Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Martutza - Iti doresc sa gasesti puteera sa te imparti intre,Victoras,sot si serviciu.Sunt sigura c-o vei gasi pt ca esti o mamica puternica!

Mady - felicitari lui Razvanel! Razvanel inca mai confirma ca cei din urma vor fi cei din-tai.Sanatate multa si sa se faca bine.
Sora mea merge cu prietenii aproape saptamanal in Galati la patinoar si cica e fain,asa ca profita si distreaza-te.

Noi,nu facem bine.Carl inca e racit si saracul a facut rana la nasuc de la muculeti.Inca are eczema aia pe frunte dar e spre vindecare si mai noi are un fel de eruptie pe corp ca la alergie.
Intr-o seara am fugit cu el la spital si un medic tampit in 5 min fara sa-l examineze i-a prescris antibiotic pe cale orala.Eu nu am vrut sa-i dau antibiotic si a doua zi am mers la medicul nostru de familie si el a zis ca aproape e fericit ca nu i-am dat pt ca e foarte puternic.Vedem dupa weekend cum arata si mergem iar la medic sa facem ceva analize.Uneori ii apare pe mai peste tot ,se face pielea rosie si cu basicute ca la ciupituri de tantari.Dupa o ora trec si apar in alt loc.
O fi facut vreo alergie,nici nu mai stiu de ce sa-l feresc.Doctorul spune ca e posibil de la raceala,un virus luat sa-i provoace asta si apare,dispare pana dispare de tot.
Carl mananca,e vesel dar eu o iau pe aratura.Eu nu sunt una din mamele puternice.Urasc anul 2008,numai ghinioane.

Despre Lilidana,nu stiu daca gresesc ca ma apuc sa spun dar ea a scris odata un mesaj cum ca se gandeste sa se retraga.Sper sa treaca de perioada respectiva si sa se reintoarca.Eu una o vreau,pt mine e importanta.Chiar asa Lilidana,dar cine se mai uita la pozele mele?

Intorsul la serviciu - la noi se dau cei 2 ani si bani pt a stimula lumea de a face copii.In alte tari se dau 3 ani la mama.In Dk doar 9 luni si daca ai venit bun in familie nu-ti dau bani pt copil.Eu cred ca 3 ani totusi e prea mult,pai te lenevesti si uiti de munca.
Eu nu cred ca daca te intorci la munca mai repede inseamna ca nu esti o mama indeajuns de iubitoare.Pai la 2 ani nu tot asa il iubesti? E greu oricand,dar daca mama simte nevoia s-o faca,atunci mi se pare ok.

O noapte linistita!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara la tot stupul!

Intru si eu sa-mi spun parerea despre intorsul la servici! Cu Raul am fost una din mamicile acelea denaturate care s-au intors mai repede decat trebuia la servici - la 1 an si o luna. Asa am simtit, nu aveam cu cine sa-l las nici o clipa, sotul era plecat de dimineata pana seara si am simtit ca nu mai pot asa, am fost si chemata inapoi - dar nu obligata. Am luat bona (poveste lunga...), apoi de la 2 ani l-am dat la cresa.

Ca sa incurajez pe cele care plang ca o sa petreaca putin timp cu micutii ( Loradin) vreau sa spun ca timpul petrecut cu el era mai de calitate decat atunci cand petreceam toata ziua impreuna. Tin minte ca veneam spre casa de la servici si ma gandeam pe drum ce sa mai fac interesant cu el. A fost bine mai ales dupa ce a inceput cresa - experienta noastra cu cresa a fost ok, nu s-a prea imbolnavit, ii placea, a invatat multe lucruri acolo - e drept ca erau putini copii si se ocupau frumos de ei - au facut serbare la cu ei la 2-3 ani !

Eu spun ca depinde de fiecare ce fire are si cum e la servici! Eu suspinam cand eram gravida ca o sa trebuiasca sa stau acasa, spuneam ca mai mult de un an nu o sa stau. Imi place sa am un program, sunt o fire activa, imi place f mult sa socializez si nu in ultimul rand suntem un grup de fete la servici care ne intelegem bine si si acum ne intalnim destul de des la un suc, sau vin la mine, ma suna. Dupa ce am nascut era sa ma dea asistenta afara cu tot cu ele, au venit in grup la mine si era ca la petrecere acolo .

Totusi - avand de ales - deocamdata nu ma intorc, desi luni am de gand sa ma duc sa o inscriu la cresa preventiv (am auzit ca trebuie inscrisi cu mult timp inainte si vreau sa fiu sigura). Mai este cineva care are in plan sa dea copilul la cresa? Sau sunt singura dusa cu pluta?

Giulia inca are muci si toata ziua m-am certat cu sotul, cu prietena mea si am citit pe net pe tema aspiratorului nazal. Ma dispera, mi se pare in continuare f traumatizant, daca trag cu gura inca mai merge, dar aseara si azidimi sotul a insistat sa facem cu aspiratorul si m-am isterizat. Eu am o problema mare si cu medicamentele si vad ca acum incep si cu altele!! sunt constienta ca este necesar ca mucisorii sa iasa, dar ma tot gandesc ca aspiratorul acela trage prea tare si ca poate din cauza asta o sa se formeze tot mai multe mucozitati - ca o reactie a organismului, am citit tot subiectul de pe forum si desi cam 90% erau pro mie mi s-au intiparit parerile contra! Asa sunt eu si cu medicamentele - n-as lua nici daca sunt beata de durere si daca chiar trebuie-trebuie nu pot sa nu ma gandesc apoi ca medicamentul acela imi face rau in alta parte . Cred ca trebuie sa ma tratez in domeniul acesta, ca am ajuns la certuri cu sotul.

Krissy, tare mult mi-a placut cum ai explicat situatia ta, bravo tie pentru perseverenta ta, ai numai grija sa te odihnesti suficient, sa nu cumva sa clachezi de oboseala!

Stefanyia, multa sanatate la Carl, ce bine ca e vesel si lasa ca-i trece! Si nu te pune rau cu 2008 ca-i numai la inceput, ce urmeaza o sa fie ffff bine!

Aliona, Lilidana, haideti la apel, cum incepem anul fara voi? si fetele care incep serviciul si spun ca nu vor mai avea timp, sa faca tot posibilul, nu pot sa-mi inchipui cum ar fi fara voi!!!

Am uitat sa-mi laud odorul!! I-a adus Mos Craciun o girafa de plastic in gatul careia bagi niste cuburi si daca nimeresti canta. Ei, Giulia a invatat sa bage cuburile acolo si de fiecare data asteapta sa aplaudam. Dar daca nu nimereste se apuca de urlat!! O sa ne manance si urechile incapatanata asta mica!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Buna noapte, stup! La multi ani, cu intarziere, dar din motive de calculator defect.Sa aveti parte de un an nou plin de bucurii.Tudor, zis si ,,Vijelie" este plin de energie si voiosie.Suntem suparati pe Zina meseluta , caci ne-a uitat, si am ramas cu aceeasi 2 dinti de jos,desi pe ceilalti ii asteptam de muult timp.
De luni intru si eu in clubul mamicilor ,,lucratoare", iar Tudor va ramane la Bunica in zilele cat voi merge la servici ( adika 4 zile /sapt) caci am facut cerere de comasare a orelor).Desi mama sta doar la o statie departare de mine, am ales sa stea cu ea, deoarece este mai comod si pentru Tudor( caci nu-l mai scol dimineata) si pentru mama ( care astfel isi poate face si treburile ei).
Din cauza vremii, a reaparut dermatita atopica ( manifestata sub forma unei pete in obraz) ce nu cedeaza la crema obisnuita.
Fetelor ,ce mai dati puiutului de mincare, caci nu mai am inspiratie delok.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Mihael@ stai linistita ca nu se sperie nici ginerica nici eu ia uite-l si pe Arthurica ce muzica ii place si sa-l vezi cum se enerveaza ce tipa am sa-l filmez zilele astea.Poate ii facem cantareti de opera sau rock cine stie.
Uite-l aici pe nebunel!!
http://br.youtube.com/watch?v=mA2Oxr1hCKU

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Martutza fruntea sus iubita tu esti o femeie puternica si ai sa treci si peste acest opstacol stiu ca e greu dar asta e nu avem ce face trebuie sa ne imbarbatim cum putem si sa mergem inainte,multi pupici sa ai forta la servici!!
Acum sa va spun si eu cate ceva despre Arthur:avem deja 8 dinti 4jos si patru sus mai avem si o strungareata de toata frumusetea,se da jos din pat singur de aproape o luna,a luat o cazatura si dupa ce i-am aratat cum sa puna manutele a inteles si coboara asa de frumos din pat ca-ti vine sa-l mananci.Vorbeste pe limba lui toata ziu rade ca un nebunel zice clar:tata,mama,bye bye,Giu(Giulia numele surori lui)zice papa,tipa daca ii iei ceva din mana cat il tine gura,alerga de-a buselea prin casa de mai bine de 4 luni fuge asa de repede ca deabia ne tinem dupa el,se ridica in picioare si se tine numai cu o mana de ce apuca ,singurel nesprijinit sta doar cateva secunde si ce ma epuizeaza de vreo luna nu mai doarme bine noapte se agita rau si suge din ora in ora la piept nu stiu ce sa-i mai fac.
Mai revin acum trebuie sa fug ca ma zbiara la cap e ora de nanica,va pup sa aveti o Duminica splendida!!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi...hai la cafea....

Stefanya ce ma bucur ca ai scris...incepusem sa imi fac griji!las ca o sa ii treaca raceala lui carl!multa sanatate....si sa scrii mai des ca imi esti tare draaaggggaaaa....

Martutza hai te rog eu sa mai scri...te inteleg ca ai muult de lucru,dar nu ne lipsii de sfaturile tale bune!

si acum de subiectul mult prea discutat de intorsul la munk....asa si care e probl dak va intoarceti?da asa e k se [ierd multe si mai stiu eu late cate dar dak e bine ingrijit si dak e pe maini bune eu nu m-as agita.....eu cred ca nu e asa o tragedie!!!sper sa nu supar pe nimeni,dar asta e parerea mea....

razvnu e mai bine,nu mai e asa prost dispus,i-au trecut toate bubele,doarme bine se trezeste la 2 sa pape,apoi la 6 si apoi se trezeste apoi la 7-8...deci e f bine!numai k acu e f alintat...dak nu poate sa faca ceva se pune pe urlat,dak nu il las sa faca ceva la fel urla cat poate el de atre....

fug sa ii fac papa si poate revin!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by ElenaGiulia

Mihael@ stai linistita ca nu se sperie nici ginerica nici eu ia uite-l si pe Arthurica ce muzica ii place si sa-l vezi cum se enerveaza ce tipa am sa-l filmez zilele astea.Poate ii facem cantareti de opera sau rock cine stie.
Uite-l aici pe nebunel!!
http://br.youtube.com/watch?v=mA2Oxr1hCKU

Ajutati-o pe Sosonica!

super cuminte Arthur, si imi place ca mereu e rock in fundal.

Io am o mare dilema...cine sunt copiii astia? http://br.youtube.com/watch?v=PFyjdh9e_KY&feature=related is tot Arthur si Giulia? vb cineva in portugheza parca cu ei.... ori seamana f bine, ori is io confuza... nu mai inteleg

Stefanyia sanatate multa lui Carl. Bubitele poate sunt de la ceva din mancare. Gandeste-te daca i-ai dat ceva nou in ultima vreme. Rares mi-a facut bube de la portocala, asa multe si rosii ca ciupiturile de insecte

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Roxanici da sant ei nebunicii mei au 6 scurte filmulete pe you tube.

Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by ElenaGiulia

Roxanici da sant ei nebunicii mei au 6 scurte filmulete pe you tube.

Ajutati-o pe Sosonica!

si cum de vb portugheza cu ei?

fetelor, cred ca Aliona se pregateste de Craciun, parca ea sarbatorea dupa rit vechi. Io cred ca framanta cozonaci si face toba si leber de aia nu ne mai scrie

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Roxanici eu vb cu ei in portugheza ca imi e mai usor sotul fiind brazilian in casa vb numai in limba lui mai greu se vb romaneste!!!

Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput