*Gravidute&Mamici de IASI *(17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Salutare gravidute si mamici de Iasi si LA MULTI ANIcelor ce s-au sarbatorit ieri.
Miha felicitari pentru botez.

vela35 cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumim tuturor pentru urari!

Ieri ne-am serbat si botezul si numele...Am avut activitate.

Amira a fost o cumintica,n-a plans deloc,doar un pic la imbracat.Asta e o activitate care nu-i face prea mare placere. Cat a citit preotul,pana a bagat-o in apa a dormit,a chitcait nitel la imbracat si dupa aceea a adormit din nou.
Nu am avut multa lume,doar familia si cativa prieteni.M-am bucurat nespus ca au putut ajunge Cristina (Crissintibun) si sotul sau,pe care ii mai pupam inca o data cu mare drag.
Avem cateva poze aici

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

miha trebuie sa intreb....a cui sunt sanii din poza????

revin...am descoperit posesorul, adica posesoarea... ai un decolteu miha...super!!!

poza asta e haioasa tare de tot! felicitari inca o data! sa va traiasca micuta crestina fericita si sanatoasa!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miha felicitari pentru micuta crestina! E superba! La multi ani, pentru ieri! La ce Biserica ati facut botezul? In Tudor?
Crismary succes pentru cand mergi la analize si inestigatii! Gata bagajelul?
Ella vine ea Bianca repede! Odihneste-te acum, trebuie sa fii odihnita pentru ceia ce te asteapta!
Kriss insanatosire grabnica!

David e mucos! Cum da cu nasucul de aer rece ii curge!Si urla de cate ori ma ating sa-l sterg! E foarte sensibil! Pompita de nas nu o suporta! Azi a mancat ca spartul! Nu mai stiam ce sa-i dau ca sa-l vad satul!Se vede caci creste! Is franta! M-a mieunat toata dupa-amiaza! Sper ca la noapte sa nu-i mai trebuiasca mancare, din cauza oboselii! Acum sta in balnsoar, eu ii fac vant cu piciorul si tastez! Nu mai vorbesc cu el in ideia ca i-a somn! Noapte buna!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Diana,mare descoperire ai facut.
Multumim de urari!

Alina,multumim si tie!
Botezul l-am facut la noi in parohie,in Nicolina adica.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

E acusi ora 12 si nu a dat nimeni nici o cafea? Aha...deci e randul meu. Asadar, poftiti

ieri nu am intrat , la Scutece o mamica ne-a dat o veste trista si nu am ami fost om (pana la urma e o alarma falsa). Dar am meditat putin la cat de important e sa ne traim viata, sa ne bucuram de copii, de prieteni, de sot. Restul...vanare de vant.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Oana multumimm de cafea
Ieri am fost la control ,toate bune si frumoase, multumim lui Dzeu si am hotarit cu dr sa aducem pe lume printesa pe 2 februarie, asa ca daca nu vine ea mai devreme...pe 2 feb o sa-mi tin printesa in brate;m-au apucat niste emotii...
Miha felicitari pt micuta crestina, sa va traiasca si sa aveti parte de numai bucurii din partea eiArati foarte bine, nici nu ai zice ca tocmai ai dat viata unui suflet de om.

poze
BIANCA ANTONIA
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by ella10

Oare ce mai fac proaspetele mamici: Oana8188,Lilivs.Moldoveanca,Emma, Byu?

poze
BIANCA ANTONIA
35+

bine facem multumim de intrebare. Adica bb e bine ca eu am facut o criza renala urata si am fost la urgenta. acum sa vad cum fac cu alaptatul ca tre sa ma internez pt niste analize ca cica am piatra la rinichi. Vom vedea.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by kriss79

La Multi Ani sarbatoritilor de astazi Ioana/Ion/Ionut!!!
ma lupt in continuare cu raceala..cea mica e destul de agitata ziua..si abia apuc sa intru si eu putin aici sa mai vad ce faceti..
Ella, f.frumos cadou de aniversarea voastra! noi pe 3.02. am conceput-o pe Alessiamai ai asa putin..
crismary, tu cum mai esti?
addiana, frumoase pozele voastre!
Emma, cum mai este Andrei? ati rezolvat cu ochisorii?

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

n-am mai fost la iasi pt ochisori. ba curge ba e ok asa ca....mai asteptam. a trecut prin prea multe, il mai lasam sa mai urmarim evolutia ochisorului.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Diana,mare descoperire ai facut.

pai da...eu ma asteptam sa vad poze de la botez, si cand colo prim plan cu doi sani si am dat poza cu poza uitandu-ma la fiecare persoana de sex feminin sa vad cine are bluza maro bineinteles ca tu ai "aparut" in poze doar la sfarsit

la mine s-a dus vremea decolteurilor, gata...

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput