***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA
Gravi
Tu ti-ai pregatit cosul ca sa-l gasesti maine deja redus? Ce ai pus in el, din alea cu pret 100% acum, din linkul lor?

Nu mi le-am bagat in cos, ca sa nu ma trezesc cu el gol. Am salvat shortcut-uri pe desktop si maine intru pe ele si decid daca merita sau nu pretul. Adevarul e ca eu acum comand de pamplaisir , ca Mara are acum de toate pt inca un an de zile si eu nu sunt fan cumparat pe internet pt mine, ca tre sa probez. Nu se asorteaza toate hainele cu suncile mele. Da', daca tot sunt reduse, poate iau si eu ceva, pt fina mea, vad eu.. Sincer, mi se pare ca ne agitam cam mult, ca doar nu ni le dau gratis . Dar e fun.

Scuzati postarile succesive, da' n-am mai stat sa editez.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Multumewsc pt raspunsurile legate de procura.Stiti la ce concluzie am ajuns?!vine sotul sa ne ia din tara ca e mai ieftin

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

graviduta frumoase tare toate lumanarile, nici nu stiu pe care sa iti recomand. Eu am avut la Maya la botez una cu trandafirasi mici si portocalii. Si noi o sa botezam un bebe (cred ca fetita va fi) in primavara. O sa nasca fina mea prin februarie.

Vad ca a inceput nebunia la redoute. As comanda si eu...dar nu prea stiu ce. In primul rand Maya are o gramda de haine...nici nu stiu daca reusesc sa i le dau pe toate pana raman mici. Si in al doilea rand ne gandim iar la o vacanta in state mai prin toamna si iar o sa iau o gramada si atunci...si binenteles si pentru mine . Ma uitam la adidasii pe care ii vrea ella. Super frumosi da ii pot luat din state cu 15, 20 max 30 $. Asa ca mai astept. Oricum am vreo 3-4 perechi.
Bafta la cumparaturi tuturor. Sa ne aratati si noua ce ati cumparat.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Vroiam sa va scriu inca de la prinz, dar abia acum am reusit.

ancamari si ella, pentru ca voua vroiam sa va scriu.
Si Mati are camera linga baie, asa ca daca nu fac dus inainte de a se culca ramin nespalata. Sa ma vedeti cum ma duc la baie noaptea cind nu mai pot sau ma spal pe dinti la ora 8 seara si dupa ce il culc ma duc sa mai maninc ceva, asa ca spalatul nu e nici macar pt confortul meu psihic. Eu care inainte nu vorbeam dimineata pina nu ma spalam pe dinti :)

Dar sa stiti ca acum Mati este cuminte, chiar foarte cuminte.
In primele luni cind eram la tara mai vorbeam cu Anca la telefon si cind imi spunea de Petit parca era identic Mati - urlator, statea prost cu somnul si leganat la greu. Si noi am slabit astfel: mama 12 kg, sotul 7 kg si eu am ajuns intr-o luna de la nastere sa am cu un kg mai putin, dar intre timp mi-am revenit asa ca am +3kg. Dar dupa 4 luni a devenit cuminte, nu mai urla decit cind se sperie - de obicei de zgomotele puternice - am avut 2 luni in care ne trezeam de 5-6-7 ori pe noapte dar au trecut; in continuare se trezeste de 2 ori si suge dormind, dar imi ia cam 30 min sa-l pun inapoi in patut, parca are arici.
Acum ziua doarme de 2 sau 3 ori, dar acum mai mult, vreo 40 min, citeodata o repriza este mai lunga. Si mai nou il culc dupa masa cind suge. Daca mergem in parc si nu am mai fost demult, dormin si 2 ore odata. Si eu inghet impingind la carut

Si referitor la metoda Andradei de adormit singur in timpul zilei, nu am mai incercat-o demult, dar de fiecare data cind am incercat mi-a parut rau. Si am avut perioade cind imi lua peste o ora sa-l adorm si el dormea 20 de minute.

Si cred ca nimeni nu ma intrece la legat, ma rog la modul de leganat:
stau aplecata in unghi de 90grade cu el in brate si legan bratele sau citeodata ma legan eu putin din mijloc. Si asa adormea mai repede, dar mai nou ii place mult si rade pe sub suzeta. Si Mati sigur a depasit pragul de 10kg. Deci sunt pe post de leagan. Leaganul pe care i l-am cumparat l-am folosit sa-i dau sa manince la inceput pina am cumparat scaun de masa, pt ca de adormit in el nu a facut-o decit odata

Intre timp vad ca ati umplut cosul la LR, cind sa pun si eu ceva, epuise. Si era acum redus 60%. Sper sa pun mai multe in seara asta, dar m-ati debusolat: si eu am la bust 100, am 65kg acum si vroiam sa comand 42/44. Asa ca nu mai stiu ce sa-mi pun. Si mie mi-a crescut piciorul, sper ca doar cu un numar.

graviduta si eu voi fi nasa pe 20. Fumoase uminari, dar ma gindeam la o suma mai mica pt luminare, pt ca sotul meu a pus ochii pt o costumatie f draguta pt finuta pt botez, dar care costa 3 milioane.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by gabiu

mica, tu intrebai de cantitatea de legume parca. Eu ii dau cam 200-250 gr. si nu i-o maresc, mi se pare ok asa, si in carte scrie ca tot atat ar trebui sa manance ( si la fel piure de fructe)

Gabi, zi-mi si mie din cate legume iti ies 200-250 de gr, ca eu ii fac Marei cam un castronel de piure, dar niciodata nu stiu cat i-am pus (ca gramaj). Spre ex azi i-am facut din vreo 2 morcovi mai grasi si mai maricei si o mana de pastai.

Diversificarea

graviduta, eu ii fac mancare pentru 3 zile ( adica o tin la frigider 48 de ore), dintr-un cartof dulce, un pastarnac, un morcov, jum de ardei, un patrunjel radacina, putina telina, cateva frunze de salata sau spanac si putin patrunjel verde plus cam 90-100 gr de carne de pui/vita sau ficatel de pasare. De obicei din asta imi iese cam 800-900 grame. Ce-mi ramane, arunc, nu-i dau chiar daca-mi ramane ( adica nu depasesc cele 48 ore tinute la frigider)-si-mi ramane cam de o portie. Nu am reusit sa-mi reglez cantitatile.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ella, si noi ii spuneam haide de obicei in diferite momente dar nu intentionat. Insa dupa ce ti-am vazut filmuletul i-am zis special si acum dimineata cand se scoala zice haide. Binenteles ca nu pt ca vrea ceva, doar asta a invatat el sa zica. E, mai zice si ta ta ta dar nu lui taica-su si lalalala, ehe, bai, si cam atat.
despre dinti, si noi avem 2 dar in afara de periuta de dinti ( prima care se da din setul special-doar de acomodare cica) eu nu i-am dat. Si aia intelege el ca e de joaca si normal ca si-o baga in gura cu capatul celalalt. Adica nu spala nimic

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pt fetele care intrebau de coduri LR, ca am vazut ca redutiti mai multe, uitati www.achetergagnant.com/forums/Recapitulatif-Codes-Fdp0-t29134.html" target="_blank">aici o evidenta a codurilor ce ar trebui sa dea FDP=0 (vedeti ca la unele sunt anumite conditii: sa cumperi cel ptiutin 2 produse, etc). PERSOS inseamna personalizate (explic asta pt fetele care nu prea au intrat pe LR), adica merg doar pe contul celui care le-a primit, dar merita incercate, ca uneori mai merg si la altii. Tipa asta, MatriXa, le actualizeaza tot timpul.

Aici sunt niste coduri pe care le-au gasit fetele redutiste.
Acum ma uit dupa coduri-cadou si o sa mai postez daca gasesc ceva.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Elias are obrajiorii rosu aprins...

De la ce o fi? De la frig? De la dinti? Eczema? Alergie? Boala contagioasa? Stie cineva?

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA

Elias are obrajiorii rosu aprins...

De la ce o fi? De la frig? De la dinti? Eczema? Alergie? Boala contagioasa? Stie cineva?

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

si Boby avea la fel in seara asta; i-am dat cu putina crema Trixera dar tot asa i-au ramas; nu m-am ingrijorat fiindca a mai avut episoade din astea; face subit niste pete rosii pe pometi dar ii trec pana a doua zi.
Spala-l cu ceai de galbenele, adica toarna putin ceai pe un disc de demachiat si tamponeaza-l acolo...

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput
Mergi la inceput