Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
loradin spune:
neata,
gadyd-inainte sa intri in greva citeste mesajul meu.Am o prietena care s-a chinuit la fel ca tine cu tusea micutei.Disperata dupa atatea medicamnte fara efect a sunat dr si i-a recomandat EURESPAL (3ML DE 3 ORI PE ZI) In 2 zile i-a trecut.Am sunat-o special pt tine.Incearca-l te rog. Sper sa -ti fie de folos.
Revin mai tarziu
Minunea noastra la 8 luni
madybulancea spune:
Neata.....da da gabdyd si lu razvanu tot nuami cu eurespal ii trece,dar cred ca ai incercat deja...dak nu poti sa il incerci...
azi am cef de gatit asa ca dak am timp o sa fac o ciorbita iar felul doi.....cred ca un stufat de pui....sotul vrea sa ma duca la patinuoar in galati,dar nu prea m-as duce,nu l-as lasa singur pe razvanu...singur adik fara mine cu masa mare,dar m-as relaxa nitel...ma mai gandesc!
as stiga catalogul dar mi-e ac se supara vreuna si arunca cu rosii in mine,asa ca VA STIG PE TOATE LA POVESTIT.....
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
suzy78 spune:
'Neata stup si LA MULTI ANI!
Felicitari si bondarilor care au inceput s afaca primii pasi.....si va anuntam ca si noi ne numaram printre ei din prima zi a anului.
toti bonaviorii si s ase faca bine cat mai repede.....noi pana acum am scapat....
LORADIN - eu s asti ca te incurajez s aincepi serviciul.....eu am inceput cand Nicolas a facut 6 lunui....si deja au trecut 4 cu program d ela 8-17 uneori 18 deci 9-10 ore/zi si ma simt ff bine....mai ales c ao ai pe mama soacra care va sta cu Ana,.....si la mine tot socrela sta cu bebe si sunt ff multumita.....De cand am reintrat in campul muncii ma simt mult mai utila....si nu mai sunt morocanoasa ca si atunci cand stateam doar cu bebe....sunt foarte obosita seara....dar este o altfel d eoboseala....stiu ca vin acasa si stau doar cu bebe ne bucuram unul de altul..
Asa cum zice ROXANICI la un moment dat tot ne lasa singre....nu i-am fcut sa-i tinem langa fusta noastra.....nu ne place nici cand soacrele ne cocoloseste sotii.....ori ca incepem la 6 luni ori la 2 ani....tot va trebui sa ne castigam painea....si tot pt ei o facem sa aiba un trai mai bun.
Am vizionat pozele cu micutii nostri.....si am realiat ce repede trece timpul si ce mari s-au facut....si fff drqagalsai....exact cum spune ZADI si eu ma numar rpintre mamicile pline d eemotii.....sensibilizate la maxim de cand am bebe ...si cred ca e normal....
SERBI - distractie placuta in NY
TREZITUL NOAPTEA - nu ne mai trezim de 0 saptaman adeloc....dormim d ela 10 - 7 dimineata si sunt ff incantata.....l-am intarcat la 10 luni...acum mai trebuie sa scap d elapte....ca inca a,m ff mult......dar degeaba...daca el nu se satura si voia la titi din ora in ora toata noaptea.....am trecut pe humana 3 de vanilie si ii place mult de tot.
Va pup ca s-a trezit teroristul,
Suzy78, mami de Nicolas - 27 februarie 2007
anaalina spune:
Salutiiii!!!!!!!!
Intrebati de siropuri de tuse, Hmmmm, le-am incercat pe toate Stodal buna la gust dar nu trece , cel putin la noi, Eurespal nasol la gust , nu puteam sa i-l dau deloc , RHINATIOL= minunat ne-a trecut toata tusea ,dar vedeti ca in 7 zile dupa ce se desface se arunca, deci il folositi 5ml pe zi si adunat cam un sfert de sticla si apoi la gunoi. Noi l-am consumat ca am luat si eu .
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
mikiymihaela spune:
'Neatza stup
paxela multumesc mult am gasit accepta copii de la 1 an tb sa mai astept 2 lunici ca noi abia avem 10.Cine stie poate ne invartim cumva pana la un an si dupa o ducem acolo, dar as vrea parerile mamicilor care au avut copii acolo, dc sunt in stupul nostru cazuri dinastea.
Lumi_Nag spune:
Saliut!
A adormit aseara intr-un final pe la 11.30, atipit in brate la tacsu si adormit la san.
Insa nu de asta va scriu.Acum juma de ora am trait o experienta atat de frumoasaaaa.Dupa ce a mancat l-am pus in pat la somn.A adormit imediat cu titi in gura si dupa 5 minute a inceput sa rada in hohote (visa).Mi s-a parut un lucru atat de frumos...a mai ras in somn, dar nu asa...exact ca si cum ar fi fost treaz
Am avut o crapatura la san din cauza dintisorilor de era sa il intarc acum o saptamana.Dar am gasit garmastanu' cu care ma dadeam la inceput si vad ca s-a prins si nu ma mai ustura.Este intradevar asa bun cum se zice.
MickyMihaela chiar ca ai o scumpete de fata.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by Lumi_Nag
Saliut!
A adormit aseara intr-un final pe la 11.30, atipit in brate la tacsu si adormit la san.
Insa nu de asta va scriu.Acum juma de ora am trait o experienta atat de frumoasaaaa.Dupa ce a mancat l-am pus in pat la somn.A adormit imediat cu titi in gura si dupa 5 minute a inceput sa rada in hohote (visa).Mi s-a parut un lucru atat de frumos...a mai ras in somn, dar nu asa...exact ca si cum ar fi fost treaz
Am avut o crapatura la san din cauza dintisorilor de era sa il intarc acum o saptamana.Dar am gasit garmastanu' cu care ma dadeam la inceput si vad ca s-a prins si nu ma mai ustura.Este intradevar asa bun cum se zice.
MickyMihaela chiar ca ai o scumpete de fata.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Lumi si eu am la ambii sani crapaturi la baza mamelonului...se cicatrizeaza, apoi dupa vreo repriza de supt prelungit iar se desprinde...intr-adevar e bun si garmastanul dar si mai rapid se vindeca cu crema cu oxid de zinc...aia de fundulet pt. bebei. Eu folosesc sanosan. Poate te ajuta daca mai ai probleme vreodata, desi eu sper sa nu
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
iunita spune:
Buna ziulicaaaa! si La multi muuulti ani!
Iaca, vad ca v-ati pus cu girofaru pe mine si pe'n ca nu vreau sa sughitz ca fi-mea dau cu subsemnatu p'acilea.
Deeeci..voi m-ati vrut acu sa ma suportati!
DIn aduceri aminte raspundem cititorilor:
Olita da, ok, trebuie..CANDVA. Daca pruncu e receptiv hiphip ura! Daca nu... mai tarzior. EU o mai pun pe maimutzel now and then... si ne jucam cu 1000 de jucarii si moare de ras cand ii explic eu cum sta treaba cu caca . SI ma screm de imi sar ochii din cap si il chemama pe "Domnu caca este asteptat l aolitza nr. 1" ..dar in afara de un pipi scapat din gresala .. e curata si mumoasa olita. Acuuumm... NU SUNT DE ACORD sa pun olitza in baie si acolo si numai aocolo. Pai mie mi-e o groaza teribila de mers la baie dim. e un loc rece si deloc primitor... LAsa..sa faca ea in vf. patului si dupa aia mai negociem.
asa..ce ma mai framanta pe mineee...? a, da dormitul cu bebe in pat.
Deci, fara deci, adic aba da caci concluzionez: voi aveti niste mari pb. existentiale... Nu stiu nene..io o pun in pat, se culca, peste noapte daca e sa chiraie, ma duc o balansez in fe si chip..nua doarme , jeap o pun loanga mine si sfor sfor..EA ca eu nu..din cuaza de turbulente. AS VREA EU SA POT SA DORM cu ea in pat dar ...nu vrea si pace. intr-un mare final cand mie imi explodeaza ochii si neuronii o iau iar la frecanit , adoarme, o proiectez in patul din doatre si ma azvarl si eu cu elan in patul conjugal cu rugaciuni fierbinti catre orice entitate e dispusa sa ma asculte ca doar doar o dormi pana dim. Nu vad...si pe bune am incercat din rasputeri..sa inteleg CARE E DE FAPT PB.? care cum cu cine doarme.. sa dormiti bine nenicilor.. ca io dormii cu mamaitza pana pe la 15 ani din lipsa de sotz..al ei adica.. si acu... sunt mare si deshteapta( sunt , sunt...) si dorm ..und ema pui..si in gara si in pat..tot aia e...
mmmm...asa...revenitul la munca
iote..zic si eu ca aia mai mici si mai naivi... bree! tre sa o luam de coada candva. si nu pt bani... da-i in masa, ca scot sotzu la produs... dar..tre sa fiu si eu un om normal la cap, sa am subiecte, sanu uit sa vb cu oamenii mari, sa am si alte chesti care s aimi frece neuronul.. sa..multe. Adica mie una mi se pare un pic absurd sa ma identific cu copilul si sa fie unicul meu scop in viatza... Da, ok, e a me,a o iubesc, vreau sa stau cu nasu in gatul ei inca 25 de ani de acum incolo. Dar..dar..dar... nu e bine. Plus ca, de laroxanici citire: ea peste 16 ani cand o pleca la disco cu pletosu ala... credeti ca o sa aiab atatea ganduri cate am eu acum? neah..pleaca si gata ..si io tot cu inima fripta... soarta neneicule, ce sa-i faci?
bon, daca mai imi vin in minte mai zic. Acusi sa urez si eu cele cuvenite pt bolnaviori(printre care si noi cu rauri de mucushi.... )!
Bai, cred ca vine si la noi primul dinte.. in max 2 ziel cred ca ne salutam. Oricum, e cu fast mare dintele asta ca e intampinat cu salve de partzuri..da,da.. cu mii si sute de bombe zgomotoase la cele mai tampite ore...
de pzoe nu ma puneti sa zic ca m-ati spart..am vazut la craciunei si minuni de am ametit. ce am retinut in mod expres: GEORGICAAAAAA ce faci draga? unde pleci? stai colea frumusel si stai sa se ridice de la sol toata escadrila si dupa aia pleci pa..ietete ma la el...
am pus si eu poze in album(la semnatura) si..auliu..s apun si la 9 luni...moa...da bre, facu maimutzel 9 luni..suuuper tare fraaateeee!
ma acu nu mai am idei, ma duc sa fac un terci. A, da , n-are dinti dar mesteca de or asa c apasam la furculotza si cutit.
Hai ca poate revin s ama si laud organizat cu gazoaba.
pupe mii si stele faclii
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
Lumi_Nag spune:
Vai tu Iunio!!!Moare lumea de ras cu stilu tau de scris.Tu scrii exact cum vorbesti...cred si atat de mult imi placi.In sfasit te-a convins poporul sa mai dai pe aici cu vorbele tale de "duh".
Iarina mica si necacacioasa la olita sa iti creasca mare ca frumoasa e prea prea si sa nu se duca cu pletosu...sa ia si ea unu cu parul mai scurt asa sa nu faca ma-sa infarct.Sper sa semene cu tine la stilu-ti de a vorbi.
Mihael@ la mine s-a crapat exact acolo unde zici, dar din alt motiv.Pen'ca dupa ce adoarme sau dupa ce se satura de supt face tzatza prastie si isi infinge coltisorii de jos fix acolo.Ca altfel tare cuminte suge,cand s-o lase e problema
ghibuadina spune:
Neata,
Am reusit si eu sa vb cu dr.Mi-a zis sa-i dau Colargol si Echinacea 5CH.Echinacea n-am gasit, e vb de echi homeopat ca nu se gaseste pestwe tot si cu vremea asta N-AM PUTUT MERGE PREA DEPARTE, DAR IN SCHIMB I-AM LUAT imunorezistan SIROP CU ECHINACEA SI EXTRAS DIN MUGURI DE COACAZ NEGRU. e natural si zicea ca se poate da pe perioada indelungata pt imunitate.i-am luat si stodal ca tuseste dar ff putin, e drept.
INTREBARE:VOI CUM PUNETI COLARGOLUL?IL PUNETI SI TRAGETI MUCII?CA NU PREA FLUIDIZEAZA SI PATEAZA, ASA NI S-A SPUS SI IN PLUS RAMANEW SECRETIA COLORATA UN PIC, DECI IN NASUC SE DUCE TOTUSI.DECI CARE ATI FOLOSIT?CUM SE ADMINISTREAZA???
SI MAI INTREBASEM DE MUCII ASTIA, CAM IN CAT TP SE DUC????EI BINE, CE SA ZIC EU AM DE 2 SAPT, NU CA EA, MAI PUTIN DAR TOT IMI CUIRGE NASUL..CRED CA NE "INTRETINEM RECIPROC"