*Gravidute&Mamici de IASI *(17)
Raspunsuri - Pagina 4
ghinetz spune:
quote:
si nu a avut nimeni curaj sa-mi faca poza atunci
De ce, cred ca ar fi fost si astea frumoase, doar sunt parte din viata, nu? Ca doar nu s-a inventata omul acela care nu-si iese din tzatzani niciodata. Sau s-a inventat?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Diana, tu stai acasa pana face Raisa 2 ani? A! Si la ce gradi merge Denisa? Unde e?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
addiana spune:
oana denisa merge la gradinita nr 23 pe langa billa. iar despre statul acasa....nu mai am loc de munca la care sa ma intorc(poveste lunga) voi astepta pana va merge si raisa la gradinita si voi incepe "ceva" atunci, sper si ma rog! ca nu cred ca voi rezista mai mult
monica vazui pozele, sunt frumosi baietii! sa-ti traiasca! trage andrei niste priviri!!!
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
ella10 spune:
LA MULTI ANI IOANA77!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de ion sau ioana, multa sanatate si numai bucurii.
Am vazut si eu pozele voastre facute la craciun alaturi de copii vostri, foarte frumoase, la anul o sa am si eu poze de postat daca ne ajuta Dzeu sa fim sanatosi
poze
BIANCA ANTONIA
35+
alynta27 spune:
La Multi Ani Ioana_77!
La multi ani Ioana, Ioan!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Adiana frumoase pozele de la munte! Faina vreme! O zapada pufoasa! Si ningea ca in povesti! Si fetele foarte fericite! Faina si pensiunea! Unde anume v-ati cazat? Si am remarcat si copii bolfosi ai prietenii tale! E bine ca iesiti! Am intalnit cupluri, chiar si fara copii, care nu se prea deplaseaza!
Monica frumusei baietii tai! E draguta poza cu cel mic pe urs sub bradut! Are ochisori expresivi! Si cel mare e foarte protector cu el! Voi v-ati deplasat de sarbatori? Eu cand il scot pe David la plimbare, dupa ce ajungem acasa ii curge nasul! Si-l dreg cu paracetamol!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
addiana spune:
alina pensiunea e pe langa tg neamt pe unde e si manastirea agapia. e zona mai de deal, nu munte! e nou facuta si e complet izolata de case! ceea ce mi-a placut- un pustiu total in jur!
iar zapada era ca de cristal, erau -17 grade afara...nu puteam sa facem bulgari, nu se lipea deloc...
nu-i mai da paracetamol lui david doar daca ii curge putin nasucul dupa plimbare. si fetelor si chiar si mie mi se intampla datorita schimbarii de temperatura. tu cand iesi afara nu-ti curge nasul? sau cand intri la caldura? eu zic ca e normal, nu stiu! mie mi se pare prea mult paracetamolul doar pentru putini mucisori...de'...poate mai au si fetele pareri mai experimentate!
ella nu uita de optimism! mai ai putin si iti vei tine printesa in brate! cand e dpn? veti primi cumva un trandafir de ziua indragostilor?
siminoc spune:
salutare dragelor si dragilor! si multi .
La multi ani de Sf Ioan! La multi ani si celor ce implinesc anii! Sa petreceti frumos, sa fiti sanatoase, sanatosi, sa vi se implineasca dorintele!
Oana (Ghinetz), Lavinia .
quote:
Originally posted by ioana_77
Apropos de gradinite, trebuie sa incep sa umblu sa o inscriu pe Maria din toamna. Ceva sugestii de gradi cu educatoare bune? Orice informatie mi-ar fi de folos, fiindca nu stiu de unde sa incep cu cautarile.
Indraznesc sa ma alatur rugamintilor sa sa va rog sa scrieti ce stiti si despre crese!
Multumim frumos!
Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)
ella10 spune:
ella nu uita de optimism! mai ai putin si iti vei tine printesa in brate! cand e dpn? veti primi cumva un trandafir de ziua indragostilor?
[/quote]
Addiana dpn e pe 8 februarie, insa pe 2 feb implinim 4 ani de cind ne cunoastem, eu cu sotul meu, si am vorbit cu medicul si am hotarit sa-i fac cadou sotului pe bebelina, dar tot cum vrea Dzeu asa ca...incep emotiile, temerile sincera sa fiu mi-e frica dar cu ajutorul lui Dzeu o sa fie bine, sau mai bine zis trebuie sa fie bine (ma incurajez si eu)
poze
BIANCA ANTONIA
35+