Gravidute si mamici de Constanta (13)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
Buna dimineatza! O fi o zi cu nasteri ? Doc?
Multam mult de sfaturi Mokika si Isidora!Nici nu ma gandeam sa ii dau portocale (citrice) si nici carne ...m-am gandit sa incep cu supa/.piureul de legume ......cand ? la masa de la 13 sau la 17?
Mokika .....vreau si eu adresa si nr de tel dr.Soescu ?
Isidora ,tu parca mergeai la Fawaz...face si echo ,nu?
Pupicei si o zi buna!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mokika spune:
Buna dimineata si o saptamana buna tuturor va doresc, sa auzim numai de vesti bune!
Uuuuuu ..... iar ninge!
Fetele, dr. Soescu are cabinet pe str. Fulgerului aproape de Lutesti (nu stiu sigur numarul) dar este exact unde se infunda perpendicular str. Andrei Muresanu si este o casa frumoasa cu curte cu o firma pe care scrie parca NATURA. Am gasit un nr. de telefon pe reteta: 543358. Se fac programari la telefon si consultatiile incep de pe 14 ianuarie. Nu stiu daca pana atunci raspunde cineva.
Lulu - supica de legume (piureul mai bine zis) eu i-l dau intre 11.30 si 14.00.... ca nu avem un program fix (nici nu m-am strufocat sa-i fac program fix atata timp cat sunt acasa in permanenta si la dispozitia lui) dar in niciun caz la ora 17.00 pe care o pastram pentru iaurtelul de mai tarziu ... sau mar copt sau cine stie ce o sa-i mai dau.
Bisous - sa ne tii la curent cu starea ta ... daca nu iti este foarte greu (desigur, intelegem situatia in care esti) si ne pare rau ca nu putem sa te ajutam cu prea multe sfaturi. Un Bhcg ar fi bine sa incerci? Nu stiu, zic si eu, caci indiferent unde ar fi embrionul ar trebui sa iasa cu valori de sarcina. Mult curaj ... ca doar trebuie sa o punem de intalneli, nu?
Andicu - cum e?
Doc - to Kinder cu surprize? Cand incepem galeria? Cred ca Serban vrea sa vina cu sania de la spital! Sau cu bob-ul? fetele
Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (4 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze
AngeliquedeS spune:
La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua astazi!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Mokika spune:
Mda, desi intrasem sa-i urez pe sarbatoriti, am uitat!
LA MULTI ANI! sa traiti cu numele (si cu fizicul!) toti/toate cei/cele care isi serbeaza azi onomastica!
fetele
Adryana_4u spune:
La Multi Ani Ioanelor si Ionutilor ...copii, parinti, soti, frati, prieteni, orice ar fi, sa fie sanatosi si petrecere frumoasa astazi
Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
madaluta spune:
neata..am intrat o fuga sa vad ce mai face bisou
bisou:mergi ls synevosi fa BHCH-ul...dupa ora 14 ai rezultatul concret...nu mai sta in asemenea stres!
va pup repede!
Madalina 21
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna
roxy79ro spune:
Neatza fetele!!!
Angi mersi ca m-ai trecut pe listutza . Am vazut acolo in lista de inceput ca ai fost la dna Ciufu la echo. Te-a urmarit toata sarcina, sau ai fost cu alta ocazie la ea? Eu am fost la ea la un moment dat si mi-a plcut mult de ea si as vrea sa ma duc tot la ea in continuare.
Eu n-am mai intrat zilele astea pentru ca nu m-am simtit bine deloc. Se pare ca bebe vrea sa-si faca simtita prezenta si de vreo 3-4 zile vars intr-una. Voi ati avut greturi? Pana in ce saptamana au tinut? Culmea e ca pana acum nu am avut absolut nimik, iar acum dintr-o data, in sapt a 10-a au inceput starile astea nasoale. nunta noastra
bebe
bebelu
a_deju spune:
la multi ani ioni si ioane, sa ne traiti cu numele!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Adryana_4u spune:
docdecap, ce mai face domnisorul inginer Serban?
Mai da vreun semn?
Uite, vreau sa te incurajez un picut (nu prea cred ca e cazul, dar hai...) a nascut o prietena de-a mea din Tulcea azi noapte la Medgidia, am vorbit acum cu ea, mi-a spus ca este FOARTE multumita, merita toata osteneala (cu drumul) si toti banii..asa ca :
1 - drumurile sunt safe pana la Medgidia, asta este clar, daca ea a ajuns acolo de la Tulcea
2 - alegerea facuta de tine este una excelenta...
Treaba este sa se hotarasca puiul mic...ce zice?
Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Mokika spune:
A_deju - multumesc, intrasem si eu pe site-ul celor de la Nestle de saptamana trecuta, le-am trimis si mail dar nu am primit niciun raspuns. O sa incerc ca ajung la Carrefour ca Lulu a vazut saptamana trecuta parca .....