***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

noi suntem suparati
bebe e suspect de celiachie si suntem amandoi pe regim si colac peste pupaza analizele nu se pot face aici si asa ca trebuie sa ne deplasam la bucuresti, doamne ajuta sa ni se infirme diagnosticul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Michigan,spune-mi ce simptome are boala asta?
Sper sa se infirme diagnosticul.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

michigan ce e celiachia? Bafta. Sa nu se confirme.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Florentina Ei ii dau iaurt Campina sau Napolact.

doxinu Moama, ce simpatic e! Asa se facea si al meu; indata o sa invete sa manance si o sa-ti amintesti cu drag de momentele astea

michigan Tin pumnii sa nu fie nimic.

Multumesc de raspunsuri referitoare la spalatul pe dinti. Eu ii spal cei 2 dintisori dupa mesele solide, nu si dupa cele de lapte, cu toate ca uneori fie uit, fie imi e prea lene...

Si inca ceva despre noi: ieri am incercat si noi sa ne ridicam in 4 labute, doar ca nu stim ce sa facem, asa ca ne leganam putin, dupa care facem buf
Cine are timp, poate sa ne vada aici
Si inca un film scurt in care radem cu pofta aici

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ella, Angi, Mica, Flore Roman
Multumesc pentru raspunsuri!

I-am dat aseara cu cea mai naturala crema pe care o aveam in casa, una "Baume maman and bebe" de la L'Occitane si azi e mai bine (n-aveam galbenele).

Ieri a fost afara si avea obrajorii inghetati, ca pe noi ne bate al cap doctorita sa il scoate o ora pe zi pe frigul asta. Eu merg jumatate de ora pana la o cafenea sau un magazin unde beau un latte si ne inclazim, apoi facem jumatate de ora inapoi, dar taica-su il tine si peste o ora intr-una, ca ieri...

Angi, n-are bubite iesite in relief, doar pielea e rosu aprins si un pic uscata. Asta am citit si eu azi noapte pe internet in disperare, mi se parea ca are si o usoara febra, l-am tot cautat sa vad daca nu are ceva pe corp dar n-are absolut nimic. E albinos tare si s-are vedea...

Pe de alta parte de alaltaieri saliveaza asa de rau si roade cu disperare...bine macar ca nu urla

Azi am fost cu el la o gradinita cu profil ecologic (au si magazin cu produse Bio, in sfarsit am aflat de unde pot sa iau ceva mancare bio de bebei, uraaa!), l-am dus la grupa mica, unde fiecare merge cu mama, stam toti in cerc si educatoarea face program de cantat si dansat si mangaiat si batut toba, foarte frumos si cu metode moderne. Mi-a placut si Elias a invatat sa bata din palme dintr-o sedinta. Cred ca merg si saptamana viitoare..

Michigan
Cum suspecti? Ce se vede? eu am inteles ca e greu de diagnosticat. Tu i-ai dat chestii cu gluten? Cand mergeti la analize?

Doxinu
baietu' buclat!!!!!

Gravi
Multumim de coduri! Asa am citit si eu, sa-l las sa mestece in castron. Nu m-am "indurat" inca, abia ma abtin sa nu-l sterg la gura pana la sfaristul mesei , si asa, din cauza celeilalte lingurite cu care manevreaza el, tot e plin, pe el si in jur...

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

mica Din cate stiam eu, celiachia este intoleranta la gluten. Mai multe info aici.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

carstea, si al meu pana alaltaieri manca la ore fixe dar fara vreun interes anume, chiar era cam absent. Acum insa plange sa-l las in pace.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Michigan, sper sa nu aiba baietelul celiachie Cum ti-ai dat seama? Tu i-ai dat gluten sau se poate transmite si prin laptele matern?
Pupam frumosul!

Elteka, de la frig trebuie sa fie, nu te ingrijora Cu cremele depinde de bebe, Manu reactioneaza cel mai bine la Mustela, la galbenele se irita toata - dar nu e regula, alti bebe reactioneaza foarte bine la galbenele.

Graviduta, am vrut sa retin ce imi plac dintre lumanari si am uitat cu laredoute-ul asta! Parca m-a tampit de tot! Vreau cizmulitele Anne Weiburn si nu vor sa mi le dea. :(((((((
Parca romantism se numea lumanarea.... Sau finesse? Of of of. Oricum - nr 6 si urmatoarea de pe prima pagina si cea care imi placea mai mult pe a doua pagina

Eu vreau sa spal des salteaua ca dupa ce am spalat-o lui Manu i-au cam trecut bubitele. Bine, nu de tot, dar oricum. Deci de la saltea sau de la schimbare lapte de la Nan Ha1 la Nan Ha2 - dar e aceeasi marca/tip de lapte totusi... Si Manu tot salteluta din nuca de cocos are

Doxinu, mor dupa carliontzul tau :D

Didi, multa sanatate pentru David Dar i-a dat antibiotic pentru otita inainte sa ii faca examenul secretiei? Lui Manu cand a avut otita ORL-ista a zis clar nu antibiotic pana nu aflam daca e o infectie cu ceva (si a fost :()

Florentina, daca tin eu minte Cipri al tau a fost cel mai precoce capsunel, stiu ca nu avea inca (sau era foarte aproape) de 6 luni cand ai pus filmuletul cu el mergand in 4 ;) Multa sanatate
Si noi o sa papam iaurt in curand... Dupa ce introducem ou, ficat, rosie, ardei si brocoli... Hm - cred ca ne prinde 8 luni fara sa papam iaurt, si si rosia as amana-o.

In alta ordine de idei, mi-a fost atat de rau aseara si m-a durut asa de tare stomacul ca a fost mult mai rau decat cand am nascut. Sincer. Asa dureri nu am avut in viata mea, nici nu stiu de la ce am facut indigestia asta ca nu am mancat aiurea - numa' niste sarmale (care nu imi plac e drept, dar cum toata lumea imi zice ca sunt mofturoasa am zis sa mananc si eu... nu o mai fac :D)

Nu mi-a felicitat nimeni grasa pentru mersul in 4 lapte si ridicarea in picioare Glumesc glumesc va iert daca imi spuneti cum sa comand ghetutele Anne Weiburn Le comand si la pret intreg daca se poate!

Azi mai fac o incercare cu merele... Poate poate mananca nabadaioasa mica :D

Anca de 02.06.2007
Manu 0-5 Manu 5-
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor io il las sa se muradareasca ca asa am citit ca este bine si plus de asta am vazut ca este foarte incantat sa pape el cu lingurita.Si noi avem una de rezerva cu care se joaca el insa il atrage si cea plica cu papa.Asa ca daca el ste multumi io petele le scot repede si mai si merita pedeasupra!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

m-a intreba cineva de ce am comandat antibioticul? nu il gasisem in 4 farmacii.

Anca, dar David avea febra si statea pe antitermic, urla de nici dr cu o seara mai devreme nu a stiut ce are si m-a trimis acasa sa ii aduc urina.
Sunt la a 3-a doza (ieri la 18 la 2 si la 10) si i-am dat nurofen cu toate ca la nemtii e recomandat de la 1 an. Eferalganu nu l-a ajutat Viburcolul si paracetamolul le scotea. si toata noaptea a marait saracu de durere.
Azi a mancat cartof dulce: 3 linguritze. Dar io nu ma incant cand manaca doar tre sa supraetuiasca. Nu ii ingras ca pe purcei, nu le fac mofturi la copii.

Unde-i PEPSI?

Mergi la inceput