* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (112) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

neatza! Iry si eu ma gandeam la tinuta de iesire, dar cred ca dupa mine scoteam copilul imbracat subtirel rau: desuurile de rigoare, o salopetica de catifea si paturica (are in dotare si botosei si shepcutza)...se crucea lumea dak ma vedea pe mine in ditai blana si copilashul mai ca in chilotzi!

35+ Tudor Gabriel
AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

GO, JELIMONI, GO, GO!!!! GO, JELIMONI, GO, GO!!! ITI TINEM PUNMII SI SA VII CU VESTI BUNE!!! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!

40 EVA MARIA
AMR 1 ZI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
APROAPE AM SOSIT

Mergi la inceput

Felicitari MaryB pentru bebe Cristi! Sa fiti sanatosi si tare tare fericiti!

Mult noroc Jelimoni!

35+ Tudor Gabriel
AMR 20 de zile

Mergi la inceput

mi-am schimbat semnatura...am trecut pe 37 in curs (e mai incurajator).

37 Tudor Gabriel
AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

DOC,ma bucur ca mai sta Serban in burtica!
ANGI,hai poate incepe sa mearga...Doamne ajuta!
CESKA,am citit povestea nasterii sa am fost f. impresionata atata de stilul narativ cat si de suferinta ta...E bine ca s-a terminat cu bine si BEnji e perfect!
CATI MAGUREANU,RACA,multumesc de primire!
CATI,sunt alaturi de tine,sper din suflet ca tatal tau sa se faca bine!OH, si ce putin mai ai si-ti vei tine puiul in brate...
HAI JELIMONI!nastere usoara!
HAI DANYBV!
FELICITARI,MARY_B!BEBE SANATOS!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (33 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

astazi pentru prima data Tudor a avut o repriza de 10 minute de sughitat. Ozi a pus mana pe burtik si pt ca l-a deranjat in toiul reprezentatiei s-a ales cu un picior in palma!

37 Tudor Gabriel
AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gagici, incep sa fiu mai optimista.

Bebe a adormit la 13.25 dupa ce a papat 20 de min la san si doarme si acum, are o ora. Asta inseamna ca e mai satul. Dar de dimineata i-am dat cand a cerut, chiar si la o jum de ora.

Cand l-am scos din spital era imbracat normal, apoi l-am bagat in sac de dormit si pe urma in port bebe.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Unii saci de dormit au gauri pentru centura de siguranta. Miki, dar eu nu l-as pune in scoica pana nu isi tine nitel capul. Pe Tudor am incercat sa-l pun la doua saptamani si i se balanganea capul intr-un mod care m-a speriat. Cand il tii in brate ii sustii capul, dar in scoica aia ce i-l sustine? Si apoi cineva care n-ar avea masina si ar pleca cu taxiul? Cel mai bine e in landou sau in port-bebe, cred eu...

quote:
Originally posted by miki_baby

Mai, eu iti spun ce ne-au zis noua sa luam si asa am vazut ca-i scoteau pe toti bebelusii din spital cand ne-am dus la cursuri. Iar daca il puneti in scoica de masina este mai bine cu fasul ca sacul nu are deschizatura intre picioare..sau poate al vostru are. Plus ca la noi nu merge sa-l infasori in patura pentru ca e interzis sa-l tii in brate cand mergi cu masina.

Miki 40+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR PANA CAND O VREA PRINTESA SA IASA

Irina 38+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Bravo, bb Viktor! Bravo, mami!

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Gagici, incep sa fiu mai optimista.

Bebe a adormit la 13.25 dupa ce a papat 20 de min la san si doarme si acum, are o ora. Asta inseamna ca e mai satul. Dar de dimineata i-am dat cand a cerut, chiar si la o jum de ora.

Cand l-am scos din spital era imbracat normal, apoi l-am bagat in sac de dormit si pe urma in port bebe.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Irina 38+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dragi zuzulici,

va multumesc mult mult pentru incurajari dar va trebuie sa le pastrati pentru alta data .. adik cand va vrea fii-mea sa iasa ..

am plecat dimineata cu bagajul in dinti, rasa, tunsa si frezata, vorba aia .. (fac o paranteza .. sotu' pusese lanturi la masina ca sa fie sigur ca iese de pe stradute .. cand am ajuns la drumul curat a vrut sa le dea jos .. unul a reusit, insa cel de-al doilea .. se blocase o za .. si saracu' ce s-a chinuit s-o desfaca .. a reusit in cele din urma dar l-au trecut toate emotiile!!)

am ajuns la spital, m-a controlat local .. col inchis, lung .. bebe nu a coborat .. NU DA SEMNE CA VREA SA IASSA .. asa a spus doctorul .. daca nu iese pana vineri de la sine, ma interneaza si imi face provocare .. caci bebe e marisor!

daca ma apuca, ma duc la spital cand contractiile sunt la 10 minute, asa mi-a spus! eu .. ca o zuza uituca .. nu l-am intrebat ce sa fac daca mi se rupe apa mai intai de contractii .. dar eu cred ca tre' sa plec la spital in acest caz, nu????

mi-a recomandat sa fac miscare dar sa am grija sa nu-mi rup ceva pe zapada si gheata asta ..

cam astea sunt vestile de la dom' doctor ..

dupa spital am tras o tura de shopping prin carrefour .. si apoi acasa unde am dat iama in frigider caci aveam o foameeeee ..

mai incolo mergem la mama ca e ziua ei .. saraca spera si ea la un cadou frumos .. o nepotica dar n-a fost sa fie!!

am vorbit cu creata, vorba irinei sa stat in cantonament din cauza zapezii .. se intoarce azi acasa!!

mitsu pe mine ma dureau ligamentele si articulatiile de la fofo .. dar nu tot timpul ... mai ia si tu cate un no-spa ..

zuzele

40+ EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
APROAPE AM SOSIT

Mergi la inceput