*Gravidute&Mamici de IASI *(17)
Raspunsuri - Pagina 5

siminoc spune:
siminoc spune:
quote:
Originally posted by ella10
Addiana dpn e pe 8 februarie, insa pe 2 feb implinim 4 ani de cind ne cunoastem, eu cu sotul meu, si am vorbit cu medicul si am hotarit sa-i fac cadou sotului pe bebelina, dar tot cum vrea Dzeu asa ca...incep emotiile, temerile sincera sa fiu mi-e frica dar cu ajutorul lui Dzeu o sa fie bine, sau mai bine zis trebuie sa fie bine (ma incurajez si eu)
iti urez numai bine si-ti tin pumnii! DD sa va ajute! sunt convinsa ca va fi totul bine!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

siminoc spune:
siminoc spune:
 tre sa plec. copilul nu se poate concentra la supt cand mami e la calculator, asa ca nu mai aman masa ei, ci iar pe voi.

va pup!
Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

alynta27 spune:
alynta27 spune:
 Ella un picut mai este! Cred ca sunteti nerabdatori! Gata cu amenajarea camerei Biancai? Cu bagajelul de spital cum e? 
   Alina-Mirela cu  DAVID 27.06.2007
  DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

kriss79 spune:
kriss79 spune:
 La Multi Ani sarbatoritilor de astazi Ioana/Ion/Ionut!!!
ma lupt in continuare cu raceala..cea mica e destul de agitata ziua..si abia apuc sa intru si eu putin aici sa mai vad ce faceti..
Ella, f.frumos cadou de aniversarea voastra! noi pe 3.02. am conceput-o pe Alessia mai ai asa putin..
mai ai asa putin..
crismary, tu cum mai esti?
addiana, frumoase pozele voastre! 
Emma, cum mai este Andrei? ati rezolvat cu ochisorii?
Avem 2 luni!!
Cristina
 fericita de Alessia Stefana  (16.10.2007)

ella10 spune:
ella10 spune:
 ALYNTA noi avem doua camere si nu i-am facut Biancai camera ei, deocamdata, o sa stea in camera cu noi,dorindu-ne ca pe viitor poate ne luam un ap cu trei camere, sa vedem.In legatura cu bagajul pt spital e pregatit caci sotul a intrat in panica in momentul in care sotia unui coleg de-al lui a nascut la 34 de saptamini si a zis ca e bine sa fie pregatit bagajul ca nu se stie, poate e grabita fetita sau poate vrea sa mai stea ,cine stie, cum o vrea Dzeu.
Intr-adevar suntem foarte nerabdatori sa se nasca fetita, cred, sunt sigura de fapt, ca stiti si voi cum e, mai ales ca este un copil foarte mult asteptat.
M-am cam intins la vorba, sper ca nu va plictisesc, acum cit mai pot sta si eu mai multisor pe forum caci cind se naste bebelina...mai rarut.
poze
BIANCA ANTONIA 
 35+
35+

mariussimiuc spune:
mariussimiuc spune:
 Helau! 
Suntem crestini cu acte-n regula.  Si incumatrita
 Si incumatrita  cu Aime tot cu acte-n regula.
 cu Aime tot cu acte-n regula. 
Amira a fost o frumoasa si o cumintica,n-a plans aproape deloc.A chitcait un pic cand a bagat-o in criselnita,dar mai apoi cred ca i-a placut ca n-a mai zis nimic. 
Asteptam ziua de sambata,sa dansam si sa ne bucuram...
Va pup,noapte buna! 
Amira,  Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

addiana spune:
addiana spune:
 neatza! haideti la  , ceai, 3 in 1...
, ceai, 3 in 1...
miha felicitari pentru botez! asteptam cu nerabdare pozele! vin si eu la dansat!
kriss multumesc ! si insanatosire grabnica!
! si insanatosire grabnica!
gata pentru acum...ma cheama TREABA!
diana,  denisa (06.07.2003)  si raisa (05.03.2006)
si raisa (05.03.2006)     

kriss79 spune:
kriss79 spune:
 Salut!
Miha, sa va traiasca mica crestina!! Distractie placuta sambata! un moment de respiro..cine stie cat va dura
un moment de respiro..cine stie cat va dura
Avem 2 luni!!
Cristina

crismary spune:
crismary spune:

Maine mergem sa facem un set complet de analize sa vedem ce face bebicu. DPN-ul e pe 12...dar el nici un semn sa vina  . Ce-o avea de gand ??? Ca ma cam termina asteptarea asta
. Ce-o avea de gand ??? Ca ma cam termina asteptarea asta 
 39+
 39+

saryta spune:
saryta spune:
 Mihaela - sa va traiasca micuta crestina.
Mariana - mamicuta de  3  - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
  - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)