*Gravidute&Mamici de IASI *(17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by ella10
Addiana dpn e pe 8 februarie, insa pe 2 feb implinim 4 ani de cind ne cunoastem, eu cu sotul meu, si am vorbit cu medicul si am hotarit sa-i fac cadou sotului pe bebelina, dar tot cum vrea Dzeu asa ca...incep emotiile, temerile sincera sa fiu mi-e frica dar cu ajutorul lui Dzeu o sa fie bine, sau mai bine zis trebuie sa fie bine (ma incurajez si eu)

iti urez numai bine si-ti tin pumnii! DD sa va ajute! sunt convinsa ca va fi totul bine!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

tre sa plec. copilul nu se poate concentra la supt cand mami e la calculator, asa ca nu mai aman masa ei, ci iar pe voi.

va pup!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ella un picut mai este! Cred ca sunteti nerabdatori! Gata cu amenajarea camerei Biancai? Cu bagajelul de spital cum e?

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de astazi Ioana/Ion/Ionut!!!
ma lupt in continuare cu raceala..cea mica e destul de agitata ziua..si abia apuc sa intru si eu putin aici sa mai vad ce faceti..
Ella, f.frumos cadou de aniversarea voastra! noi pe 3.02. am conceput-o pe Alessiamai ai asa putin..
crismary, tu cum mai esti?
addiana, frumoase pozele voastre!
Emma, cum mai este Andrei? ati rezolvat cu ochisorii?

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

ALYNTA noi avem doua camere si nu i-am facut Biancai camera ei, deocamdata, o sa stea in camera cu noi,dorindu-ne ca pe viitor poate ne luam un ap cu trei camere, sa vedem.In legatura cu bagajul pt spital e pregatit caci sotul a intrat in panica in momentul in care sotia unui coleg de-al lui a nascut la 34 de saptamini si a zis ca e bine sa fie pregatit bagajul ca nu se stie, poate e grabita fetita sau poate vrea sa mai stea ,cine stie, cum o vrea Dzeu.
Intr-adevar suntem foarte nerabdatori sa se nasca fetita, cred, sunt sigura de fapt, ca stiti si voi cum e, mai ales ca este un copil foarte mult asteptat.
M-am cam intins la vorba, sper ca nu va plictisesc, acum cit mai pot sta si eu mai multisor pe forum caci cind se naste bebelina...mai rarut.

poze
BIANCA ANTONIA
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Suntem crestini cu acte-n regula. Si incumatrita cu Aime tot cu acte-n regula.
Amira a fost o frumoasa si o cumintica,n-a plans aproape deloc.A chitcait un pic cand a bagat-o in criselnita,dar mai apoi cred ca i-a placut ca n-a mai zis nimic.
Asteptam ziua de sambata,sa dansam si sa ne bucuram...

Va pup,noapte buna!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza! haideti la , ceai, 3 in 1...
miha felicitari pentru botez! asteptam cu nerabdare pozele! vin si eu la dansat!

kriss multumesc! si insanatosire grabnica!

gata pentru acum...ma cheama TREABA!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salut!
Miha, sa va traiasca mica crestina!! Distractie placuta sambata!
un moment de respiro..cine stie cat va dura

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Maine mergem sa facem un set complet de analize sa vedem ce face bebicu. DPN-ul e pe 12...dar el nici un semn sa vina . Ce-o avea de gand ??? Ca ma cam termina asteptarea asta

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Mihaela - sa va traiasca micuta crestina.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput