*Gravidute&Mamici de IASI *(17)
Raspunsuri - Pagina 15
vela spune:
Crismary felicitari pentru copilas si pentru curaj, asteptam detalii.
Miha felicitari pentru petrecere, frumoase poze iar la dosarul pt indemnizatie din cate stiu eu iti trebuie cerere tipizata, adv de la seviciu cu cotizatia, dispozitia de suspendare a CM si copie de pe cererea prin care ai solicitat suspendarea pe 2 ani si copii de pe actele de identitate.
Monica imi pare rau, nu vreau sa par insensibila dar asta-i viata unii se nasc si suntem bucurosi, altii mor si suntem tristi, dar mergem inainte.Nu nr ramane decat sa
.
vela
35+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
Nonna76 spune:
Tare greu mai este cu copil mic iarna sa iesi afara.Imbracatul dureaza si bebe se enerveaza,cara carutzul la parter, vino sus si ia-l pe bebe si afara e urit,zapada se topeste,carutul merge greu,nu poti sta mult ca n-ai ce face.Uff..
Abia astept primavara.Atunci voi fi la servici si sa vezi ca nu pot iesi.
m vazut poze de la botez.Tare scumpa mai e Amira.
Ella,mai e putin.Mai tii minte cind te plingeai ca tie nu-ti creste burtica?Acum te asteapta majoretele la colt.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by vela
la dosarul pt indemnizatie din cate stiu eu iti trebuie cerere tipizata,
Asta o iau de la ei.
quote:
adv de la seviciu cu cotizatia
ce cotizatie? Cum tre sa "sune" adeverinta asta?,
quote:
dispozitia de suspendare a CM si copie de pe cererea prin care ai solicitat suspendarea pe 2 ani
Trebuie sa fac cerere la serviciu pentru suspendarea contractului de munca?
Scuze,cam multe intrebari...dar chiar daca astia de la mine de la serviciu nu fac..."magarii" imi place sa ma duc cu lectiile facute.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
addiana spune:
kriss de cand vreau sa ajung si eu la reducerile din carrefour, dar...trebuie sa ma mai rog de al meu sotior!!
de cinema nu mai vorbesc, de doua ori am avut planuit sa mergem si a intervenit cate ceva si n-am reusit!
alina copil fiind ...paduri cutreieram![]()
![]()
nu nu nu...patinam in fiecare iarna pe langa bloc. au trecut cam 14 ani de cand n-am mai pus patinele in picioare, dar se pare ca e ca mersul pe bicicleta: nu se uita! am tras o singura tranta si asta doar pentru ca m-a impiedicat denisa
m-am trezit in genunchi si nu stiam ce s-a intamplat!
abia astept sa mai mergem week-end-ul viitor!
monica ai dreptate, e greu cu imbracatul bebeilor iarna! am tras-o si eu, mai ales cu carutul 4 etaje de coborat si urcat!
oana asa e si la mine, fetele sunt total diferite! la denisa n-am simtit cand i-au iesit dintisorii, doar la masele f putin, nici la vaccinuri n-am avut probleme. in schimb la raisa...offf doamne! la fiecare vaccin am avut cate o noapte nedormita, fara febra dar cu planseeeete! iar denisa in general a fost si "inca" mai este un copil cuminte si intelegator, in schimb raisa...mofturi, mofturi si iar mofturi! cand nu-i convine ceva se tranteste pe jos, da din maini si din picioare, tipete si urlete!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
kriss79 spune:
Monica, condoleante!
addiana, da, sunt multe chestii faine daca ajungi..au inceput de pe 3 ian..deci grabeste-te!
eu nu mi-am luat cine stie ce, ca deocamdata nu am iesiri decat la socri si alte rude, supermarket, plimbare, film..cand voi reveni la serviciu imi voi reinnoi garderoba, dar acum mi se pare inutil..asadar mi-am luat un trening de la mark and spencer cu vreo 80 lei si o bluzita cu tot cam atat...
Poze cu hainutele..o voi imbraca cu ele miercuri cand o aniversam. Am vrut o rochitica ceva..dar nu am gasit..poate la 4 luni..acum i-am luat o pereche de pantaloni si o bluzita, iar mama 3 bluzite ca o dispera ca body-urile toate sunt decoltate si sta copilul cu gatul gol
Astia de la Z imi fac si card de fidelitate pt. reduceri de 1 iunie si alte evenimente..bun si ala!
da..asa e cu imbracatul..si a mea face urat cand o imbrac..si cand o pun in cosuletul auto..ca e inghesuita acolo cu atatea pe ea..treb sa incep sa ii cant ca sa-i mai pot pune ceva pe ea..in curand ma vedeti la prima la megastar de la atata cantat, ca imi fac voce![]()
Pacat ca multe din gravidutele anuntate nu au mai intrat, sau poate ne urmaresc din umbra..
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Monica, condoleante!
addiana, da, sunt multe chestii faine daca ajungi..au inceput de pe 3 ian..deci grabeste-te!eu nu mi-am luat cine stie ce, ca deocamdata nu am iesiri decat la socri si alte rude, supermarket, plimbare, film..cand voi reveni la serviciu imi voi reinnoi garderoba, dar acum mi se pare inutil..asadar mi-am luat un trening de la mark and spencer cu vreo 80 lei si o bluzita cu tot cam atat...
Poze cu hainutele..o voi imbraca cu ele miercuri cand o aniversam. Am vrut o rochitica ceva..dar nu am gasit..poate la 4 luni..acum i-am luat o pereche de pantaloni si o bluzita, iar mama 3 bluzite ca o dispera ca body-urile toate sunt decoltate si sta copilul cu gatul golAstia de la Z imi fac si card de fidelitate pt. reduceri de 1 iunie si alte evenimente..bun si ala!
da..asa e cu imbracatul..si a mea face urat cand o imbrac..si cand o pun in cosuletul auto..ca e inghesuita acolo cu atatea pe ea..treb sa incep sa ii cant ca sa-i mai pot pune ceva pe ea..in curand ma vedeti la prima la megastar de la atata cantat, ca imi fac voce
Pacat ca multe din gravidutele anuntate nu au mai intrat, sau poate ne urmaresc din umbra..
Avem 2 luni!!
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ps. eu de 3 zile ies la plimbarica cu caruciorul prin centru..nu e nici una amatoare?bineinteles, daca ninge/ploua sau e ger nu ies..
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
monica ai dreptate, e greu cu imbracatul bebeilor iarna! am tras-o si eu, mai ales cu carutul 4 etaje de coborat si urcat!
Deci,daca vrem sa avem silueta si sa fim asa mumoase ca tine
tre sa mutam la etajul 4! Amira, Robert si mami Miha
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Deci,daca vrem sa avem silueta si sa fim asa mumoase ca tinetre sa mutam la etajul 4!

cand am nascut-o pe denisa am stat la etajul 4 , iar cand a implinit 1 an ne-am mutat la etajul 6
si din pacate o data pe saptamana se "defecteaza" liftul si urcam si coboram pe scari. cel mai frumos era cand plecam de acasa cu carutul si cand ma intorceam era stricat liftul!
sau cand mergem la cumparaturi si ne intoarcem cu muuulte sacose.... sotul de-asta uraste sa mearga la cumparaturi! ii e frica sa nu-i scada burta!diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
mariussimiuc spune:
quote:
cand am nascut-o pe denisa am stat la etajul 4 , iar cand a implinit 1 an ne-am mutat la etajul 6![]()
Mey...tu vrei sa ne pui ambitia la incercare...Nu ma fa...ca acus ma mut la 10...
Amira, Robert si mami Miha
saryta spune:
Crismary - felicitari, sa fie sanatos si frumos si sa va bucurati de el.
miha - f frumoase pozele de la petrecere, Amira este o scumpica in rochitica ei roz si cu bascuta ii sta f bine.
Vela - ce mai zici? Cum mai e cu durerile de dinti?![]()
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)