* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (111) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Multumesc,IRINOUKA!nIMIC nu-i mai frumos decat sa primesti complimente pt. puiul tau....Atunci va doresc o balaioara isteata!Ca mai aveti timp,nu?Dar sunt sigura ca nici Rares n-o sa fie mai prejos!Si cum mai e putin...abia asteptam sa se confirme!
Da...DOC,iti dai seama cat mi-a luat...din iunie pana acum...am spart gheata....Dar vb. IRINOUKAI, frumoasa sunt,fac copii frumosi-daca si al doilea confirma- deci de ce sa stau deoparte???Si modesta pe deasupra....cat incape...Multumesc pt. primire si ca-i faci concurenta Isidorei....am de unde alege

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (33 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salut zuzici !

Am aparut si eu la semnat condicutza pe ziua de azi ...
Angi , intrebai de programul de alaptat ...mie mi s-a zis din spital s-o trezesc din 3 in 3 ore s-o hranesc , dar n-am facut asta ...si eu ii dau Sarei doar cand se trezeste ea , daca nu se trezeste inseamna ca nu ii e foame . Cand ii e foame , sa te tii...urla ca din gura de sarpe , isi suge pumnisorii si cand o pun la san , il apuca cu o gurita mare si trage de el , de parca i-ar fi frica sa nu i-l ia cineva...imi vine s-o mananc de cat de drag mi-e de ea , scumpa lu' mama. Mananca cam 10 minute la fiecare san , insa trage si suge , nu se incurca ...eu zic ca se satura , desi 20 min. de alaptat ar parea cam putin . Dupa 20 min de supt adoarme si se mai trezeste dupa 3-4 ore . Deja si-a format programul , s-a invatat si cu baita de la 20.30.

Am o intrebare ...Sarei i se cam usuca pielea de pe fata si de pe manute , adica locurile unde nu o dau cu crema. Pe corp ii dau cu crema hidratanta Mustela , insa nu stiu ce sa-i cumpar pt manute , ca le baga in gura si nu vreau sa suga crema .

Bdiana , bine ai venit la zuze ! Despre problemele tale cu coloana ar fi bine sa discuti pe indelete cu dr. care-ti urmareste sarcina , eventual si cu anestezistul. Stiu ca la astfel de probleme se recomanda cezariana...insa , eu nu sunt doctor .

Mai citesc din urma si revin.

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinuka .. hmm .. nastere indusa .. parca nu prea as vrea daca puiu nu vrea sa iasa .. bine, asta cu conditia sa fie ok. simt ca ii schimb destinul ..

vedem maine .. ma duc sa-l sun pe doctor ..

40 EVA MARIA
AMR 1 ZI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
APROAPE AM SOSIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gatta , ce norocoasa esti cu sara eliza si al ei program de mancat/dormit. bravo, fata! nici n-ai idee ce ma bucur. nu cred ca tre' sa te gandesti daca 20 de minute de supt e mult sau putin. cata vreme ea se opreste singura, nu scanceste si se baga la somn, e totul perfect. iupiiiiiii!!!

isidora, da' chiar, de ce ti-a luat atata vreme pana sa intri la zuze? ce credeai ca-ti facem? :-)
cat despre balaioara, sunt f relaxata. mi-am dorit f mult sa am baiat si a fost mare bucurie cand mi-a iesit din prima. desi nu e meritul meu, de fapt si de drept, ci al celuilalt contributor. evident, m-as bucura tare sa am si o fetita. sa vedem ce-o mai fi pe viitor.

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

monica doc, tu cand mai tre' sa ajungi la doctor? sau intelegerea a fost sa te duci direct cand te trimite dom' inginer?

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Adina, gata, te-am trecut in listuta de gravidutze de februarie!
Acum esti zuzica cu acte in regula...

Tina 33+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

Buna fetelor....

...in sfarsit am ajuns la zi cu cititul....

...multumesc fetelor care ne-au dat sfaturi in legatura cu alaptarea....cred ca miri...e cea care m-a convins cel mai mult....si o sa-i ascult sfaturile.....de altfel...cred ca toate sfaturile sunt bine venite.....

...ellenuta....cum te simti??...mai ai atat de putin ...iti tin pumnii....

...de fapt tin pumnii tuturor gravidutelor....nastere usoara si bb sanatosi ...

...acum sa va spun despre noi cate ceva.....ieri am implinit 39 de saptamani...am fost si la doctor...si totul pare ok...prea putine semne ,deocamdata,cum ca ar vrea sa vina pe lume clopotzica mea...inafara de o durere surda (ca de ciclu) si continua....nimic deosebit (bine ...nu mai spun de durerea de spate ...si jos la fofo....cu astea m-am obisnuit...)....
...astept cu nerabdare momentul...uneori am impresia ca "toata viata am fost gravida"...atat de lunga mi s-a parut perioada asta...cu toate ca pot sa-i multumesc lui Dumnezeu ca am avut o sarcina usoara si fara probleme...
..chiar am zis....ca :"gata ....m-am saturat...sa vina odata pe lume..sanatoasa!!!!..indiferent cat voi avea de suferit la nastere...si pe urma cu voia lui Dumnezeu mergem inainte....ca asa....nu se mai poate"

....cred ca nu doar eu traiesc cu "nerabdarea " asta....dar in fine....speram sa fie totul bine........multi pupici...

AMR 7 zile
Cristina 39+ si bebe Mara Bianca

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Adina, sa-ti traiasca Isidora, o fetita frumusica tare tare...De la nasuc in sus iti seamana, gurita si barbita fiind de la tati!
Eu cu Ozi aveam un fix...sa ia ce vrea de la mine numai nasul nu (pitici din tinerete)...Dumnezeu m-a ascultat si a decupat un nas dragutz de prin bunici.

Sa va mai povestesc din ciclul baitza bebe: pana la 6 luni pe Ozi am spalat-o cu ceai e musetel amestecat cu nuc si am clatit-o tot cu ceai...eram atat de patrunsi de ce faceam incat nici nu mai conta ca ne lua o ora pregatitul baitzei. Numai ca la 6 luni a venit bunica si a bagat-o direct in cada mare (evident spalata bine si dezinfectata) si din acel moment s-a pierdut si piticul cu ceaiul. De uns dupa baita o ungeam cu ulei fiert si racit...era bine ca nu am avut nici un fel de pb cu pielicica dar rau ca la gat trebuia sa tamponez cu servetel ca se patau bluzitele...

35+ Tudor Gabriel
AMR 22 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

ELLENUTA,trimite-mi o invitatie pe adina_harlea@yahoo.com sa share -uiesti pozele cu mine si poate te pot ajuta!
Mai vorbiti de lucruri sfinte....eu abia mai pot sa mi-o vad...iar pedichiura e last mission pt. tati inainte de a pleca adica duminica sau luni....si mai vine cand nasc daca mai apuca...La Isi-38.sapt. si 3 zile n-a ajuns....Dar cica baietii stau mai mult...Mie nu-mi place sa merg la cosmetica....iar de epilat cu ceara....nici vb. Am fost de 2 ori in facultate si nu mi-a placut...Iar brazilian m-a facut o data o colega in camera de camin,a lasat prea mult ceara si nu zic prin ce-am trecut pana s-a terminat....Ca sa nu spun ce urlete se auzeau din spatele usii noastre de ziceai ca ma violeaza un urs..

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (33 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Gatta, tare norocoasa esti! Si frumoasa, si papacioasa si somnoroasa, ce sa-ti mai doresti de la un bb!

Irinouka, o sa ma duc si eu dupa ce nasc, acum nu suport decat "scurtul", pe care il pot realiza singura. Dar e o singura tipa la cosmetica, sau trebuie sa intreb de cineva anume?

Irina 38+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Mergi la inceput