Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Elenagiulia, ce dragut e Arthur, cum tine el ritmul cu mingea in mana! are ritmul in sange!
Tu in ce limba vorbesti cu copiii? E interesant ca aud 3 limbi odata, nu? sau romaneste nu-i inveti?
Cu suptul, cunoastem, asa face si Stefi de vreo cateva luni...am mai citit ca pana la intarcare cam asa se comporta, din dragoste pt. tzatza si dorinta de a ne avea langa ei. Dar la Arthur poate mai ies niste dinti si din cauza asta suge asa des.

Intorsul la munca...da, eu m-as intoarce daca as putea lasa pe Stefi cu mama mea sau cu soacra...in rest, nu am incredere in nimeni. Mi-e groaza sa ma gandesc ca o sa faca 2 ani, o sa fie prea mica pt. camin (la noi in oras nu sunt crese) si o sa trebuiasca sa caut bona sau sa o trimit la soacra mea la tara. Mor de pe-acuma la gandul asta. Daca munca iti ofera satisfactii nu vad nimic rau in a renunta la statul acasa. Pentru copil e mai important sa aibe o mama multumita si implinita din toate punctele de vedere.

E adevarat ca dupa 9 luni incep sa se vada tot mai multe progrese. Stefi in 3 zile a invatat sa mearga de-a busilea de zici ca merge de cand e, incearca sa articuleze cuvinte, nani, pa, papa. Si mor dupa ea ca s-a invatat sa fure cate ceva (frunze de la flori, telefoane) si s-o ia la fuga ca stie ca nu e bine ce face...ba se mai uita si in urma sa vada daca o urmarim.

Astazi sunt suparata ca a cazut din pat langa mine. Ma intorsesem sa iau canita cu apa si am vazut-o exact cand cadea, rau, cu gatul stramb si o mana prinsa sub ea. of, tare m-am mai suparat pe mine pentru asta. acuma are o vanataie pe obraz, saracuta.

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetele ia uitati ce am gasit bantuind pe net http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&c=1171&pid=26698 ce parere avti????is nebuna???

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ce se mai aude cu comanda de humana? eu mai sunt interesata...val...asta daca ati rezolvat cu cardul...
merg la sarmale...ca eu le fac dupa craciun si rev...acu'mi-e pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Va multumesc celor care m-ati incurajat apropo de grijile mele. Cred ca intr-un fel simteam nevoia desi sunt constienta ca exagerez.

Eu sunt cu siguranta opusul mamelor (multe din experienta mea) care exagereaza in bine orice progres al copilului lor. Spre exemplu eu nu am considerat ca Maria se intoarce de pe o parte pe alta decat atunci cand a facut acest lucru cu cea mai mare usurinta. S.a.m.d.

Una peste alta ar trebui sa nu mai dau crezare, vorba pediatrei copilului meu, folclorului de parc potrivit caruia cam 99% din populatia de varsta mica este formata din genii. Ca te si intrebi ce se intampla cu ei atunci cand devin adulti de se micsoreaza atat de mult acest procent.

Alexia nu am rezolvat cu cardul. Abia de acum incolo. Asa ca mai dureaza. Poate mai da altcineva comanda intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

salutare stup,
am batut tot orasul cautand o sanie, n-am gasit pe nicaieri, si i-am promis lui Julie... Stiti vreo adresa pe net unde putem comanda si sa vina cat de cat repede?

Kitty si eu sunt contra batistei bebelusului, cateodata mi se pare ca si pompita aia de cauciuc e prea puternica pentru nasucul lor Eu o pandesc cand stranuta si o tin de cate o nara, si scoate pe cealalta tot ce e de scos , plus pompita, plus sters lumararelele din cand in cand, nu insist prea tare sa nu o ranesc, au si mucisorii rolul lor.

Super dulci Giulia si Artur, Giulia in special, parca o vad pe Julie a mea .

Mady nu esti nebuna deloc, mie mi se pare o idee tare buna, dar inca nu ma indur sa dau atatia bani pe ea .

Mihael@ pupici albinutei zburatoare!

vorbeati la un moment dat de preparatul cerealelor , pai sa va impartasesc din infinita mea intelepciune . eu pun patru masuri de lapte si apoi la ochi o parte de cereale milupa 7korn si o parte de nestle cu flori de tei (am revenit la ei in ciuda scandalului ), apoi apa incalzita exact cat trebuie ca sa fie numai buna de mancat. Nu ma intrebati grade . amestec, la inceput mai incet apoi mai tare si servesc . Nu se fac cocoloase. deci nu prepar intai laptele si apoi adaug cerealele ci le pun pe toate gramada , mai practic mi se pare mie.

ultimul racnet in materie de jucarii ... o sticla goala de plastic in care am pus niste boabe de porumb , pe vremuri la tara se folosea basica porcului care se umfla, se lasa la uscat si se puneau boabe de porumb in ea.
Ii place la nebunie. De-asta i-am si facut-o pt ca alerga dupa toate sticlele din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Mihael@ da nu mai stiu ce sa mai zic poate sant dintii sau e el foarte energic,poate ii tranzmit si eu nervii mei ca de ceva timp sant cam nervoasa,dar lasa ca ne revenim noi si dormim toata noaptea ca in primele luni,cert e ca-s foarte obosita noapte il pun pe toate partile cand pe stanga cand pe dreapta ba pe picioare,e tare obositor dar imi gasesc forte ziua cand il vad cum imi zambeste,cum alearga dupa mine si ma striga mama si mai ales cu ridica aripioarele sa-l iau in brate mananc eu baiatul lu mama frumos.
Nu te mai supara din cauza cazaturii stiu ca nu bine sa cada dar cum sant ei mai rau ca argintul viu nu avem ce face si Arthur a luat la cazaturi dar acum a invatat sa se dea singur jos din pat pune manutele inainte si se tareste usor pana ajunge pe covor,e tare scump.Sa-l vezi ce caragios e ca noi avem aici aer conditionat cald si cum nu are putere decat sa incalzeasca 2 camere in bucatarie avem un incalzitor cu motorina si vine baiatul dupa mine in bucatarie si cand se apropie de tampenia asta de incalzit se uita la mine sta in fundulet si incepe sa rada si sa se certe ,ca stie ca e cald si nu poate sa treaca.Ai nu mai fi suparica ca se intampla nu avem cum sa stim cand,ca sa-i putem proteja,1milion de pupici pe vanataie de la Arthur si de la mine!
gabdyd mersi mult si printisele tale sant niste scumpe daca nu-l aveam pe Arthur deja promis Stefaniei a doamnei Mihael@ o puneam de o incuscreala .Mihael@ nu da cu pietre!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

LA MULTI ANI!
Va dorim si noi un an minunat, plin de bucurii alaturi de toti cei dragi! Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Nu am mai scris de mult timp asa ca nu cred ca ne mai stiti; va urmaresc din umbra, am vrut de multe ori sa raspund si eu dar nu am putut tine pasul cu voi.
Sa va spun si eu cate ceva despre Iulia: mananca f. bine de cateva zile, doarme bine atat noaptea cat si ziua, are 6 dintisori (4 sus si doi jos), ne cearta pe limba ei, dar zice mama, tata si nenea clar, se bucura mult cand Mihai fratiorul ei o baga in seama, iar el nu o lasa sa se joace cu jucariile lui (aici avem o problema pt ca o si ataca si trebuie sa fiu tot timpul cu ochii pe ei; sper sa fie o perioada trecatoare)
Si eu pot confirma ca dupa 9 luni incep sa se vada tot mai multe progrese: se ridica in picioare si se agata de tot ce ii iese in cale, merge in 4 labe cu viteza si tot dupa 9 luni a inceput sa se ridice singura in fundulet.
Despre intorsul la munca: eu m-as duce chiar de maine daca as avea cu cine sa-i las (mama mea nu mai este de 7 ani, soacra are cateva jobulete iar pe altcineva nu am). Simt nevoia sa merg la munca dar mai astept pana la toamna cand va incepe Mihai gradinita iar Iulia va sta cel mai probabil cu soacra.
Zadi astept cu nerabdare sa dau comanda de incaltaminte pt piticii mei asa ca sunt si eu cu ochii pe voi!
Va pup si sper sa intru cat mai curand!

Gia mamica fericita de Iulia Antonia (13.03.2007) si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Ia uitati ce chestie draguta am gasit la bulgarasi de nov-dec 2007:

"Cand copilul meu se trezeste dimineata, prima data rade.
Cand eu ma trezesc dimineata, prima data ma uit stramb la ceasul desteptator...
El adoarme la pranz, mie doar mi-e somn...
El se bucura ca latra cainele, eu ii zic cainelui sa taca...
El rupe florile ca sa mi le dea mie, eu le sadesc ca sa aiba ce rupe...
Eu ii explic totul in zeci de cuvinte si intelege pe jumatate, iar eu inteleg totul dintr-un singur cuvant de-al lui...
Eu nu reusesc sa-l aleg intotdeauna pe el, cand imi fac agenda zilnica.
El ma alege fara nici o ezitare, in fiecare clipa...
A invatat care e stanga si care-i dreapta, dar tot eu trebuie sa-l invat drumul inainte...
Mi-am sarutat sotul si copilul a inceput sa planga. Nici o alta gelozie nu m-a induiosat intr-atat incat sa opresc sarutul..."
Mihaela Radulescu - "Despre lucruri simple"

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neaparat trebuie sa se infiinteze politia animalelor pentru cei ca Rares.Cum dom'le asa se poarta cu o matza???
Ce draga mi-i poza asta Roxiii!!!!

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput