*Gravidute&Mamici de IASI *(17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by addiana

da' ce raspuns prompt!!! si eu am dat un edit ca nu m-am gandit ca o sa fii "pe faza"

Eram prin zona...

Rebbeca se simte mai bine,de fapt in afara de episoadele de febra nu are nimic. Ieri i-au facut punctie si asteapta rezultatul,care dureaza vreo cateva zile. Speram si ne rugam sa fie totul in regula.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna dimineata.
Cafea? . Ceai?

Sau un www.resursadefun.ro/de-mere.htm" target="_blank">zambet de dimineata, ca face bine la ten.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Buna dimineata.
Cafea? . Ceai?

Sau un www.resursadefun.ro/de-mere.htm" target="_blank">zambet de dimineata, ca face bine la ten.

Dar o Inka dai? Hai ca eu dau o prajiturica.

V-am aratat ce pozitie de somn are fii-mea? Nu ca n-ar dormi,ca doarme de sparge draga de ea,dar daca as tine-o asa toata ziua nu i-ar mai trebui nici mancare.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mai fetelor, iar va bat la cap cu intrebarile mele despre doctorii din Iasi, dar ce sa fac, sunt tare dezorientata. Spuneti-mi va rog ce stiti despre clinica Avicena? Mi-o recomandati? Eu vreau sa vin la Iasi pt eco morfo de sem II dar sa fie si un eco d saud. La dr Iliev am intrebat si nu are decat 2d, asa ca am mai cautat si am aflat ca acesta clinica are si din celelalte doua feluri. Mi s-a spus ca eco morfo se face cu 2d, pozele cu 3d, iar 4d pe la 28 spatamani. Dar vreau si parerea voastra cu privire la medicii de la Avicena. Va rog tare mult sa ma ajutati cu un raspuns.

Anna 13+
AMR 27
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, nu ma ispiti cu prajituri, ca sunt la cura; adica fara dulce. Fara-fara. (desi, baclavaua aia tot o fac si presimt ca o sa o mananc eu toata ca sa compensez)

Anna, daca la Avicena inseamna dr Socolov (el sau ea)...eu am auzit numai de bine.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neata fetelor!
Multumim de cafea Oana, defapt am baut si ceai si cafea
Multumesc Miha pentru praji f buna ... dar cam putina.
Foarte scumpa printesa ta, ce frumos doarme.

La multi ani Andrei si Ana Alexandra !

AnnaBaby - la Avicena au 4D si medicii sunt foarte buni,e d-na dr. Socolov si sotul ei.Trebuie sa iti faci programare din timp.Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Buna, fetelor!
Poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat.
Abia am aflat ca sunt insarcinata si-as vrea o dr. buna si nu stiu incotro s-o iau.Va rog, dati-mi niste idei!!
Merci, anticipat

MON BEBE4+

AMR

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Mihamora bine ai revenit!
Miha Ami e o dulcica asa cum doarme!
Crismary Razvanel e un scumpel! Parca e fetita, asa dulce e! Si am vazut si doi parinti foarte fericiti! Au inceput colicii? Alaptezi doar la san? Tu cum esti?
Vela asa e in sarcina! Te misti mai greu! Important e sa nu renunti!
Oana inspirata poanta cu "de mar"!
Anna e ok la Avicena! Mergi pe "drumul" asta!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

quote:
Originally posted by teomaria

Buna, fetelor!
Poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat.
Abia am aflat ca sunt insarcinata si-as vrea o dr. buna si nu stiu incotro s-o iau.Va rog, dati-mi niste idei!!
Merci, anticipat

MON BEBE4+

AMR

In primul rand felicitari! Trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte cand iti alegi medicul:
1. am inteles ca preferi o femeie medic- si eu am ales sa merg la o dr.!
2. cum vrei sa nasti- exista medici care nu vin la nasterea naturala, in caz ca optezi pentru ea!
3. cat timp ai si de ce buget dispui- daca mergi in spital la consultatii vei astepta mai mult (nu neaparat de fiecare data), dar vei plati mai putin! Eu dadeam in spital 35 lei eco si ceva in buzunar medicului ( sa fie si ea multumita!). La particular consultatia si eco ajunge in jur de un milion!
Eu am nascut natural cu dr. Mihalceanu Elena si am fost foarte multumita! Sora mea e insarcinata acum in 26 sapt si merge tot la ea! Mai sunt doctorite bune la Cuza Voda, nu e singura! Vezi lista de pe prima pagina! Acolo gasesti adrese si numere de telefon! Sarcina usoara!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Merci, Alynta.
Cu Mihalceanu am nascut baietelul care are acum 9 ani, dar pot sa spun ca nu am fost decat o data la ea (la maternitate) inainte de a naste, mi-a dat nr. de telefon ca sa o chem (urma sa nasc in cateva zile) si chiar a venit la 3 noaptea si a fost draguta si cat timp am stat in spital.Apoi n-am mai avut treaba cu ea. Poti sa-mi spui ce program are si unde o pot gasi??

MON BEBE4+

AMR

Mergi la inceput