***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Elteka, tocmai am citit mesajul tau, si Nicole are uneori obrajii rosii, dupa ce suge mai hotarit asa...Eu am citit ca de la dinti apare roseata, are si bubite sau e numai imbujorat ?

Fetele cu shopping-ul e boala grea si aici mai ales ca sunt reduceri si apoi sunt reduceri la reduceri...eu nu prea sunt cu hainele mai ales ca dupa ce probez ma las pagubasa...La 1,70 am 84 kg,aceeasi greutate pe care o aveam inainte de a ramine insarcinata. Trebuie sa fac ceva sa mai dau jos macar 6-7 kg...este una dintre obiectivele anului 2008 !!!

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

www.desprecopii.com/info.asp?ID=297" target="_blank">Cintecele

Am gasit versurile cintecelelor de copii...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata!Anuntam si noi ca persistam in sclifoseala .La prima lingurita strange din buzite si isi fereste capul .Dupa ce reusesc sa o strecor pe prima urmatoarele merg mai usor adica deschide gura singur dar inghite in sila ,sta cu ea in gura o gramada.Meniul nu i l-am schimbat decat foarte putin in sensul ca adaug o lingura doua de cereale dimineata in loc de banana.Azi ma intorc la banana.
Ne laudam in schimb ca nu murdarim nimicuta in jur.Uneori nuci bavetica n-o punem

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella si elteka si Maya are obrajorii rosii de 2 zile. Am sunat pediatra azi si mi-a zis ca de la frig si sa ii dau cu crema cu galbenele.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

doxinu, dupa masa il bagi in cada?
As vrea si eu sa-l las sa-si bage mainile in mancare dar inca nu sunt pregatita
carstea, al meu isi sigileaza gurita de doua zile. Nu ca pana acum ar fi mancat mai cu pofta dar acum chiar dc ii bag in gura nu mai vrea sa inghita si pace. Sta cu mancarea in gura pana se hotaraste si o da afara. Nu stiu ce sa mai fac. L-am lasat nemancat 7 ore si tot nu a vrut ( a baut lapte azi noapte-230ml la ora 3 si azi la 10.30 tot nu a vrut mancare)

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Gabiu ,rares mananca dar in sila.eu ii dau la aceleasi ore de mancare dar acum numai mananca decat jumatate sau un pic peste .Vad ca au aceeasi varsta asa ca o fi ceva.S-or fi saturat de mancarea de bebe si or vrea ceva fripturele.
Cred ca daca nu i-as da n-ar cere dar nu vreau sa-l las nemancat sa vad cand cere el ca cine stie cat l-o tine greva.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

mica, ella si elteka, si Cip al meu are uneori obrajii rosii, sigur nu sunt de la frig, ca eu nu l-am mai scos afara de la revelion. Am observat ca-i trece dupa ce-l spal cu apa si-i dau cu crema de galbenele.

Poze

Mergi la inceput

Nu pot sa editez, mi se blocheaza si tre sa o iau de la capat cu forumul, asa ca scriu asa.

Carstea, si al meu manaca doar jumatate din cantitatea pe care i manca luna trecuta, de exemplu. La noi a coincis cu mersul de-a busilea si ridicatul in picioare, adica mananca pana ii trece foamea si apoi nu mai are stare. Odata era sa-mi sara din scaunel, asa de tare se agita. Eu il mai iau in brate si asa il mai conving ptr cateva lingurite.

Saptamana trecuta am inceput sa-i dau iaurt, am incercat cateva lingurite de la Natura parca, era singurul iaurt din carrefour care avea doar lapte si culturi lactice, restul roate aveau smantana, lapte praf sau gelatina. Insa asta e cam acrisor si nu ne place, asa ca am renuntat. Voi ce iaurtel le dati la pui?

Si inca o intrebare: cu ce desfund nasul copilului?

Poze

Mergi la inceput

Scuzati greselile, dar ma grabeam sa fug in camera copilului si, cum spuneam, nu pot sa editez.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Florentina, eu ii dau Campina/Tnuva si Danonino.
Iar pt desfundat nasul....noi folosim apa de mare.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput