*Gravidute&Mamici de IASI *(17)
Raspunsuri - Pagina 20
crismary spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Crismary Razvanel e un scumpel! Parca e fetita, asa dulce e! Si am vazut si doi parinti foarte fericiti! Au inceput colicii? Alaptezi doar la san? Tu cum esti
Pai da...parca e fetita. Ca mama a vrut fetita
. Acum, ca-l am in brate e perfect, e tot ce am mai scump.Colicii au cam aparut...am observat si azi noapte niste dureri de burtica, de alea de se inroseste tot la fata si chiar am vrut sa va intreb ce calmante pt colici folositi voi. Cu alimentatia sunt f. atenta, tocmai ca sa nu-i provoace colici...dar uite ca tot sunt. Il alaptez numai la san, fara nici un fel de completare, ca slava Domnului are mama samanta buna. Daca la inceput m-am speriat ca nu am suficient laptic, acum am prea mult
Cat despre mine, totul e ok. Mai trebuie sa mai am nitica rabdare ca sa ma refac complet...dar totul e spre bine.
Vis-a vis de medici in Iasi, teomaria, eu nu am avut nici o problema sa merg la un doctor si pot sa spun ca am fost foarte norocoasa. Dr. Aursulesei e cel care m-a urmarit inca de la 5 saptamani iar consultatiile la el la cabinet costa 40 RON. Probabil exista si recomandari negative la adresa lui, dar in ceea ce ma priveste, daca voi mai avea un bebe tot la el voi merge.
saryta spune:
AnnaBaby - eu ti-o recomand cu caldura pe dr Socolov si pe sotul ei bineinteles ... amandoi sunt f buni la echo si au aparatura f noua.Suna si programeaza-te caci dureaza. Dr Socolov pleaca de pe 19 ian pin pe 29 in strainatate, dar este sotul.
teomaria - aceeasi recomandare ca mai sus ... eu am nascut toate trei fetitele ce ea si s-a purtat super ... a venit de acasa la 10 seara si am nascut ...este o dr de nota 10 + ...pentru mine
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
vela spune:
Miha ce sa-i faci daca Amirei ii place sa doarma asa, trebuie sa te conformezi ca-i o scumpica.
Ana, teomaria pe mine ma urmareste doctorita Socolov si la ecograf merg bineinteles la Avicena asa ca v-o recomand,eu sunt f multumita, chiar daca e mai scump.
Mariana(Saryta) sa-ti traiasca Antonelul, la multi ani de ziua numelui.
Fetelor va salut pe toate.
vela
36+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
ella10 spune:
Salutare.
Crismary aveti un copil foarte frumos, sa va traiasca, m-am uitat impreuna cu sotul meu la fotografii si vreau ssa-ti spun ca m-am emotionat foarte tare cind statea la pieptul tau si dormea.Felicitari pentru nastere si refacere usoara
Teomaria bine ai venit alaturi de noi si sarcina usoara.In privinta dr cred ca fiecare dintre noi ti-ar recomanda medicul cu care a nascut sau care urmeaza sa nasca, asa ca tu hotarasti la ce dr sa mergi.
Mihamora asteptam fotografii de la munte, cred ca a fost super.
Va salut pe toate si va
poze
BIANCA ANTONIA 
36+
mariussimiuc spune:
Discutie intre mine si fii-miu,inainte de culcare astazi la pranz:
"Mami,si tu ai cuculeana lugojana? ![]()
Nu am cuculeana,doamnele au putza ![]()
Mami,si tu esti o doamna?
(pana si fii-miu imi puna la indoiala acest statut
)
Da mami,sunt o doamna. 
Nu,tu esti mami." ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mihamora spune:
Teomaria - felicitari pentru bebe,bine ai venit
Sarcina usoara!
Miha - f tare Robert!
Ella - ce putin mai ai
![]()
Am pus poze in albumul "sovata"
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
aeperju spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Discutie intre mine si fii-miu,inainte de culcare astazi la pranz:
"Mami,si tu ai cuculeana lugojana?
Nu am cuculeana,doamnele au putza
Mami,si tu esti o doamna?(pana si fii-miu imi puna la indoiala acest statut
)
Da mami,sunt o doamna.
Nu,tu esti mami."
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
simpatic foc pustiu'...hihihi
emma
slimatei spune:
suntem si noi in treacat...bine, sanatoase..cu timpul stamcam prost..dar poate imi revin... greu tare si singura fara nici un fel de ajutor... cateodata simt ca o iau razna..dar cand o vad cum imi zambeste satisfacuta ..ma topesc toata si o iau de la capat... nu mai pot de sani..sunt inflamati rau de tot nu trece cu nimic...si ea are tendintza sa stranga cu gingiile din ce in ce mai tare..pana apuc sa o pun corect la san..ma musca de ma rupe... cred ca voi face o pauza si voi folosi pompa pt. cateva zile..timp in care sa le dau timp sanilor sa se refaca..mor de durere numai la gandul ca vine ora de papica...dar n-am ce face...strang din dinti si-i dau inainte...cu toate cremele nu reusesc sa-i fac sa treaca..doar un pic imi amelioreaza...de folosit sfarcuri de silicon simt ca o iau razna ustura si mai tare....offff...sper sa treaca si perioada asta... imi puteti da un sfat? sau doua...
1.cum fac cu laptele care il mulg...il pun in recipiente sterilizate in frigider... si conservate pana la 24 de ore..incalzite dupa la baimarin pana la 37 de grade... dar daca eu ar tb sa merg undeva si nu am cum sa-l incalzesc..cum fac?
2.limbutza si urechiusele cum e mai bine sa le spalam ...ca eu incer in modul meu dar nu am nici o idee...
va pup si va multumesc anticipat...speram sa revenim mai des
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
kriss79 spune:
Va astept la un nou capitol aici!!
eu incarc pozele acum..revin..
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)