Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
Zadi spune:
iunita- esti tare. dar asta stiai deja .
multe vorbiti de atmosfera de la birou, de subiecte cu oameni mari...dar eu de ce nu simt domne' asa? pai eu stateam in fata computerului de dimineata si pana seara tarziu, calculam preturi, faceam rapoarte, bugete, vorbeam non stop la telefon, nici la pipi nu ajungeam toata ziua. apa uitam sa beau, iar despre mancare ce sa mai zic. de lipsit atmosfera asta nu imi lipseste deloc. noaptea nu dormeam de griji si aveam perioade cand tremuram de nervi...se gaseau totdeauna unii care sa ma scoata atat de tare din minti.
acum am posibilitatea sa imi fac programul asa cum vreau, sa muncesc pentru mine atat cat am chef. cat despre subiecte cu oameni mari !!! - pai am auzit atatea ineptii la viata mea ca m-as scuti bucuroasa de vorbitul cu tate cu tarate in cap si fitze, bani facuti cu mosi balosi si alte de'astea. mai bine stau sa imi invat copii sa vorbeasca, sa le placa sa citeasca, sa coloreze, sa picteze, sa se joace ca parte de toate mojiciile oamenilor mari vor avea parte fara sa vrea.
cat despre preparatele homeopate am inteles ca se gasesc in farmaciile dona, remedio, helpnet.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by ghibuadina
Neata,
Am reusit si eu sa vb cu dr.Mi-a zis sa-i dau Colargol si Echinacea 5CH.Echinacea n-am gasit, e vb de echi homeopat ca nu se gaseste pestwe tot si cu vremea asta N-AM PUTUT MERGE PREA DEPARTE, DAR IN SCHIMB I-AM LUAT imunorezistan SIROP CU ECHINACEA SI EXTRAS DIN MUGURI DE COACAZ NEGRU. e natural si zicea ca se poate da pe perioada indelungata pt imunitate.i-am luat si stodal ca tuseste dar ff putin, e drept.
INTREBARE:VOI CUM PUNETI COLARGOLUL?IL PUNETI SI TRAGETI MUCII?CA NU PREA FLUIDIZEAZA SI PATEAZA, ASA NI S-A SPUS SI IN PLUS RAMANEW SECRETIA COLORATA UN PIC, DECI IN NASUC SE DUCE TOTUSI.DECI CARE ATI FOLOSIT?CUM SE ADMINISTREAZA???
SI MAI INTREBASEM DE MUCII ASTIA, CAM IN CAT TP SE DUC????EI BINE, CE SA ZIC EU AM DE 2 SAPT, NU CA EA, MAI PUTIN DAR TOT IMI CUIRGE NASUL..CRED CA NE "INTRETINEM RECIPROC"
ADINA cu ALEXIA-23.02.2007-www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=10243&from=search&keyword=alexia" target="_blank">VOTATI ALEXIA
am mai spus dar iti zic si tie...colargolul se pune dupa curatarea nasului. are rolul de a usca mucii si e bine de pus seara la culcare, sa doarma pruncul mai bine
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
ghibuadina spune:
stefi, MERCI CA NU MI-A EXPLICAT CUM TREBUIE NMENI.aSA O SA FAC, II MAI PUN DISEARA.dE FAPT AM VAZUT EU CA AZI NOAPTA DORMIT BINE....
mikiymihaela spune:
LumiNag multumesc frumos toate albinutele si bondarasii din stupi sunt scumpi, si cum spuneam tb sa las acasa scumpetea asta de fetiza sa ma duc la scarbici, asta incel mai fericit caz ca dc nu se poate tb sa o ducem in provincie la parintii mei.
iunita ai dreptate ma duc la servici eu pt ca simt nev sa socializez nu neaparat pt bani, dar dc stiam cat imi va fi de greu....ma mai gandeam ideea e ca mai devreme sau mai tarziu tot tb sa ma duc la servici si poate mai tarziu mi-ar fi si mai greu.
ghibuadina si noi fol COLARGOL la fel dupa ce curatam nasul, dar la noi nu usuca de loc, ba dimpotriva ii inmoaie sii scoate de pe unde sunt pititi, de-i curg siroaie, poate nu curatam noi bine innainte, cert este ca avem mucii astia de 3 sapt cred si in afara de pic in nasuc nu i-am mai dat nimik ca nu si-au facut efectul nici NUROFEN,nici PANADOL, nici CALPOL nimicuta
Mihael@ spune:
ia uitati o mica demonstratie cu vocalizele pe care le face stefi la cea mai mica provocare sau cand aude un zgomot mai puternic si vrea sa-l acopere (sper sa nu vada ElenaGiulia ce guraliva e nora-sa)...scuzati inceputul ca nu prea am nimerit bine aranjatul
http://www.youtube.com/watch?v=WYEzD-UVinw
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
loradin spune:
Tot eu,
pentru ca este forum si pentru ca nimeni nu ma obliga sa am aceeasi parere cu voi va zic ce am pe suflet.De ce as prefera o astfel de socializare? De ce sa nu socializez cu prietenii mei intr-o vacanta? De ce musai la servici? Va zic eu de ce parerile sunt impartite.Depinde de serviciul fiecareia.Eu stiu sigur ca odata intoarsa la servici, pe langa faptul ca nu stau cu copilul meu atatea ore ,mai imi fac si mii de draci cu niste cretini si mai am si ditamai raspunderea.Deci....daca as fi avut alta atmosfera la locul de munca iti puteam da dreptate IUNI.Insa data fiind situatia nu pot gandi ca tine.Esti o tipa super desteapta si sunt sigura ca intelegi ce vreau sa zic.Pana acum mai aveam momente cand ma simteam plafonata,rupta de lume.Acum....nici vorba.Am cu ce sa-mi ocup timpul.Nu ma plictisesc.
Bun...sa ne intelegem ,nu as fi vrut sa stau acasa cu "nasul in ea" pana cand se marita insa macar pana la 2 ani.Sunt sigura ca voi regreta in timp ca nu am facut asta.Insa eu una nu am de ales.Dar eu cred ca pana la urma e vorba si de felul fiecareia de a fi.Unele sunt mai active altele mai putin.Desi...m-as contrazice singura....eu eram un titirez.Dar nu stiu.....nu mai simt nevoia sa fiu titirez.Poate sunt un pic obosita! Cam asta!
Va pup!
Minunea noastra la 8 luni
carmenefr spune:
LA MULTI ANI, sa aveti parte numai de sanatate,bucurii si iubire! Restul, tre' sa vina de la sine!!!
Am intrat si io azi, pe fuga, sa va salut , sa vad ce mai faceti, cum mai sunteti, voi, bebeii...
Despre intoarcerea la muncama gandesc cu inima stransa, norocul meu ca nu voi mai merge la acelasi loc de munca, asa ca mai am un an de gandire.Va pup pe cele care treceti prin aceste dileme/ suferinte.
OlitaAm primit si noi una simpla, si un reductor de toaleta.Cred ca dupa ce face un an de vom apuca de acest sport.
Felicitari pt Winnicu' mergaret!!!
Despre printesa noastra ce sa va spun?
Dinti 4sus si 4 jos.Arata tare haios cu aia de sus mai cracanati, ca o strungareata
Progrese
-imita toooot ce are chef.
Ieri de dimineata mi-a luat mobilul, l-a pus la ureche si a inceput sa zica: auuuoooo!!! asta fara s-o invete nimeni.
Mai tarziu, a luat periuta ei de par, si dupa ce i-am aratat eu cu mana cum se face, a inceput si ea, mai se pieptana, mai se pocnea!!!Apoi mi-a luat bentita de pe cap, intindea de marginile ei, si se chinuia sa si-o puna si ea pe cap!Bineinteles ca nimerea bentita mai prin haine, mai pe varful capului
Cand vrea la apa(ii e sete sau vrea la chiuveta sa se joace cu apa) zice "paaa"
Face Pa! cu mana, ii face Pa! si motanului cand il vede, da capul s-o pupam pe frunte, ii face la fel si motanului...
Iar aseara misuna pe langa noi prin sufragerie, cand a avut 2reprize de cateva secunde,cand a stat singurica in picioare(adica nesustinuta).Bineinteles ca eu eram cu mainile pregatite si cu inima cat un purice!
Am intrat in perioada cand evolutia e mult mai vizibila si mai aceelerata.Parca o iubim si mai mult, ca mai e si haioasa!!!
Intr-o seara, eu cu sotul la tv, ea intre noi pe canapea.La tv e o faza comica, noi 2radeam sa ne cracanam, ea se uita la noi, la mine, si de nu incepe sa imite o parte a rasului meu!!!!
Am ras de ne dureau burtile si falcile.Intr-o seara ma imita cum tusesc
Deja tre' sa ne gandim bine ce facem/zicem, pt ca imediat copiaza.Mai ales prostiile
INTREBARE
Toti copiii sunt asa , ca argintul viu???
O sa punem si noi poze ca am ramas rau in urma.Sa cerem parola.
Gata, va las.Ma duc sa pregatesc un tort de mere pt maine, ca o serbam pe printesa Teodora si pe tata(azi e si ziua lui de nastere)
Va pupam si va dorim toate cele bune!!
Si sarbatoritilor zilei, le dorim La multe lunite
gabdyd spune:
acum salutare cum trebuie,
si pt sarbatoritzii zilei
Carevasazica, maaaare galagie pe aici. Ne inscriem si noi la tipatoare .
Bine ai revenit Iunita
Multam fetele de raspunsuri. La noi Eurespal e ca apa de ploaie, nici un efect. Pacat ca ii placea la gust. Dimpotriva, nu i-a placut Stodalul. Ala cu R..., scuzati ca mi-a scapat dar ma duc inapoi sa vad, il notez, multam, si data viitoare incercam. Dar mai incolo ca am bagat la pastile in ea de ma sperii eu. Am spus, gata, macar o luna nu ii mai dau nimica.
Am fugit... astept copil sa se trezeasca sa-i dau un spanac aburit.
roxygeo spune:
LA MULTI ANI! Sa traiti, sa infloriti sa aveti un an asa cum vi-l doriti! Sanatate la albinute si bondarei, dar si la parinti si bunici!
Noi suntem bine, io doar un pic racita...
Carmenfer -Bebelina mea e [blue]argintul viu[/blue], in premergator sau fara vrea tot timpul sa mearga pe jos, daca nu vrea pe sus...si tot asa, scotoceste tot, nu mi-am pus problema vreodata ca una din preocuparile principale va fi alergatul cateilor, oricare ar fi ei, la noi in casa, in curte sau prin vizite sau scotocitul in sertare, pe care singura le deschide...
Bebelina mea e tot fara dinti, roade din ce in ce mai mult pe gingii, dar atit.
O imitam si noi pe mami cind stranuta sau tuseste, facem vocalize si suntrm tare ofticosi...si ne-am ridicat singuri in patut.
Vad ca avem tema zilei -mersul la serviciu - io dupa cum stiti cred ca am fost printre primele din stup care m-am intors la serviciu, cind bebelina avea trei luni.
Parerea mea: fiecare e liber sa aleaga ce e mai bine pentru el,familia sa sau cariera sa.
Mie de exemplu imi place foarte mult ceea ce fac la serviciu, am un program flexibil si sa nu uitam un mare ajutor acasa din partea parintilor si a socrilor, care vin si stau cu fata, nemaivorbind de sot care m-a sustinut in orice am dorit sa fac. Sa nu uit ca io m-am numarat printre cele ale caror copii au dormit noaptea intreaga de pe la doua luni (bebelina fiind hranita cu lapte praf), nu s-a imbolnavit niciodata si a fost un copil cuminte si linistit
Eu sunt de parere ca fiecare face cum crede mai bine, iar la acest subiect nu poate exista cineva contra sau pro, pentru ca la fiecare acasa sau serviciu e o alta situatie.
Io de la bun inceput am spus ca cel mai greu imi va fi sa plec la serviciu in momentul in care ma va intreba de ce nu stau cu ea sau va plinge, cum a inceput sa faca acum - uneori, mai aels seara, nici pina la bucatarie nu pot sa ma duc ca urla...concluzie: pina aku a fost simplu cu chiulitu` de acasa
Hai ca m-am intins ca o zi de post...
Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007