Gravidute si mamici de Constanta (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Salut fetele ce faceti?noi suntem bine ne pregatim de marea intalnire.Eu m-am vopsit m-am facut frumoasa k sa vada printisorul pe mami aranjata.
Sunte nerabdatoara sa-l strang la piept pepuiul meu numar zilele,.
Am intrebat acum cateva zile peAngice neonatolog a avut grija de pupi si cam ce tarife ar mai fi pentru moasa si asistente dar nu mi-a raspuns....ma poate ajuta cineva??
Isi sunt bine puiul meu da din picioruse toata ziua cred k si el abea asteapta sa ne intalnim. TU ce faci?
docfaza cu chilotzei si cu pantalonii cei mai sexy m-au dat pe spate....da se pare k lu Serban nu i-a placut metoda.daca mai stai putin cred k nastem amandoua in aceeasi zi
Ina sa sti k si noi renovam apartamentul si asa tare ma oftic ca nu pot ajunge sa vad ce-au facut aia pe acolo k e la etajul 4 si nu urc atatea etaje.La tine e mai aiurea k trebuie sa va si mutati da lasa k se rezolva
In rest va pup pe toate si mai revin cu vesti pana joi cand plec la spital...

Mada 38+ Ianis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

AMR:4 zile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Isi, merci de colac, daca iese figura ar fi o chestie!!
Eu am cautat si am gasit reteta pe care mi-a dat-o prima oara Belcin pentru candida, era tratament in doza unica, e cel mai bine asa, nu mai am multe zile pana la inducere (daca nu se hotaraste musiu' intre timp)
Era Gynofort, crema cu tot cu aplicator, o sa am o singura dimineata mai dificila, ca altfel ovule in casa aveam doar de 200, si prefer sa cumpar si sa repet tratamentul de prima data.
Eu oricum cred ca am cronicizata Candida, sunt ani cand o fac de 3 ori pe an, si in sarcina ma asteptam sa-mi dae mai multe batai de cap.
cand mai merg la Dr soescu o sa rog sa-mi dae, stiu ca exista tratament homeopat, granulele se cheama chiar Candida, dar nu stiu concentratia, durata trat. etc si nu vreau sa fac dupa ureche.

si barbatu' asta rau al meu nu vrea sa ma lase sa mut si eu mobila.... e, asta e, ca nici sex nu mai merge, stau si astept...
va pupic si va tin la curent.

Monica si Serban -in legatura fuzionala si greu de-fuzionabila mama-copil!!

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna fetele!Angelique cred ca ne-am intalnit la dr. Dumbrava, noi aveam programare miercuri la 15, dar am intarziat vreo 20 min., sper ca nu s-a suparat, oricum ea e o draguta de obicei si eu sunt multumita de ea.Referitor la batista bebelusului mie mi s-a spus ca poate fi folosita si cu gura, adica tragi cu gura in loc de aspirator. Eu inca nu am avut nevoie dar as incerca intai asa si apoi cu aspiratorul daca nu merge.Docdecap, eu am inteles ca nu e asa bun colacul, cel putin mie nu mi-a trebuit mai mult ma chinuiam sa stau pe el dupa prima nastere, simteam ca imi atarna toate cele, dar asta e doar situatia mea, eu am trecut f usor stand mai intr-o parte asa si alaptand culcata. Nastere usoara si poate totusi nu o sa ai epiziotomie.Am citit din urma despre diversificare, eu o sa incep pe la 5 luni dar f usor cu cereale si legume mai apoi cu sucuri si in nici un caz de portocale. Micuta mea nu e prea mancacioasa asa ca sigur o sa am de lucru cu ea.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, ajutati-ma, ca am o dilema mare si soacra-mea spune ca am innebunit (poate ca o stii ea ceva, doar a crescut 2 copii)...am luat termometru de baie pentru bebe (de la Primii Pasi), si l-am verificat astazi in cada....pe el scrie ca temp optima este la 32 de grade, HOT la 37 si COLD la 21...am facut in asa fel sa aiba apa temp 32 (cica optima) dar mie mi se pare cam RECE, si soacra-mii la fel...zice ca am luat-o razna, ca o sa racim copilul din prima (mama ce ne-a balacarit)....ajutati-ma...ori este termometrul defect, ori, nu stiu....voi cum verificati apa la baie???

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara si de la noi!

Eris, imi pare rau, mi.a scapat intrebarea cu neonatologul, imi cer scuze! Eu am luat tzeapa si am dat 50 RON degeaba. Atata e tariful. Dar la mine a venit in prima zi cand m-a dat la salon o asistenta cu dr neonatolog care l-a consultat pe bb si i-am bagat plicul in buzunar. Si pe urma nici ca am mai vazut picior de neonatolog pana in ultima zi cand ne.a externat si a venit alta dr neonatolog de l-a consultat din nou si aleia nu i-am mai dat nimic. Adik am crezut ca neonatologul face ceva acolo, mai mult, dar pt ca il asculta la plamani cu stetoscopul mi se par mult prea multi bani, mai ales ca nu o mai vezi la fata dupa aia...

Myral, sa stii ca tu erai inseamna, eu oricum nu m-am uitat prea mult in jur cand am iesit, dar stiu ca voi ati intarziat in loc de 15 ati venit la 15.25. Deci voi erati! ce chestie. Si mie mi-a placut de dna dr.

Lulu, cum Sa ma supar??????

Noi am avut azi baby shower, a iesit super, am fost in total vreo 16 gagici si am mancat si am barfit cat incape! Toate m-au laudat ce bine mi-am revenit, ca nici nu zici ca am nascut si eu tare m-am mai umflat in pene!!! Pupi a fost in centrul atentiei, bineinteles si s-a alaes cu o gramada de cadouri care mai de care mai minunate!

De doua zile nu a dormit noaptea deloc deloc din cauza colicilor si bineinteles ca nici eu pe langa el si sunt terminata. Ca sa nu mai spun ca azi noapte am cantat o ora Silent night, o strofa in engleza si una in germana si Pupi ma asculta cu ochisorii holbati si daca incercam sa tac incepea sa urle. Asa ca eram nevoita sa cant in continuare Ma tinea pe post de carusel...

Dimineata cand a venit tati de la munca a stat cu Pupi pana la 12.30 cand au venit musafirii si nu a dormit deloc. La 12 i-am dat sa pape si culmea: a adormit si s-a trezit la 4, a mancat iar si a adormit la loc, la 7 s-a trezit iar si a dormit la loc si acum doarme in continuare! Sper sa doarma si la noapte ca sa dorm si eu...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Adryana, eu verific apa la baie cu cotul... La carte scrie ca temp apei tb sa fie 37 de grade, temp corpului.

Stiti cumva unde gasesc termometru de camera?

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Angi ,e rece apa la 32 gr...e f rece ptr bebe ..se face la 37 gr...Luca s-a obisnuit chiar cu apa mai calduta ,tare ii place!
Eu nu am folosit termometrul decat o saptamana dupa care ....ii vedeam reactiile lui Luca si incercam cu cotul.

Nu cumva PUPI incepe sa faca confuzie intre noapte si zi ? Te intreb ptr ca am citit ca a dormit destul de mult pe zi si noaptea nu prea ...si daca isi face obiceiul asta ....ai incurcat-o .

DOC ?

MOKIKA,bafta in sesiune ,si eu o incep pe 28.

ISI, lui Luca inca nu ii fac camera ......daca fac si bebe 2?
Face numai din PAL ,are o multime de modele ,proiecte ,etc.Nu are expozitie lucrand dupa nevoile si dorintele clientului ...face proiectele pe PC .Era vorba de mobila de la salonul meu ( de infrumusetare si remodelare).

In rest....Luca este cuminte ,creste mare ,are 8.500 kg 71 cm , e vesel mereu si pus pe sotii.

PUPACIUNI LA TOATA LUMEA!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Lulu, asta ziceam si eu ca muuult prea rece apa la 32 de grade pt baita lui bebe... Cea care zicea de 32 de grade era Adryana

Cat despre Pupi al meu... nu ar trebui sa faca confuzie intre zi si noapte pt ca ziua am mare grija sa fie in jur zgomote, voci si lumina iar noaptea intuneric si liniste. Dar daca e, cum sa fi ajuns sa faca , confuzie intre zi si noapte, din ce cauza? Oricum azi noapte a dormit, a marait putin de la 8 la 12 dar pe urma a dormit si el si eu. Sper sa isi pastreze obiceiul...

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Angi, sa pastrezi in continuare obiceiul asta-ziua:lumina zgomote ,seara:liniste,intuneric,deloc stimulat.
Cat despre apa la baie........sincer ,e rece 32 gr...ma gandesc si mi se face frig.

Pupici ptr fata si ptr PUPI.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Lulu - mersi, bafta si tie! Eu am un moooorcooooov!

Adryana - am si eu termometru pentru baie la fel ca al tau. L-am cumparat dupa ce o luna de zile i-am facut baita incercand apa cu cotul. Si ce am zis .... sa fim si noi smecheri sa luam termometru de baie ..... tzeapa .... cand l-am pus in apa si am vazut ca ar trebui sa ii fac baie cu apa reeeceeee, nu l-am mai folosit. Cel mai bun termometru este tot COTUL! Asa ca.... bine ca nu este prea scump .... ca m-as fi ofticat sa dau si o groaza de bani si sa nu ma pot folosi de el. Deh! Eu incerc sa fiu mai practica de cand s-a micsorat bugetul familiei cu statul meu acasa! Deci, soacra ta avea dreptate .... saraca!

Dooooooc - vreo veste? Cum te mai simti? Te-o mai tine pana ajungi la urmatorul control? Hai, ca ma gandesc numai la voi! Referitor la colac... dupa parerea mea nu cred ca o sa ai nevoie .... cred ca epiziotomiile din ziua de azi se fac ca un lucru de arta (la fel ca cezarienele, dar bineinteles depinde si de medic). Eu am 2 epiziotomii .... la prima a fost mai nasol dar a trecut in cateva zile durera aia mai mare ... dar acum .... parca nici nu as fi avut-o .... iar la spital, de a doua zi am stat bine mersi in fund, asa putin mai pe o parte de frica nu de alta ...... si a fost destul de maricica!

Pupici.... nu mai spune nimeni nimic de intalneala? Poate o mai prindem pe Doc 2 in 1?

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (4 luni 1/2)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput