* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (112) *
Raspunsuri - Pagina 11
irinouka spune:
miki, am inteles ce-mi zici.
scaun scoica nu am inca, o sa il tin in brate pe bancheta din spate a masinii, deocamdata nu am alta solutie. d'aia zic ca nu e problema daca e in sac de dormit si nu in salopeta.
grati, mersi de sfat. si felicitari pt semnatura cea noua!
irina 39 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
IrinaL spune:
Ellenuta, cand o vrea Eva sa iasa, da de stire. Galeria e pregatita.
Irina 38+Ileana
Tudor
Craciun 2007
miri_mik spune:
iaca, revine si mirika in peisaj, in varianta bursucita:))
apreciem aprecierile de raca si anca.diana - apropos, ati putea scrie mai des sa nu ne panicam la numaratoare:)
place si mie chestia cu "miri it", da nu le stiu eu chiar pe toate. la alaptat insa am fost la cursuri inainte denastere, unde ne explicauca la talambi, am adus maosa de la curs la mine dupa ce amnascut. la primia vizita nu mi-a zis nimic despre cum ma vedea, dar la a doua a zis: "doamne ce disperata puteai fi acu o saptamana, credeam ca n-ai sa-ti revii si incepi maternitatea cu o depresie".
suzeta, zice moasa de briusel, ar fi ideala dupa vreo o saptamana. pt ca poate ii impinge amarul pe cei din spital si le vara una cu glucoza, si ei piticii, tin minte, si asteapta tot glucoza pe suzeta. acu vedeti voi. dar ideea e sa-i lasati pe copii sa invete ce e aia tras la san, p-orma fac ei diferenta ca aia e numa de "gourmandise":)
docdecap, e drept, tu vroiai lipeala cu nepotii tai, sau cus erbanel, d anu puteam si io s anu fac propunerea:) eh, pana la urma, tot isidora alege, ashea ca... putem sta noi si in varful urechilor, ca acolo chimia dicteaza:))
miky, da, e un semn chestia cu curatenia. dar lamine e "constient" ca sa zic asa... ieri am zis, tre sa fac curat, ca doar nu-i las pe ai mei ca la purcei. am pus mana pe alea alea si-am mai continuat de-alaltaieri (nu ca ar fi efectiv ceva de facut, dar faramite, haine la spalat, vase in chiuveta...) ma bucur ca-ti place ceaiul de ceapa, noroc ca e si eficient:) hai, ca ne pregatim d emarele moment:)
irinouka, pai a mai ramas si la tine o saptamana buna. cand vaz cu zboara timpul ma ia cu spaime. adica de ce e mai evident intotdeauna la altii decat lamine? ori eu sunt acu in denial... ca toata lumea imi zice: oooooooo, lasa, ai numa un pic, si sa vezi cum uiti tot cu bebe in brate:) si al naibii ca io-mi aduc aminte ce frumos m-a durut operatia si in timpul si dupa operatiune...asta asa ca sa ma motivez, si ca dupa o sa fie bezmetic si haotic cu sotul penduland intre cresa, sptial, acasa, spital... da trecem noi si peste asta...
ellenutsa, vrem completari la: "nu da fata semne sa iasa":) frustrant moment:))
jelimoni, ne-a tras-o! azi noapte era huhurez de servici, si iaca pozna... acu ne sare randu! si mai si raspunde la sms! asta da wondermama! tinem pumnii sa fie repede gata cum zice ea:)
pe mine m-a trezit tel:( am uitat sa-l scot din priza. si am luat-o pe scari in jos la goana d em-am zguduit din toate cele, evident ca sa se intrerupa si sa-mi daus eama ca era pretena mea care avea consemn la 4 apeluri, si a lasat sa sune de 6 ori de-am crezut ca e soacra... nervi, garla.
apropos de soacra, ieri la monitoring, stam frumos s ane asteptam randul. vin doo moase - nu le cunosc ata la domnul sot: sunteti fiul anei??? si domnul sot, incurcat, da. si da-i, vaaaaaaaai, pe cand evneimentul, vaaaaaaaaaaaaai ce trece timpul, vaaaaaaaaaaaaaai ce mai face ana... si da-i vreo 15 minute conversatie de salon. imaginati-va, daca doar l-au vazut, doo straine, cam ce va fi la usa salonului meu ca doar "va fi nepotul lui ana", si-acu o sa intelegeti d eunde trauma mare cu "nu vreaus a vina la spital". oricum n-ar vnei pt nepot... si pt colege si pt replici: "aaaaaaaa, am nepot la 803..."
miri_mik 39s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
miri_mik spune:
la tinuta de spital am marcat tinuta lui bruno, respectiv: body fara picioare, cu maneca lunga, body-pijama cu piciorush, salopeta de catifea grosuta, geaca din catifea cu gluga captushita - merge cu salopeta, shosetele groase, caciulitsa subtire si una tricotata peste, daca e cazul si manushi - dar alea nu cred ca i le pun, ca e groasa geaca si mare:)))
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
grati.ela spune:
Miri, dupa operatie ai avut friguri? eu imi amintesc ca-mi venea sa vars de frig...de data asta imi iau perna electrica pt orice eventualitate. Si eu mai am un stres...la Filantropia nu-ti aduc bebe la pat nici cat esti la terapie intensiva...la Braila am stat 3 zile la terapie si ne aducea bebe la 3 ore...si doar in ziua aceea se nascusera 6 cu ceza.
37 Tudor Gabriel
AMR 20 de zile
irinouka spune:
mirikule, io tot in denial, desi nu s-ar zice, din moment ce pregatesc tinuta de iesire din spital pt palugel.
ellenuta, cred ca esti fericita acum: ti s-a dat liber la plimbat si umblat. :-)))))))))) o asteptam pe bebe eva maria saptamana viitoare. esti sigura ca are voie sa vina in orice zi? :-)
gratiela, nu stiu de unde sughita bebeii vostri atata timp. al meu trage cate o repriza de 10-15 "hac"-uri si aia e.
ange, bravo si tie si lui bebe viktor, la cat mai multe reprize de mancat cu spor si dormit in pace.
irina 39 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
grati.ela spune:
marti trebuie sa merg la scoala si sotul nu vrea sa-mi dezapezeasca masina sa nu-mi vina idei...cred ca iau taxi...sunt furioasa!
37 Tudor Gabriel
AMR 20 de zile
miri_mik spune:
grati, mie mi-a fost frig in timpul travaliului dinainte d eoperatie. imi clantaneau efectiv dintii in gura, dar cred ca erau si frisoane de epuizare. pe urma imi era prea cald in salon...
a, nu v-am povestit, ca dupa ce m-au taiat, si l-am primit pe bruno, fiind noapte, nah, am adormit amandoi epuizati. dimineata, dormea asa de bine, si io n-am vrut sa-l deranjeze lumina, asa ca n-am tras draperiile. a venit o femeie de servici si a vrut sa le traga. am zis ca nu. s-a dus ata la pediatra, aia a venit si mi-a zis foarte autoritar: trageti drpaeriile. copilul tre sa invete cand e zi si cand e noapte... iar domnurile d epeste zi sa le fac ain lumina naturala! si asa se facu lumina!
aaaaaaaa, ICTER, cine zicea d eicter? copiii alaptati la san prezinta galbeneala la ochi si "tenul bronzat" mai mult timp decat cei alaptati cu lapte praf. nare nik. ii aratati lumina soarelui, patutul sa fie sub raze de lumina naturale si trece de la sine fara interventii abracadabristice:)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
miri adica colul e lung si inchis, iar d-onsoara nu a coborat inca .. deh .. se lasa asteptata .. nu?
ta-su are oricum morcovu' .. aseara nu stia ce sa mai imi faca, ce sa mai imi dea .. mi-a facut masaj, a pupat burtika .. ca i-am spus si eu .. vezi ca poate e ultima data cand o pupi cu fii-ta acolo ..
acum mi-a aratat ca a pregatit si un mesaj pentru prieteni ..
eu cred ca el e mai nerabdator ca mine .. ca in mod cert mai stresat este .. eu sunt foarte relaxata! chiar zicea si doctorul .. imi place de dvs ca sunteti senina, zambitoare si relaxata ..
nu mi-ati spus .. dac' se rupe apa fug la spital, nu? ca daca-s numai contractii am inteles ce tre' sa fac ..cand sunt la 10 min atunci fug la spital
40+ EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
APROAPE AM SOSIT
Ellenuta spune:
irinuka ..
la cat am zapacit saracu' copil ... sa nu vina in 2007, sa nu fie de revelion, sa nu fie in primele zile ale anului, sa-l astepte pe doctor .. sa vina cand o vrea ea .. dar nu pe 13 ... mi-ar placea pe 08.01.2008 .. suna bine, nu miri???
io cred ca fii-mea s-a speriat saraca .. nu mai stie cand sa iasa sa nu ma supere .. si d-aia sta cumintica la casuta ei .. ieri a facut show .. de nu s-a plimbat prin burtik .. si s-a impins cu picioarele in ficatu' meu ..
40+ EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
APROAPE AM SOSIT