Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
mihuta spune:
Eu n-am mai scos-o de la Craciun. Mi se pare prea frig pentru pielea ei. Ca mie imi crapa pielea pe maini in 5 minute de stat afara.
mami de Sophia
Lala_D spune:
Eu il scot. E imbracat bine , ii pun fasul abia i se vad ochii, nasul si gurita. Imi pare rau ca nu pot manevra inca carutul singura ca ma mai jeneaza operatia dar peste o saptamana trecem si la impins limuzina.
Pana atunci il scot in brate .
Dr mea mi-a spus ca e ok. Daca nu e ceata , viscol, crivat ...afara cu el.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Eu il scot. E imbracat bine , ii pun fasul abia i se vad ochii, nasul si gurita. Imi pare rau ca nu pot manevra inca carutul singura ca ma mai jeneaza operatia dar peste o saptamana trecem si la impins limuzina.
Pana atunci il scot in brate .
Dr mea mi-a spus ca e ok. Daca nu e ceata , viscol, crivat ...afara cu el.
Si noi iesim aproape zilnic afara la plimbare,macar o juma de ora. O pun in marsupiu si mergem teleleu prin cartier sau pe unde mai avem trebusoara.E asa simpatica cu nasul si obrajorii rosii. Si doarme mai bine ca oricand.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
bb_yasmi spune:
si eu o scot zilnic cate o ora, doar ca e cam "baricadata" in landou si nu stiu cat frig simte ea... mie una imi ingheata "bulanele"...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
ancadragoman spune:
Am intrat si eu sa va pupacesc ca doarme pufulete.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Roxxy80 spune:
Nici eu nu l-am scos afara pe Matei de vreo saptamana. Sincera sa fiu mi se pare mult prea rece aerul pt el. Este f f mic. Cateodata simt eu ca nu pot respira de atata frig. Probabil ca sunt cam exagerata, insa m-as simti tare vinovata daca ar raci.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
adra_bell spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
si eu o scot zilnic cate o ora, doar ca e cam "baricadata" in landou si nu stiu cat frig simte ea... mie una imi ingheata "bulanele"...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
BByasmi, parca nu a fost asa frig la Timisoara, zilele astea. La noi sunt -10 grade, ziua, brrr! Mie mi se lipesc narile, dar ei?
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
darleena spune:
Si eu am scos-o azi. Am avut noroc ca am iesit cu ea pe la 2, cand era si un pic de soare, asa ca era ceva mai cald.
Am stat cam 20 de minute, insa acum doarme neintoarsa. A dormit 2 ore, s-a trezit si a papat si in 10 minute a adormit la mine in brate, asa ca am pus-o din nou in patut sa mai traga un pui de somn
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
ancadragoman spune:
Fetelor noi am predat stafeta la odisee?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii