Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
roxanici spune:
Flopici, Carmenfr, bine ca ati mai scris despre albinute.
Zadi nu is asa stapana pe cat par...va fac din vorbe si io is cam labila psihic de cand cu rares dar sa zicem ca is mai realista si atat. De fapt nu ma pierd cu firea prea repede....asa cred io.
Si daca e sa vb de oameni puternici tu esti printre ei ca te dedici 100% copiilor tai. Sa zic ca m-ai dat gata cu cozonacul ala de Craciun? 2 bazaitori pe langa tine si tie iti arde de cozonac?!
Suzy, felicitari pt mergaret!!!!
Gabdyd, pe 9 ian parca incep reducerile pe reduta, asa am inteles io.
Lumi, norocoaso,cred ca te-ai topit incet pe langa el .
Cu intorsul la serv, acu va inteleg. Cine nu are atmosfera faina e cam nasol sa se intoarca. La mine suntem numa pustani (io is printre gainile batrane de la serv) si e chiar fain si atmosfera si ce fac. Ma mai enerveaza uneori americani (care imi sunt clienti) da ii "inteleg" si trec mai departe. Si io is din cele care tb sa se re-intoarca la serv. Zic trebuie pt ca altfel ma pierde societatea io is cam salbatica de felul meu si acasa m-am salbaticit si mai tare si am nevoie sa mai vb si io altceva decat kk, piure, cur oparit, gugu-gaga...
Eliano, unde esti?ori ai scris si mie mi se pare cam mult de cand nu ai mai scris?
Mai, cu copiii astia mergatori...stiu ca e mare mandrie ca merg si mi se pare super, dar nu e o tzara cam devreme? Adica io ma astept sa mearga in jurul la un an, da voi...cam sarit regula.
Ah, Zadi,baga aici saitu cu papuci ca daca e reclama ti-l taie din start robotu de face pe politistul pe-aici pe DC
ah, si uitam si asta....Rares nu prea e maimutel, adica nu imita, el e in lala-land-ul lui acolo. Deocamdata nu imita. E ocupat ci fugarit matza, ridicat peste tot si rascolit, tras de brad, cabluri si tot ce mai atarna
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
madybulancea spune:
buna seara.....uraaaaaaaa am fost la patinuoar si nu am luat nii o tranta...si acum fac o ciorbita iar fiu-miu doarme cu tasu!!!!
iunitooo dak nu scriai chiar ca puneam girofarul pe tine...
chiar asa elyanne,stefanya ce or face????haideti la raport....
roxanooo mersi pt idea cu cerealele humana k ii place lu razvanu de nu mai...
hai gata...k v-am plictisit!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
diana_jors spune:
La multi aaaaani!
Am revenit si noi azi... o sa fiu scurta, am ceva de recuperat...
Noi ne-am petrecut pe la munte, a fost ok, s-ar putea sa se fi racit piticotul, o sa vad maine...
Alex are 6 dinti (4 sus si 2 jos), o tine tot intr=o "ba aba ba ba aba"... a incercat sa faca pasi singur dar a picat se mai lasa de manute sa stea singur in picioare dar nu ii reuseste mai mult de 3-4 secunde si cam atat. O sa pun si poze, mai incolo...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Zadi spune:
paxela- cred ca asa sunt maimuticile. baietelul care s-a nascut dupa Ingrid la 2 ore parca zici ca e fratele ei geaman, la comportament, vorbire, vocabular, stil de abordare. o fi ceva si cu zodiile astea. ce mai face micuta? si-a mai revenit cu somnul si agitatia? eu incerc sa gasesc minunea aia de CH15 pt. durerea dentara dar inca nu am gasit. acum gabdyd mai zicea si de orajel care ar fii cu adevarat foarte bun.
Mihael@- mi-a placut printesa.Va fii vorbareata, iti zic din experienta.
loradin- asa e. depinde foarte mult de atmosfera. eu eram nefericita dupa job. de ce? pentru ca cel putin iarna plecam pe intuneric si ma intorceam acasa pe intuneric. nu vedeam soarele decat sambata si duminica. nu intotdeauna banii conteaza. daca ai bani multi si nu ai timp pentru viata ta, timp sa ii cheltuiesti asa cum vrei degeaba ii ai. am trecut prin asta si nu mai vreau.
carmenefr- e o fetita isteata. investeste timp in ea si vei vedea progrese spectaculoase. nu toti copii sunt argint viu, asa cum zici tu, ci doar cei care sunt curiosi, vioi si inregistreaza repede. Ingrid la aproape 10 luni a dus mana la ureche si a zis : alo, tata?. imediat am inteles mesajul si l-am sunat pe taica'su. asa ca vei avea si tu parte de o zburdalnica cat de curand.
roxygeo- pe zana ta nu as fi lasat-o nici cum. as fi luat-o cu mine la serviciu. sa lasi asa ochi acasa? am glumit. dar stiu ca si tie ti-a fost greu. oricum ar fi la un moment dat iti pare rau cand altcineva iti zice ca copilul tau a zis mama, a mers singur si alte ale copiilariei bucurii. sunt momente unice pe care le ratezi. imi imaginez ca e foarte greu. eu am recunoscut ca din egoism, nu am putut sa sufar, de aia nu m-am intors la birou. si oricum v-am povstit ce mult munceam si ca nu aveam timp nici macar de nevoile fiziologice, ca sa nu mai zic de altele.
roxanici- esti mai realista, mai cu picioarele pe pamant. stiu ca oamenii puternici acumuleaza, acumuleaza si la un moment dat explodeaza sau si mai rau implozeaza. oricum imi placi.
cat despre cozonac e a doua oara cand fac. am zis ca unul din motivele pentru care se mai intorc copii la parinti este si acela ca acolo gasesc intotdeauna o mancare calda si buna, o atmosfera primitoare, iar de sarbatori cozonac, sarmale, pasca si altele desigur. Asa ca am zis eu de ce nu?
am si o reteta foarte buna care are un secret ce garanteaza reusita. vi-l zic si voua: 3 linguri de coniac bun adaugat in compozitie face ca cozonacul sa iasa pufos si aromat.
mady- imi pare bine ca esti in forma. ce bine e sa mai faci si ceva pentru tine, nu-i asa?
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Zadi spune:
acum sa va zic despre magazinul nostru.
vom avea incaltaminte pentru pici 0-6 ani pentru inceput. ulterior vom avea pentru copii pana la 14 ani. site-ul se numeste
incaltaminte-copii.ro si va functiona efectiv de la 1 martie.suntem reprezentantii marcii richter- austria in romania. calitatea este superioara, iar preturile vor fii bune. pentru cele interesate voi acorda discount. pana atunci puteti sa vedeti pe site-ul lor- richter.at produsele.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Zadi
acum sa va zic despre magazinul nostru.
vom avea incaltaminte pentru pici 0-6 ani pentru inceput. ulterior vom avea pentru copii pana la 14 ani. site-ul se numeste
incaltaminte-copii.ro si va functiona efectiv de la 1 martie.suntem reprezentantii marcii richter- austria in romania. calitatea este superioara, iar preturile vor fii bune. pentru cele interesate voi acorda discount. pana atunci puteti sa vedeti pe site-ul lor- richter.at produsele.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
super, arata bine papuceii, acu sa vedem si preturile. sunt cu ochii pe voi
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elyanne spune:
Sunt pe aici... da' n-am vorbele la mine...
Nu stiu ce sa zic... despre ce sa zic... noutati n-avem...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Val_ spune:
Pupici,
Vad ca scrieti nu gluma. Am ceva de recuperat.
Noi suntem bine, in ultima vreme mancam mai bine, ne-am si rotunjit. Sper sa o tina ca tare bine este fara stresul asta.
Acum insa am alta grija. Ca are 8 luni si nu reuseste sa se ridice singura in fundulet. Sta doar in cot de parca pozeaza la mare. Iar de tarat mai mult inapoi si cam ca o rama, vorba Tzunei. Apropo Tzuna ce mai face Mariuca? Probabil ca ai mai scris dar eu nu am citit tot.
Am pus si eu o poza cu Mariuca in albumul de 8 luni. Prima noastra poza din album, poate ca este cineva interesat de cum aratam.
Zadi spune:
val- nu-ti face griji. progrese mai mari apar dupa 9 luni. multi merg mai intai cu spatele.
burticile mihaelaaa, rianna stef ce faceti? ce ne puteti spune despre bebelusi?
lilidana nu a mai scris de mult....la fel si alionusha
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Krissy spune:
quote:
Originally posted by Zadi
...Dar stiu ca si tie ti-a fost greu. oricum ar fi la un moment dat iti pare rau cand altcineva iti zice ca copilul tau a zis mama, a mers singur si alte ale copiilariei bucurii. sunt momente unice pe care le ratezi. imi imaginez ca e foarte greu. eu am recunoscut ca din egoism, nu am putut sa sufar, de aia nu m-am intors la birou. si oricum v-am povstit ce mult munceam si ca nu aveam timp nici macar de nevoile fiziologice, ca sa nu mai zic de altele.
Dana (Zadi), imi pare bine sa vad ca la tine viata e mai simpla si ai posibilitatea de a decide sa stai acasa cu copiii. Esti un pic categorica, dar nu uita ca fiecare situatie e diferita si nu oricine poate sa faca asa, desi si-ar dori sa fie asa simplu. Si eu, ca si Roxygeo, m-am intors la serviciu dupa 3 luni, si asta fiind tarziu pentru standardul american ("materity leave" este 6 saptamani pt nastere naturala si 8 saptamani pt cezariana). Singura alternativa era sa-mi dau demisia, ceea ce este doar o optiune extrema pt mine. Si nu e vorba doar de bani, desi ajuta foarte mult la plata creditelor din banca si sa ii asigura un viitor cat mai frumos fetitei. Eu nu am plecat din tara neaparat pentru o viata mai usoara, ci pentru una mai buna si mai implinita (inclusiv profesional) nu sa fiu casnica si dependenta.
Sophia e cea mai de pret fiinta si o iubesc la infinit, dar viata mea nu s-a terminat cand s-a nascut ea. Stiu ca e bine ingrijita cand sunt plecata (lipsesc de acasa de la 5.30 pana la 16), si incerc sa valorific la maxim timpul cand suntem impreuna. Da, e inca nespus de dureros ca nu sunt langa ea cand se trezeste dimineata si ca suntem departe atatea ore/zi, dar pentru asta nu cred ca sunt o mama mai putin implinita, grijulie si implicata, sunt doar mai ocupata (temporar). Fac tot ce pot sa compensez: am continuat sa pompez la serviciu si ca atare si acum mai alaptez; cumpar ce este mai sanatos, bun si potrivit pentru papica ei si ii las totul pregatit; citesc mult despre dezvoltarea bebelusilor si incerc sa aplic, si cu ajutorul mamei sau soacrei, ce e potrivit pentru varsta ei; imi sacrific somnul ca sa imi maximizez timpul cu ea si cu pregatirile celor necesare, astfel ca de luni de zile doarm doar 4-5 ore/24 h; o luat cu noi oriunde mergem, nu am lasat-o niciodata pana acum cu cineva, ca noi sa mergem sa ne distram. Asa ca Sophia e un copil frumos dezvoltat si vesel, care imi lumineaza viata si imi da putere sa merg mai departe. O sa vina curand o zi in care o sa am mult mai mult timp liber si o sa ne bucuram din plin de viata pe care ne-o impletim impreuna.
Multa lume, inclusiv din familie, nu ma intelege de ce mi-am complicat atata viata dintr-o data, in acelasi timp cu copil, serviciu si master, dar cine ma cunoaste ma intelege. Serviciul bun (de la compatibilitate cu pregatirea mea, atmosfera, colegi, si remuneratie, mai putin orarul) il gasisem deja, masterul il incepusem, iar copilul nu il mai puteam amana, caci am deja 34 de ani. Asa ca nu intotdeauna in viata lucrurile sunt in alb si negru si trebuie sa iti gasesti resursele nebanuite. Nu am fost oricum nicicand o comoda, asa ca merg inainte cu toate fara sa ma plang. Sunt sigura ca Sophia o sa fie bine, si chiar o sa-i mai facem inca un fartior sau o surioara in 2009.
Imi cer scuze ca m-am intins atat cu povestile mele si poate am fost si cam incoerenta, dar prin exemplul meu vreau sa incurajez fetele care trebuie sau doresc sa se intoarca la serviciu. Nu e sfarsitul lumii si nu sunteti mame mai putin bune. Bravo mamicilor care pot sa fie alaturi de copilasi cat mai mult, dar cele care nu o puteti face nu va simtiti vinovate, amintiti-va ca si mamele noastre pe vremea lui ceausescu au trebuit sa se intoarca f devreme la serviciu si suntem bine cu totii, nu? Eu o iubesc enorm pe mama mea si o sa-i multumesc totdeauna pentru ce mult s-a sacrificat sa ne creasca bine in conditiile grele de atunci, chiar daca ne-a lasat cu tanti Zuzy si a mers la serviciu. Cel mai important este sa gasiti persoana potrivita care sa va aibe grija de "comoara", si o sa vedeti ca noua rutina o sa devina curand f fireasca.
Hai ca eu nu prea mai scriu, dar si cand ma apuca... Acum chiar trebuie sa ma opresc ca e vremea mesei la Sophiutza mea. Va pup, multa sanatate bolnaviorilor si pe curand.
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold