*Gravidute&Mamici de IASI *(17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
wau, sunt prima pe ziua de azi?acum am vazut ca Ella mi-a luat-o inainte pana am scris eu..
LA MULTE LUNITE HORIA!!!
eu am baut una mica caci sunt cam zombie ca s-a sculat si la 4,5 si 6 dimineata..cred ca stia ca azi implineste 3 luni..
addiana, eu as merge cu tine la cumparaturi..dar nu am cum!
ella, multumim de urari!
Vreau sa ajung in carref sa iau un tortulet pt ca dupa amiaza chemam bunicii la mica aniversare..

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Apoi am sa o scot si pe Oana la o plimbare la poalele Cetatuii.

Sigur, cum nu. Eu acum sunt in cautare de marsupiu, ca, desi vad ca spuneti ca ajuta la dat jos kg eu nu ma car 3 etaje cu carut. Vara, cand stam mai mult afara da, dar asa...pentru plimbari de astea mai scurte, nu. Am adus carutul in casa, il port pe Victor peste tot cu mine, la bucatarie, in camere, la calculator, peste tot. Ii place acolo, uneori adoarme in carut.

Ella, multumim de cafea.
Michelle, super de voi. Vreau si eu la munte!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna fetele!
si eu am purtat fetele in marsupiu mult timp,mai ales daca imi era incomod cu carutul...si tot asa pana mi-a spus doctorita ca nu e indicat deloc pt spate. bineinteles ca nici caratul carutului 4 etaje nu este!!! dar cine poate sa dea ascultare acestor sfaturi

kriss multumesc pentru intentie!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Buna seara mamici si burtici. Multumesc din suflet pt urari. Azi Razvanel implineste deja o saptamana...si sincer ma intreb cand a trecut timpul asa de repede. Tare e scumpel si incerc cu greu sa ma abtin sa nu-l sufoc cu .
Avem si niste poze..la linkul urmator: http://picasaweb.google.com/cris4978/PozeRazvanel?authkey=p4TfYbUq7qg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Crismary - foarte frumos Razvanel, sa fie sanantos si sa creasca mare!

Am ajuns acasa acum si ne pregatim sa iesim in oras,e ziua unui prieten.
La multi ani Alessia si Horia!

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Buna seara mamici!
Acum am intrat si eu si n-am apucat sa citesc.Ieri am avut internare de o zi la cuza pt ultimile analize inainte de a naste si au iesit oarecum bine. Trebuie sa fac o urocultura pt ca s-ar putea sa am infectie dar intotdeauna sumarul de urina a iesit aiurea.
Am fost la mol sa vad ce reduceri sunt dar intr-o juma de ora eram terminata nu mi-au mai trebuit cumparaturi, ma dor picioarele ingrozotor.
Eu stau la parter dar cred totusi ca altfel m-as misca daca as sta la un etaj superior.

vela36+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Crismary, frumoase pozele cu Razvanel.Arata super in primele poze, cum isi tine el mainile cand doarme!!!!

vela36+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

crismary e un scumpel razvan! si are niste falcute...normal ca-ti vine sa-l pupi toata ziua!!!

vela o sa iau si eu maine mallul(iulius) la "rasculat" dupa pantofi!!! o sa umblu eu si pentru tine sper doar sa gasesc ceva sa-mi placa! eu sunt mai "pretentioasa"

michelle bine ati revenit la casuta voastra! asteptam poze!

miha tragi chiulul?!!??
edit:fetita prietenei tale cum se mai simte? au iesit analizele? speram si ne rugam ca totul e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by addiana
miha tragi chiulul?!!??

Nuuuu...trag cu ochiul...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

da' ce raspuns prompt!!! si eu am dat un edit ca nu m-am gandit ca o sa fii "pe faza"

Mergi la inceput