca nu stiu absolut nimic ? Te pup si felicitari
alina_alexandra spune:
Mihaele, pana acum ti-a dat vreun tratament gen AC sau altceva? Ei stabilesc ce pasi urmeaza sa fie facuti dupa ultima ecografie dupa CM si dupa ce vad cum raspunzi la tratamentele administrate, de aceea de obicei nu spun ce urmeaza sa faci. Pe perioada de la ultima consultatie si pana se incepe schema pt FIV pot aparea modificari. Tratamentele difera si se aplica in functie de problemele fiecareia. Mai mult decat atat, ei pot schimba schema de tratament in functie de cum reactioneaza corpul tau chiar in timpul stimularii. Mie la FIV 2 mi-au scazut doza de diphereline in ultimele zile, mi-au combinat menopur cu puregon si mi-au marit doza de la 3 fiole la 4 pentru ca raspundeam greu la stimulare desi natural am o ovulatie foarte buna.
Sincera sa fiu nici mie nu mi-au spus mai mult decat ce pastile sa iau pana la urmatoarea consultatie, nici la primul FIV facut la MNL si nici la FIV 2 la Giulesti, drept pentru care am tras concluzia ca asa procedeaza ei si nu m-am mai preocupat, am lasat lucrurile sa curga.
Indiferent ce ai hotari, iti tin pumnii si Doamne Ajuta!
Pupici
A.
Moniland spune:
Pentru mine e prea departe Bucurestiul. Dar daca ar fi sa aleg o clinica de acolo, acum as alege Gynera.
Liana30 spune:
Boo felicitariiiii!!!!
Ioanatugsbafta multa !!!
va pup pe tzoatee si va tin pumniiii stransii..
Putin cu putin se aduna marea...
mihaele spune:
iubita chiar lucrul asta ma ingrijoreaza ca nu mia dat niciun medicament nu stiu chiar nimic .Ma trecut pe o lista fiv ianuarie si atata tot nu mi-a spus nimic altceva .Offfffffff te-am inebunit cu problemele mele scuzama tie ati trebuie liniste sa mi spui maine ce ai facit la eco.Mult succes si Dumnezeu sa te ajute incontinuare sa nasti un bebe sanatos si frumos .Eu om vede ce om face maine al sun sau ma duc la clinica.te pup si multumesc din suflet.
Zouzou
iana_mari spune:
Alina_alexandra eu am facut laparascopie in 2007 si am facut tratament cu dipfereline ,3 luni.Asa ca idee daca vrei poti sa-mi zici in ce a constat tratamentul tau.Poate incerc si eu.
s.m.
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Liana30 multumesc iubita! Si eu i-ti urez un an minunat, cu implinirea visului tau!
mihaele multa bafta i-ti urez la FIV-ul ce se apropie! Si eu am avut endometrioza(cel putin vreau sa cred ca a fost candva, desi a trecut doar un an si jumatate de la laparo) si la fel, prof. Marinescu nu a spus nimic in mod special despre endometrioza. Poate si din cauza ca numai am nici un chistulet acum, nu stiu de ce, dar nu a luat-o in serios.
Boo ce mai face fata noastra, ceva greturi???
.....ne intalnim in luna martie2008
aurel_cris spune:
BOO si ALINA_ALEXANDRA va asteptam cu mare drag la odiseea gravidutelor prin fiv,de ce nu veniti??
Fetelor va doresc la toate multa bafta sa reusiti toate ca se scurteaza lista la gravidute,anul asta sa treceti acolo
IOANATUGS iti tin pumnii
Vad ca se formeaza listutele:NUSY,MIHAELE,CRISTINICI,ELENARALUCA multa bafta dragele mele
32+Bianca Maria
cristinici spune:
Mihaele , tu mergi la medsana?Acolo din cate stiu eu FIV-urile se fac pe loturi si depind ca si la MNL de dr (aici e vorba de embriologi)din strainatate si de data cand vin in tara. Si eu zic ca la acelasi pret , poate chiar mai mic poti sa te duci la Gynera.
Si eu m-as duce acolo , dar am 2 motive pt care nu o fac:
-am incredere in Marinescu ,
-iar dupa atatea FIV-ri am si ceva reduceri.
Nici cel de al 2 lea motiv nu e de neglijat in cazul meu , deoarece am de gand sa perseverez pana iese Marinescu la pensie. Dar poate se indura DD de mine si anul asta va fi unul norocos.
cristinici