*Gravidute&Mamici de IASI *(17)
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
Mai Stefania nu mai fi asa speriata! Si David iesea la 2-3 zile cu scaunul si era perfect normal asa! Important e ca scaunul sa fie normal, nu tare! Daca iese foarte tare inseamna ca e constipata! Daca iese normal, in ceia ce priveste consistenta e ok! Si eu am fost la fel de nedumerita ca tine! AM citit insa si am vazut ca e in regula! Deci cum e?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by slimatei
multumim...diana chiar e nevoie mareepitica mea are doar 20 de zile... si de vreo sapt nu iese cum tb afara cu kk... la inceput iesea la fiecare masa..dupa care le-a rarit..pana la 1-2 pe zi.. si a ajuns de vreo sapt.ca nu iese cate doua zile... azi are 3 zile de cand nu iese afara... o vad ca sta bine... papa... doarme.. dar nustiu daca e bine ca ea nu iese cu scaunul...ce tb sa fac dati-mi un sfat
sa chem pediatra ... ar fi o urgenta..?
Stefania X2 mami....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
Stefania, stai linistita. Nu e nici o problema, daca bb e hranit la san. Sunt bebelusi care fac de cateva ori pe zi si altii care fac o data pe saptamana. Nu te stresa deloc. Nu ai de ce. Si Victor facea in primele zile dupa fiecare masa, apoi si-a facut program sa faca o data la 3 zile. dar cunosc bebelusi care au program de kk marti. Si sunt super ok. In plus, la un bb alaptat nu se poate vorbi de constipatie si nici de diaree. (toate astea le stiu de la o mamica medic, colega cu mine si cu Nonna la Scutece; o tipa super in care am mare-mare incredere. Fetita ei face numai marti kk)
A! Daca ii pui supozitor sau incerci alte metode babesti - mai bine nu le scriu sa nu dau idei, oricum sunt absurde - ajungi sa inveti bebelul sa elimine materiile fecale doar ajutat. adica devine lenes. Asa ca...repet, stai linistita, nu te stresa. O sa vezi ca uneori pare ca se chinuie sa faca kk, desi face moale. Nici asta nu e o problema, pur si simplu invata sa elimine, adica creierul invata sa trimita semnal muschilor ce anume trebuie sa faca.
Hai ca m-am lungit cat o zi de post.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
E soare, e frumos...cred ca toata lumea e la plimbare. Numai eu, ca o Penelopa stau si imi astept barabatul de la munci. (iar Victor doarme tun, a adormit chiar cand voiam sa il imbrac sa iesim macar la o tura de bloc)
Cred ca zilele astea ne vom lauda cu un dinte nou. primul. sau chiar primii, ca par a-i iesii doi. pana tunci insa...plans-plans-plans. Plus un scaun cam ciudat, asa pastos. Era cat pe ce sa ma sperii, dar am zis sa mai astept, sa vad urmatorul.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
aeperju spune:
La spital, am rezistat eroic, mi-a facut vreo 4 filme, e o pietricica de vreo 4 mm care a coborat din rinichi si s-a oprit in vezica. Dar de o sapt stagneaza in aceeasi pozitie. A zis ca ar trebui sa coboare in uretra dar asta e foarte ingusta si nu stie daca o sa iasa. A zis sa mai stau o sapt, apoi sa mai fac un film unde vreau eu, si sa ma duc cu filmul la doctorita. Daca e tot acolo piatra imi da trimitere la Tg Mures sa o farame cu niste ciocanele care trimit unde de soc (cica cam doare ca e joasa piatra, in vezica). De acum om vedea. Asteptam inca o sapt.
Cica ar trebui sa fac pipi in borcan sa vad daca iese piatra. ![]()
emma
addiana spune:
oana nici eu n-am apucat sa ies azi cu fetele... am stat vreo jumatate de ora cand am luat-o pe denisa de la gradinita si atat. si deja mi se urca in cap!
sunt prea agitate si imi pare rau ca nu le-am scos la "aer"!!!
cred ca scaunul mai pastos e de la dintisorii care vor sa iasa. ale mele fete amandoua faceau scaune moi cand le iesea cate un dinte.
emma multa sanatate si sa iasa pietricica cat mai repede si fara dureri prea mari (ca dureri vor fi oricum!!!
)si sa dea DD sa nu mai trebuiasca alte "interventii" ca sa stai cu bebe andrei acasa si sa-i dai lapticul tau cand i-e foame!
tuturor! azi am fost putine la apel!
p.s.: mai pusei niste poze de la munte facute de nasi...
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
mariussimiuc spune:
Fetelor sunt daramata...
Prietena mea s-a internat cu fetita.Facea febra mare fara nici un motiv aparent.I-au facut zeci de analize si teste si i-a iesit VSH-ul f mare,cica are un fond infectios undeva in organism,nu se stie unde.Asteapta rezultatul la niste analize si in fct de asta i se va face si analiza maduvei.
E posibil cica sa aiba cancer sau leucemie.
Doamne fereste...Si nu are micuta decat 1 an si 2 luni. 
Ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de micuta! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Nonna76 spune:
Diana, m-am uitat la pozele tale si m-am ofticat ca eu sunt grasa si tu arati asa de bine.au trecut sase luni si eu tot ditamai tancu sunt.dar nici de mincat nu ma las si nici nu-mi imping fundu' la sport.
Oana eu zic sa nu-ti faci griji de la kk lui Victor(vezi tu fata care's grijile noastre acum...of,of,of) , e rau daca nu e omogen si e cu spuma.
Nonna76 spune:
Miha,nu va ginditi la ce e mai rau.Poate nu e asa grav.
Eu cind am avut pielonefrita,am avut f. mare VSH-100.Nu aveam infectie urinara ci doar febra f. mare-aproape 40.Din cauza febrei nu realizam prea bine ce ma doare.Rinichii mei erau inflamati.
Ma rog din tot sufletul sa nu fie ceva grav.
kriss79 spune:
Miha, ma rog sa fie bine cu fetita! poate totusi nu e asa grav..Doamne Ajuta!
Emma, multa sanatate!
Stefania, nu e grav, am citit si eu..eu nu am avut probleme, a mea face si de 3-4 ori pe zi kk..
Noi am iesit azi cu caruciorul prin centru la plimbare, am trecut si pe la birou..era soare, dar nu foarte cald..pe seara am lasat-o la soacra si am mers cu sora mea sa ii iau cadou ca maine face 21 de ani!
ieri a fost a doua noapte cand a dormit pana la 6 dimineata de la 23 si ceva..
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
saryta spune:
Miha -
ne rugam alaturi de tine ca totul sa fie bine cu fetita prietenei tale. Sa gandim pozitiv si sa speram ca totul o sa fie ok. Multa sanatate.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

pitica mea are doar 20 de zile... si de vreo sapt nu iese cum tb afara cu kk... la inceput iesea la fiecare masa..dupa care le-a rarit..pana la 1-2 pe zi.. si a ajuns de vreo sapt.ca nu iese cate doua zile... azi are 3 zile de cand nu iese afara... o vad ca sta bine... papa... doarme.. dar nustiu daca e bine ca ea nu iese cu scaunul...ce tb sa fac dati-mi un sfat
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)