*Gravidute&Mamici de IASI *(17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Diana, m-am uitat la pozele tale si m-am ofticat ca eu sunt grasa si tu arati asa de bine.au trecut sase luni si eu tot ditamai tancu sunt.dar nici de mincat nu ma las si nici nu-mi imping fundu' la sport.

mai monica mai...m-am uitat mai bine la poze si nu vazui grasimea de care vorbesti! si-apoi raisa are 1 an si 10 luni pe cand andrei aproape 6 luni(daca am socotit bine!!) adica am avut timp sa dau jos, si cel mai mult am slabit cand a inceput sa mearga. deci mai ai timp, si oricum nu e bine sa slabesti prea brusc! eu am mai ramas cu "ceva" piele in plus! ca sa nu mai vorbim de sanii "stafiditi", celulita, fund lasat...si nu mai continui
dar...multumesc pentru apreciere!
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Fetelor multumesc pentru informatii, da vreau sa nasc normal si cel mai mult ma intereseaza cum sa ma port in travaliu ca in rest zic eu imi mai amintesc cate ceva.
Cristina nu mi-am activat pm pentru ca spre rusinea mea nu stiu cum.

vela35+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Vela - draguta vezi ca in stanga la meniu ai mesaje private penultima chestie din meniu ... intri acolo si activezi PM.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La Multi Ani surorii tale, Kriss!
Miha multa sanatate fetitei prietenei tale! Speram sa nu fie ceva grav!
Stefania bine ca te-ai linistit!
O duminica placuta!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Saryta, multumesc pentru indrumari, cred ca m-am descurcat.

Mergi la inceput

eu ca deobicei la ore tarzii...
noapte buna! si o zi frumoasa maine! tuturor!

Mergi la inceput

Probabil nu mai este nimeni la ora asta.Ma doare ingrozitor dantura, toata partea dreapta si sus si jos, cred ca e infectie, nu stiu ce sa fac.Am incercat cu ceai de musetel caldut, comprese cu dentocalmin pe gingie, degeaba, ma lasa un pic si parca ma ia si mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Buna seara
Ma scuzati ca am lipsit la apel zilele astea, daaaaaaaaaar...........am fost putin ocupata. AM NASCUUUUUUUUUUT !!!! Razvanel a vrut sa-mi faca miercuri o surpriza. Va ziceam ca ma duc la un control....numai ca...seara la 21.17 minute am nascut (natural si fara epidurala ) o minune de baiat, de 3,450 kg.
Cum a fost, detalii, fotografii.....revin zilele urmatoare. Acum mi-e destul de dificil sa stau la calculator si nu ma mai satur de Razvanel...sper sa nu-l sufoc cu

09.01.2008

Mergi la inceput

crismary felicitari! sa-ti traiasca baietelul sanatos si fericit! recuperare usoara si rapida si inca o data felicitari! te asteptam cu detalii!

Mergi la inceput

tot eu....intrasem sa ma laud ca am fost azi la patinoar, dar cand am citit ca a nascut crismary am uitat deci am fost la patinoar cu denisa, tati a stat pe margine si ne-a facut poze, n-a avut curaj sa-si puna si el patinele in picioare..ii era frica ca daca o sa cada o sa faca gaura in gheata! o sa pun si pozele cat de curand...
noapte buna si somn usor! iar de maine sa aveti o saptamana cat mai frumoasa!

Mergi la inceput