FIV156

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aurel_cris merci iubita! Mai ai putin de tot...!
Cristinici acesta va fi FIV-ul nororcos cu siguranta! Nici sa nu te gandesti altfel!

.....ne intalnim in luna martie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Dragele mele,
La multi Ani! Sa fiti sanatoase si tot ce va doriti sa se implineasca! Sa va dea Dumnezeu copii frumosi si sanatosi pe masura curajului si a ambitiei pe care o aveti!
Piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

piticut multumim frumos pentru urari.Un an nou,minunat iti dorim si noi din suflet
Boo MNL sau Med New Life nu ii tot una?...ca eu le cam incurc...antibioticele dupa punctie de aceea se dau..pt a preveni vreo infectie...deci,astea erau antibiotice...am crezut ca ai luat si altceva cum ar fi estrofemul,pastilutele albe de estrogen etc...am intrebat pt ca,in fiecare tara pot fi aceleasi medicamente dar cu alte denumiri si poate se mai da cite ceva in plus... pe mami si pe simburica,,,ca ma gindesc ca o sa ai fetita
alina_alexandra bafta maine la intilnirea cu minunea vietii tale..cred ca va fi extrem de emotionant...mai ales sa vezi ca vor fi doua minuni
mihaele de maine sa insisti sa nu te lasi...sa te tii de capul medicului pina iti explica...poti sa-ti faci dinainte de acasa o lista cu intrebarile pe care sa i le pui...eu ma gindesc ca decit sa astepti sa vina nu stiu ce embriolog nu stiu de unde,si sa nu-ti iasa bine stimularea si sa fi numai in stres,mai bine te duci de exemplu maine la Gynera sau la o alta clinica si vei fi linistita...daca maine este ziua 21,va fi cam greu sa incepi de maine...dar eu zic ca timpul nu e pierdut si ca nimic nu se intimpla fara un rost...asa ca in timpul acesta ai timp sa-ti cauti medicul potrivit tie,si vei mai stii ca de luna viitoare incepi linistita fiv-ul si asta conteaza enorm..sa fii linistita,fara stres...haide miha,capul sus ca poate intirzii cu o luna,dar va veni bebe repede de tot..si mai stiu ca Cineva acolo sus te iubeste..
...pupici la toate fetele si somnic usor..sa aveti o noapte de vis
PS.mihaele este f ok sa iei acum antibiotice...trebuie avuta grija pe perioada stimularii si dupa et..dar si atunci te va indruma medicul,daca este nevoie de ceva pt raceala

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

LA MULTI ANI IOANELOR SI IOANILOR DE SFANTUL IOAN Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti!

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SARBATORESC ONOMASTICA!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Multumesc, multumesc!

La multi ani si din partea mea tuturor sarbatoritilor acestei zi!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR !!

Zouzou e exact acelasi lucru, MNL = Med New Life . Eu numai antibiotice am luat, altceva nu.
Cu fetita ... sincer eu am visat in vara ca aveam o fetita si a fost un vis atat de ciudat si de real ca m-am trezit absolut convinsa ca fac fetita Cine stie ?

Ioana de ziua ta !!! Nu am refacut Bhcg ca mi-a spus dr ca nu e nevoie, dar ma gandeam poate ma duc azi totusi ca sunt curioasa.
Ma duc miercuri la eco .. de abia astept !!!!!!

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR!
IOANATAGUS mult noroc si indeplinirea dorintelor.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR SI CELOR DRAGI VOUA!!!

Sarumana de raspuns (pastratul Gonalului- l-am bagat imediat la frigider)

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by cellu

Fetelor astazi in jurul orei 03.30 s-a nascut, prin cezariana, George Ion "Cellu"(trebuie si Ion).
Are 3,400 Kg si 47 cm.
Cellu era bine, am lasat-o in spital sa faca nani.

Dupa cum cred ca v-ati dat seama sunt Mr. Cellu (fericitul tatic).
Sper sa am timp sa va tin la curent.

BINE AI VENIT PE LUME BB GEORGE!!! FELICITARI MAMICA SI TATIC CELLU!!!

La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc onomastica azi.

Madalina 35+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput