Gravidute si mamici de Constanta (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

ISI ,eu mobila o fac toata la comanda .Avem un prieten care are fabrica de mobila ,lucreaza exceptional ,ne-am facut mobila la salon la el si sunt f multumita .
Acum caut perdele ,draperii ,covoare ,etc .
Hai DOC ,hai mama...FA UN SEX RZBONIC SI POATE VINE SERBAN........FA UN SEX CU RENUMITUL INEL DUREX PLAY...SI CINE STIE......

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

ANGI ,ai dreptate ...sper ca nu te-ai suparat pe mine ..eu am fost doasr grijulie!Pup fata!

MOKIKA.........UNDE ESTI?

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

LULU,numai din pal lucreaza?Cu lemn ,ceva?Si pt. camera lui Luca tot la el ai facut?Am gasit ceva la Mobexpert,sa-mi placa,dormitor si living ,daca nu-mi place altceva o sa iau de la ei ca altfel o iau razna...DEsi nu sunt fan Mobexpert de nici o culoare pe motiv de preturi exorbitante nejustificate si de calitate...dar erau din lemn si cred facute in Franta...Macar atat..
Unde are salonul?

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Buna seara, fetelor...am fost si noi astazi la control, ne-a zis nenea dr. ca bebe e OK, are 3,100 kg, nu are probleme cu cordonul, si acuma deja asteptam momentul decisiv...a zis ca pana la sfarsitul lunii o sa am si eu bebita in brate...
Cat despre nastere, mi-a spus ca atunci cand am contractii la 5 minute, sa ma duc la spital, acolo ma va consulta medicul sau moasa de garda, si daca e de nastere, sa-l sun, sa vina....mie tare imi lasa impresia ca vine, acuma chiar nu stiu ce sa mai zic....
I-am spus ca vreau sa nasc natural, a spus ca i se pare o alegere foarte buna..si l-am intrebat ce parere are despre epidurala..mi-a zis ca are o parere extraordinara, insa cu inconvenientul ca nu-ti mai poti controla muschii din cauza anesteziei, ceea ce duce la folosirea forcepsului pentru extragerea copilului, in 40% din cazuri...ceea ce i se pare un procent cam mare...
Va pupic, ma duc sa mai citesc p-aici...
Daca vad ca mai trebuie sa revin cu vreun raspuns, reapar..

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

inca ceva: nu mi-a mai dat sa fac nici o analiza...de ce oare????

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!

uite si eu, tot pe aici!

Mav, am tras episodul 11, acum ma pun sa-l vaz!! saru'mana! (cred ca asta astepta Serban, sa nu ramana ma-sa in suspans!

am facut rost si de mutat mobila, am scos azi bradul si poate maine ma lasa si pe mine la impins un pic

va pup si noapte buna, cred ca in seara asta e rost si de , minora e plecata la un majorat, avem casa la dispozitie!!

Monica 40 saptamani 5 zile and counting...

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Hai ca am aparut si noi la orizont!

Imi pare rau daca v-am speriat ..... nu mi-am dat seama .... abia acum am intrat sa mai citesc sa nu raman in urma. Eu o sa dispar o vreme dar imi voi face timp cat de cat sa intru macar sa va spun ca suntem bine. Incep sesiunea si eu nu am reusit sa invat nimic. Sunt disperata si fac eforturi enorme sa citesc cate ceva ..... si nu-mi intra nimic in cap . Theo ma solicita din ce in ce mai mult si imi este foarte greu. Nu stiu ce o sa fac... sunt cam disperata!
Seara pic moarta de oboseala .... dimineata ma trezesc de pe la 4 de cand incepe sa se foiasca bebe si sa umble cu gurita disperat dupa suzeta.... iar eu ma ridic din cinci in zece minute sa i-o bag in gurita....deci, adio somnic!
Daca o puneti de intalneala ..... va las si eu nr. meu de tel ... 0723575213 poate ma anunta si pe mine cineva in caz ca ratez forumul .... nu de alta dar .... ma simt asa rupta de realitate... acum imi lipseste nebunia de la birou .... si cand eram la serviciu de-abia asteptam sa stau acasa sa ma mai odihnesc. Cam asa se intampla de regula, nu? Deci as vrea si eu o iesire .... sa mai vorbesc si eu cu altcineva decat cu ... mama (oricum cu ea cand ma intalnesc.... mai mult discutam in contradictoriu), Florin, Crina si .... BB!

Isi - pe noi ne-a programat joi .... deci nu am mai apucat sa-ti spun! sorry ....

Bisous - ma bucur ca s-a rezolvat .... si ti-a revenit pofta de viata!

Doc - maaaaaiiiiii ..... dar scump e la vedere Serban!

Ma iertati ca nu nominalizez in continuare, dar va pup pe toate si abia astept o intalneala!

Fug ca ma cheama datoria!

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (4 luni 1/2)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salutare
facem prezenta de dimineata!

mi-am adus aminte ce imi mai trebuie la bagaj (nu stiu daca si la spital, dar acasa sigur). Voi stiti unde sa-l trimit pe tati sa cumpere, sau aveti voi de la copii, colac de baie? eu am deja hemoroizi, acum nu sunt inflamati, dar dupa ce au aparut in sarcina nu s-au mai retras de tot, deci ma astept la o "inflorire" dupa eveniment. plus epiziotomoia, o sa-mi prinda bine un colacel. mercic mult de sugestii!

eu mai am o belea, cred ca m-am potcovit cu o candida, am mancarimi si tot tacamul, am sunat aseara medicul si nu mi-a raspuns, n-am mai incercat apoi, asa ca mi-am pus deja un ovul de Gynozol, scrie pe prospect ca e ok in sarcina. sper sa am timp pana nasc sa fac tratament cat de cat, asta-mi mai trebuia!!

Ce frumos arata de dimineata, toti copacii cu chiciura!! si intr-un final s-a ridicat si ceata!!!

la toate fetele,
Monica 40s6z, adica maine 41s!

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Doc ce faci? Mai tinem pampoanele sus?

Am reusit sa citesc din urma... vad ca sint si bucurii si ... nelinisti, noi va pupam pe toate si va dorim sa fie totul ok si frumos.

Eu sint ceva mai bine. Raceala - sau grosul - mi-au trecut in 36 ore, numai cu tratament de la plafar. Doctorul a spus ca nu a fost nimic grav, sa nu ma panichez si sa am grija in continuare.
Nu mai racisem... de secole.

Bebelul nostru a inceput sa faca sport. acum il simt bine de tot... Chira il simte si tatiuneori, cind stam intinsi pe spate.

Din pacate dusmanul nostru este timpul. Sintem pe ultima suat de metrii cu renovatul si am inceput strinsul ptr a ne muta.

Va pupam pe toate.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

DOC,GYNOZOL mi-a rec. si mie Chazly ,si eu sunt in aceeasi situatie numai ca nu am prurit...Daca e de 400 ia 3 zile,si 6 zile daca e de 200...ca sa scurtezi cumpara de 400mg,in caz ca nu ai.
Colac e mai bun cel de cauciuc special pt. epiziotomii ,reconstructii de perineu ,etc...O intreb pe prietena mea daca il mai are si ti-l dau eu...e mai bun decat colacul de plaja.Eu din asta am avut,adica de cauciuc dar am avut ghinionul sa se fisureze intr-o parte si tb. sa-l dau la vulcanizat......Se gaseste in farmacii dar acum 4 ani era 40ron,acum o fi mai scump si nu se merita ca nu -ti tb. mai mult de 2 saptamani.
MOKIKA,ma bucur ca sunteti bine...Spor la invatat...deci nici o sansa....si eu am anul asta de invatat si nu stiu daca voi reusi cu 2 copii dintre care unul sugar...

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput