*Gravidute&Mamici de IASI *(17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si noi am fost la sanie.Si la un gratar! A fost super! Aveam nevoie de-o iesire de asta.

Am pus cateva poze de la petrecerea de ieri,adica de la cumatrie incepand de aici

Crismary,felicitari pentru Razvanelul mic! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si cu noroc!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

pentru toate mamicile.

Mie mi-a murit bunica.A operat-o joi si simbata a murit.
Mai rau e ca nu am cum sa ajung la inmormintare.Mama nu ma lasa sa ma duc acolo cu copil mic mai ales ca tocmai a terminat antibioticul.E intr-un sat in judetul Galati,deci destul de departe .

Crismary multa sanatate tie si lui bebe Razvan.(ce nume frumos!)
Asteptam vesti.Laptic din belsug si nopti linistite iti doresc.

Diana si Miha ma bucur ca v-ati putut relaxa.
la mine a debutat cam aiurea anul acesta,a murit bunica,s-a imbolnavit Andrei,si mai ales nebunia cu TT al sora-mi.

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neazta fetelor!
monica imi pare rau...condoleante!
multumim pentru cafea!

miha am vazut pozele...daca am socotit bine trandafirul de la nanu e mai lung ca amira, nu-i asa? iar poza cand doarme langa tort e super super!!!
cat despre iesiri...orice iesire e binevenita! la gratar n-ati facut poze? n-am fost nicioadata la gratar iarna, dar cine stie, poate iarna asta

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
Crismary, Felicitari pentru Razvanel!! sa fie sanatos si tu sa te recuperezi usor si repede!

Cu intarziere ii spun Oanei8188 LA MULTI ANI!!!cred ca mititica ii umple tot timpul si nu prea o lasa sa intre pe net..stiu cum e

Diana, ce frumos ..la patinoar..eu nu ma pricep..dar ca distractie nu strica..

Miha, am vazut pozele de la cumatrie..dulcica tare e Amira!
sa va fie de bine gratarul!

Noi am am mers duminica la chinez si la un film la cinema city intre 2 alaptari, iar sambata m-am plimbat cu mamele si cu Ale prin Carrefour si i-am luat ceva pt miercuri cand face 3 luni..si mie tot ceva..ca erau reduceri..

incerc sa mai pun niste poze astazi..
va pup

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Crismary sa-ti traiasca Rzvanelul! Sa va bucurati de el! Recuperare rapida! Bravo pentru nasterea naturala!
Miha frumoase poze de la cumatrie! Sa stii ca Robert e tare dulce! Si Amira e simpatica! Cred ca e un baietel lipicios! Super ca ai iesit la aer!
Diana esti curajoasa daca te-ai suit pe patine! Eu
Kriss fain ca te-ai plimbat prin Carrfour! Fata de mine e departe si ajung mai repede in Kaufland! Sa ne arati cadouasele!
Monica condoleante! Lasa ca va rasari soarele si pe strada voastra!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
Felicitari Crismary, sa-ti traiasca razvanel si refacere usoara!
Noi ieri am fost la prinz la masa la parintii mei , apoi prin copou ne-am plimbat putin si am facut si niste poze o sa le adaug la album iar spre seara am fost in vizita la viitorii cumatri.Asteptam si noi cu nerabdare sa ne vina rindul la nascut.
Monica condoleante
Va salut pe toate si va

poze
BIANCA ANTONIA
36+

Mergi la inceput

Monica,condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica ta!

Cine ma ajuta si pe mine...Ce acte trebuie la dosarul pentru indemnizatie crestere copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, ai toate informatiile pe prima pagina. Kriss a fost o draguta si a pus acolo tot ce ne intereseaza.

Va tot citesc, va admir pozele, dar nu prea mai apuc sa scriu. Sunt cam zombi, pentru ca ne iese un dinte. Initial credeam ca a spart gingia alaltaieri, chiar cand a implinit Victor 6 luni, dar se pare ca ma inselasem. Eram prea sigura ca va fi exact la ca la Stefan. Acum insa incep sa constientizez ca am doi copii total diferiti. Asadar...dinte ioc, dar mofturi multe. Si ca o noutate: puiul meu stie si sa planga. Da ce plange!
Azi am inceput diversificarea. Asa...tarash-grapish o sa ajungem noi si la gratar (fie el si iarna)

Kriss, film?! Of! Pot sa te invidiez? Eu nu am ami iesit fara Victor de vreo doua luni. Si atunci, asa, o fuga pana la medic. Mama cred ca e speriata de bb. Si nici eu nu am curaj sa-i cer sa stea cu el. Cu Stefan ma ajuta mult, in we sta la ea, dar cu Victor... Sincer, mai multa incredere am in sot, dar el e ocupat. Asa ca, daca vreau sa ies...il iau cu mine. In vizite, la cumparaturi, peste tot.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Felicitari Crismary!

emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

Miha, ai toate informatiile pe prima pagina. Kriss a fost o draguta si a pus acolo tot ce ne intereseaza.

Am luat notite de pe prima pagina pentru celelalte dosare care trebuie depuse,dar pentru CIC n-am gasit. Ma'c sa caut pe la Legislative,poate gasesc ceva.

Mergi la inceput