***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
poohy spune:
Didi, saracul David Manu nu a avut febra. Sa se faca repede bine capsunelul
edit: Didi, daca ai o solutie sa nu mai manance Manu a mea ca o haplica sa imi spui. Parca e disperata, are un pepenas in loc de burtica si intotdeauna vrea mai mult, ii e frica sa nu ramana nemancata! Ma gandesc daca nu i s-o trage de cand incercam eu sa alaptez exclusiv si stateam cu ea la san toata ziua pana cand la plansetele ei cedam pe la 4-5 dupa-amiaza sa ii dau completare... Poate de atunci a ramas cu ideea sa nu ramana nemancata...
Ella, deci mi-am luat una bucata ghete ca prin ghetele mele vechi intra apa imediat, si una buchete ghetute pentru fusta ;) Si o geaca - de muuult vroiam eu sa imi iau. Si o pereche de blugi con pentru ghete (dupa 100 de ani de stat ca stai ca slabesc, stai ca slabesc, am zis ca nu se mai poate) :D Numa' la Etam nu am gasit ce am vrut, si mi s-a schimbat si marimea dupa sarcina. Acum pe La Redoute ma uitam dupa pulovarase, dar tot la cizme am nimerit :D
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mica0307 spune:
elteka asa am facut si io azi noapte. AM vorbit cu alina25 seara si i-am spus de obrajorii Mayei ca sunt rosii de 2 zile. Of...si mi-a spus da baietelul nasilor ca tot asa era in obraji si cand s-au dus cu el la dermato...i-au spus inceput de degeratura...Iti dai seama ca am innebunit...ma gandeam ca in prostia mea de a scoate copilu' afara l-am imbolnavit...am cautat pe net informatii...m-am dus la ea pe la 12 noaptea si am dat-o cu crema....mi se parea ca are temperatura...mai sa sun dr la ora aia. De abia am adormit si eu pe la 1 si dimineata am sunat dr si mi-a zis sa stau linistita ca nu are asa ceva si sa ii dau cu crema de galbenele. Ca asa fac copiii de la frig. Ne ducem dumincia cu ea la control sa vedem ce mai zice...
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
michigan spune:
pai s-o luam cu inceputl,
celiachia este intr-adevar intoleranta la gluten
prima data cand am intodus cereale cu grau la 6 luni fara cateva zile a avut o reactie foarte puternica , a vomitat tot si i s-a inrosit pielea pe partea care a avut contact cu lichidul dupa ce a trecut roseata au ramas niste bubite mici mici
greseala a fost a mea , ca deh stiam ce zice la carte iar toanta de mine am introdus in acelasi timp cereale cu grau si lapte, asa ca nu stiam de la ce este reactia de la gluten sau de la lapte
am mai asteptat ceva timp, si la sfatul dr am facut proba biscuitelui, dupa care i-au aparut imediat pete rosii pe obraz
la laptele praf nu avem probleme, bine ca servim nan hipoalergenic
acum problema e ca are reactii la orice aliment nou pe care il introducem, ex, cerele de porumb, iaurt din comert, borcanel cu mere si morcov(pe care facute acasa le mananca fara probleme)
acum parrerile sunt impartite , ca ar fi prea devreme sa se poata depista, etc, dar noi vrem sa mai aflam si alte pareri..
pe de-o parte ar putea fi in legatura cu o enterocolita diagnosticata pe la 5 luni si un pic, care sa fi provocat astfel de reactii si sa nu fie de fapt celiachie
dar pe de alta parte si baietelul fratelui meu a avut astfel de reactii la fainos, si cum am citit ca este o boala genetica...
speram sa ne lamurim dupa analizele astea si sa vedem ce-i de facut
sper ca nu m-am intins prea mult
tincutza spune:
Raportam si noi opt lunishoare si cateva zile, cinci dintzi iestiti si una bucata pneumonie, cu injectii la branula si tot tacamul. Dulcele mic suporta insa super boala, nu urla cand ii face injectia (fata de sor' sa care e ca oparita:))) Umblam in picioare tinuti de manutza, plus o tona de energie, care ne termina. Insa e un cuminte si un bun. Speram sa scapam maine de branula si de diagnosticul de pneumonie, a fost un cosmar. Micul a luat de la fata cea mare, nu a facut el, apoi eu, tati si bunik. Asa ca la ora actuala suntem toti in convalescenta.
De mancat inca nu vrea sa pape asa cum ar trebui, iar zilele astea a fost "lipit" de tzitzi, si nu m-am indurat sa il mai oblig la altceva... Probabil ca va manca la gradinitza, ca am obosit sa ii var pe gat pireutzurile.
Miki, Pitzy (18 februarie 2003) si Cezar (2 mai 2007)
http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
http://www.babiesonline.com/babies/f/florianjr/
ckristina spune:
fetelor, m am mai linistit si eu cu sanul; am suportat niste dureri...... asa intinsa pe masa,imi venea sa i dau un genunchi in gura doctorului..... ieri dimineata am fost iar si cand mi a dat pansamentul jos.... era mult puroi.acum mi a pus niste fire de matase,care cica dreneaza mai bine;se pare ca asa e ca nu ma mai doare sanul la palpare; doamne-ajuta sa scap si eu! va multumesc pt cuvintele voastre; sunteti niste dragute! chiar ma gandeam ca daca eram mai activa pe forum dupa ce am nascut poate nu pierdeam laptele sau poate nu mai aveam atatea probleme; aici mereu gasesti si o vorba buna care te mai linisteste sufleteste,dar si un sfat, o informatie utila sau chiar o experienta.un pt fiecare!
elteka si bianca a patit la fel... cu obrajii rosii; tot ca tine o scot de 2 ori in aer rece; de acasa pana la mama(vreo 15 minute), ne mai incalzim acolo si apoi ne intoarcem de la mama acasa; i au trecut in 2-3 zile;i am dat cu crema hidratanta; de la frig a fost( fiind temperaturile f scazute pt ei); acum o scot 5 min in curte,sau in camera o imbrac bine si deschid larg geamul;
michigan,tin si eu pumnii sa nu fie ceva grav
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
carstea spune:
STIE CINEVA CUM POT SA AJUNG LA DOCTORUL STANCIU DE LA BUDIMEX?
EU AM UN NR DE TEL DAR NU MAI LUCREAZA ACOLO
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat