***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***
Raspunsuri - Pagina 19
Madi spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Madi - multam pt info referitor la lapte. Sau era numai iaurt?
Ancamariin general tot ce tine de Milli si Tnuva.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
petit_ange spune:
Madi, Elteka merci de incurajari. mi-am amintit ce a zis Madi de iaurt si am incercat si eu azi, dar am ramas tare dezamagita ca nici asa nu am avut succes , a testat mai intai, apoi a deschis gura sa-i mai dau inca o lingurita si apoi a decis ca a fost destul . Si Isa incepe sa planga daca insist. Nu stiu ce ii place si ce nu ca se tot schimba, de exemplu am avut impresia ca ii placea para dar azi a gustat si apoi si-a sigilat gurita. Ii mai place piersica cu mar de la Hipp, pe care le luasem din Ungaria, asa ca azi am fost sa fac provizii dar aici nu am gasit decat de la Nestle. Sa vedem maine daca mananca asa. Daca nu-i place, dam o fuga in Ungaria ... E tare greu cu rabdarea asta, incerc sa nu ma enervez, azi dimineata nu a vrut nimic, dar nu i-am dat lapte ca ca am zis ca se obisnuieste asa. Apoi la pranz iar nu a vrut sa manance nici piureul de legume si daca nu a vrut am lasat-o in pace si am pus-o in pat la culcare si cand s-a trezit am luat-o de la inceput cu piureul si ceva a mancat, dar am facut un compromis ca am pus-o sa stea in fund pe pervaz ca sa se uite pe geam in timp ce manca si apoi i-am dat si laptele. Si maine e o zi...
ELTEKA spune:
U-huuuuuuu, Ralucami
Bafta la examene , tocmai ma gandisem la tine!
Ancamari
Cand eram in liceu m-am masurat, aveam vreo 1,68 dar cred ca imi pusesem si tocuri De atunci nu mai stiu...
Ceva frumos pe LR? Eu nu reusesc sa ma fixez pe ceva...
Gravi
Tu ti-ai pregatit cosul ca sa-l gasesti maine deja redus? Ce ai pus in el, din alea cu pret 100% acum, din linkul lor?
Ella
Sper ca ai citit din urma, ca as vrea o recomandare la adidasi . Mi-i amintesc pe aia Mauresmo pe care i-ai luat tu data trecuta, woow !
Pepsica
Ce faci tu cu alaptatul peste 3 luni, cand mergi la servici?? Si cu cine il lasi pe David? Aici tocmai s-a marit ajutorul de mamica la un an si jumatate (de la un an)...
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
ella_74 spune:
Gabiu, ce tare esti cu invatatul; am ras., pai cum sa spuna copilul “haide” ? ca bine ar fi sa-l pot invata si eu asa pe boby sa spuna ce vreau eu; eu cred ca el l-a invatat pe asta primul fiindca toata lumea ii spunea, haide la mine, haide la buni, etc…
Elteka, sunt ofticata rau ca din adidasii pe care am pus ochii, 4 perechi de fapt, numai 2 mai sunt disponibile si nici macar nu s-a dat startul la reducerile mari; astia au comandat ca hunii tot, de frica ca nu mai gasesc marimile pe care le vor dupa ce se da startul.
Iaca link cu ce vreau, dar nu-i mai gasesc acum pe toti:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-nike-shox-rival.aspx?productid=324140270&documentid=496107&categoryid=22911858&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - din pacate s-a epuizat marimea mea
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8680647&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=15&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 - dar musai pe alb , cei pe maro nu-mi plac
Si cea mai tare chestie, o centura cu electrostimulare, cica in 4-8 saptamani se vede “ciocolata “ pe abdomen, daca o port juma de ora pe zi.
Pana la vara, cand ma vede soarele voi fi o “domnita” de 16 ani la trup, hi, hi…
Si am ochit una smechera care are si niste electrozi detasabili pe care ii pot pune pe fese sau picioare unde colcaie celulita si deci se vor da lupte grele si pe acolo:
http://www.laredoute.fr/vente-ceinture-body-beautiful-multifonction-sport-elec.aspx?productid=324127924&documentid=207608&categoryid=22930261&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Didi, zi cu imobiliarele, ca poate stiu si te ajut, macar pe partea juridica, de contract; eu stiu piata imobiliara din Buc dar pe segmentul de cartiere noi, ca pe asta m-am concentrat si pana la urma am cumparat intr-un cartier nou.
Sanatate multa la bebe bolnavior.
Ancamari, vezi ca eu am avut 2 conturi de pe care plateam cu acelasi card si madam Sabine (asta tine corespondenta cu clientii) mi-a anulat primul cont creat, cel din ian 2007 pe motiv ca e suspiciune de frauda, ca s-a platit cu acelasi card pe conturi cu nume diferite; dar daca nu ajungi sa te certi cu ei, nu te descopera; eu am facut chargeback asta vara cand au suspendat livrarile pentru comenzi in valoare de 200 eur si apaream in sistemul lor ca si cum mi-ar fi livrat si deci de ce am cerut eu banii de la banca, asa ca m-am luat la harta cu ei si fiindca eu am avut dreptate si banca mi-a dat banii pana la ultimul banut, s-au enervat pe mine si mi-au anulat contul; si ca sa fie si mai nashpeti, nici nu-mi mai trimit oferte pe email, adica coduri personalizate.
, mamica de David (24.04.2007)
ELTEKA spune:
Ia uite Ella, am postat deodata
sau, cum ar spune un amic de al meu belgian, "les grands esprits se rencontrent"
Petit_Ange
Asa e si Elias, pana acum n-am gasit nimic sa-i placa... Amicele de pe aici spun ca se schimba treaba dupa ce incepe sa umble. Mai vedem
Iar am umplut paginile pe aici...
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
Graviduta spune:
Raspunsuri, da' nu nominalizez, ca am retinut doar intrebarea , nu si intrebatorul :
- eu nu spal salteaua, am de-aia cu fibre de nuca de cocos, nu stiu daca tre spalata; o mai ridic din cand in cand, cand mi-aduc aminte, sa mai treaca aerul prin ea, desi oricum trece, ca patutul are niste stinghii, nu placa;
- nu o spal pe Mara ca n-am pe ce (ma refer la dinti); e stirba; o mai curat saptamanal cu glicerina in gurita cu un tifon.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Gravi, eu n-am mai intrat pe subiectul redoutistelor de mult timp, din lipsa de vreme, dar intru aici asa ca daca ai vreun cod, baga aici.
Ma uit in seara asta si, daca gasesc ceva interesant, iti trimit PM, ca sa nu plictisesc fetele p-aci.
Ia bagati un ochi pe site-ul asta http://www.petale.ro/ro/ron/colectii/lumanari_botez_fetita/ daca aveti timp, ca pe 19 sunt nasica de botez si vreau sa comand lumanarea. Sa-mi spuneti care va place. Pt fetita.
Diversificarea
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Graviduta - am citit LAREDOUTE SI VAD CA AI 2 CONTURI. pOT SA-mi MAI FAC UN CONT CU ALTA DRESA DE MAIL dar acelasi card? Sau pe numele sotului? Dar tot un singur card am.
Eu am doua conturi de email cu numele meu si cu conturile respective mi-am facut 2 conturi pe LR.
Diversificarea
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
A, si ce merge zilele astea e ca din momentul in care ii dau prima lingurita, o vrea el - i-o dau si o baga in gura, iar eu am alta pregatita cu care ii bag pe langa a lui O sa treaca si faza asta; urmaresc ce mai scrii despre
Si eu fac la fel. Am doua lingurite identice de la Nestle si una i-o dau ei sa se joace (bineinteles ca o baga in gura) si cu una ii dau eu. Azi am lasat-o sa-si bage manutele in castron si sa joace cu piureul. Cica e indicat, ca asa se invata sa manace singuri cu lingurita. Ma rog, nu stiu cu ce-i ajuta asta, dar, asa, for fun, a fost haios.
Diversificarea
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by gabiu
mica, tu intrebai de cantitatea de legume parca. Eu ii dau cam 200-250 gr. si nu i-o maresc, mi se pare ok asa, si in carte scrie ca tot atat ar trebui sa manance ( si la fel piure de fructe)
Gabi, zi-mi si mie din cate legume iti ies 200-250 de gr, ca eu ii fac Marei cam un castronel de piure, dar niciodata nu stiu cat i-am pus (ca gramaj). Spre ex azi i-am facut din vreo 2 morcovi mai grasi si mai maricei si o mana de pastai.
Diversificarea