*Gravidute&Mamici de IASI *(17)
Raspunsuri - Pagina 12
aeperju spune:
Ufff...ce nasol a fost azi ca nu i-am dat Eu de papa lui Andrei... M-am simtit asa...inutila (i-a dat sotul biberon cu lapte praf). De maine dimineata ii da eu. Sper sa fi iesit solutia din corp si sper sa mai vrea Andrei sa pape san. Om vedea.
Noapte buna si multa sanatate ca-i mai buna decat toate!
Emma
aeperju spune:
NU stiu daca am mai mentionat dar mi-a imprumutat o prietena pompa manuala de la Avent. E super! Foarte buna. EU am una electrica de BAby One, o porcarie care mai mult ma chinuia. Asta de la Avent , acum cat nu i-am dat lui bb de papa, am scos cu ea super usor lapticul. Asta ca sa stiti ca e foarte buna.
Acum chiar ca va zic noapte buna! ![]()
emma
addiana spune:
miha imi pare foarte rau! sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
ella10 spune:
Haideti la o
!
Miha imi pare nespus de rau pentru fetita prietenei tale, sa dea domnul sa nu fie asa de grav,Doamne ajuta
poze
BIANCA ANTONIA 
36+
vela spune:
Buna dimineata.
Miha ma alatur si celor spuse de fete, sper sa fie bine.
Emma multa sanatate.
Va rog am si eu o intrebare, a fost careva dintre voi la cursuri lamaze, la Elena Doamna?Si daca da, va rog spuneti=mi cat costa si cat dureaza un curs?Nu stiu daca mai am timp sa fac pentru ca acusi intru in 36 saptamani.
vela
35+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
kriss79 spune:
neata
am servit si eu capucinno..acum cat isi face fata somnicul..
Eu ma bucur ca acum doarme bine de seara 22-23 pana dimienata la 5,30-6..mananca dupa care mai dormim putin ..azi am lenevit amandoua pana pe la 9 si ceva..
crismary oare a nascut?
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by vela
Buna dimineata.
Miha ma alatur si celor spuse de fete, sper sa fie bine.
Emma multa sanatate.
Va rog am si eu o intrebare, a fost careva dintre voi la cursuri lamaze, la Elena Doamna?Si daca da, va rog spuneti=mi cat costa si cat dureaza un curs?Nu stiu daca mai am timp sa fac pentru ca acusi intru in 36 saptamani.
vela35+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
eu nu am fost, dar e un site al dr care face cursurile astea..vad ca nu ai activat PM ca sa ti-l dau si nici email..
este natalisplus punct org cu www in fata..sper sa nu se considere reclama..
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
kisstherain999 spune:
Eu am facut cursurile si credca au costat vreo 300mii sedinta de 2 ore si au durat 5 sapt. Daca vrei sa nasti natural se merita. Este un curs in care voreste si despre cezariana. Dpdv al timpului se fac si niste cursuri condensate, deci ai mai putea inca sa te duci. Tipa este super, o chema Nichita ... 0748108108.
slimatei spune:
multumesc fetelor..nu am mai apucat sa intru..sa va spun... intre timp m-am mai calmat am fost si i-am luat de la farm clister cu musetel..dar n-am apucat sa-l mai folosesc caci iesise singura ..un pic mai consistent decat deobicei dar moale...sper sa nu mai fie probleme..desi azi inca nu a iesit...dar nu s-a terminat ziua...
o seara placuta tuturor
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.