Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Karla, condoleante, sunt sigura ca matusica ta draga a simtit ca o iubesti; si daca cumva te indoiesti de faptul asta acum, cand e in alte lumi, sigur stie ce e in sufletul tau si ce dragoste i-ai purtat.

nu mai stiu cine intreba de saniuta...
http://www.bestkids.ro/p-1019-saniuta-snow-shuttle.aspx aici erau unele

intrebare intrebatoare...
voi cum faceti sa dati de inteles copilului ca nu are voie sau nu e bine sa faca ceva? (de ex se duce la o chestie cu sticla si da cu mana in sticla aia sau trage de brad sau musca din cablurile bagate in priza)

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Cu un ochi inchis si unul deschis si o cana mare de cafea vin si eu sa zic

La multi ani fericiti pentru:

Raluca Ioana - Monica b
Eliana Ioana - Paula75
Martha Ioana - Flopici
Teodora Ioana - Carmenefr
Theodora Ioana - Elpower
Tudor Ionut - Mickyn
Ian si Ingrid si sot de Zadi

sa fiti sanatosi si sa va veseliti, ca nu degeaba v-am pus atatia cantareti!

ElenaGiulia, eu stiu ca e concurenta acerba la cate albinute superbe sunt in stupul nostru, da eu zic ca prima dragoste nu se uita si ma bazez pe asta

Loradin, Ana este o scumpete de fetita, nu-i de mirare ca o lauzi atata!

Diana69, de unde ti-ai dat seama ca are oxiuri? nu am idee de tratament cred ca doar medicul iti poate da o schema ca lumea si sa faceti analize probabil. Of, multe se mai aduna pe capul vostru. multa sanatate

Stefanyia, vad din poze ca nici Carl nu a fost prea interesat de bradut, sau l-a apucat interesul dupa aia? stefi abia aseara, dupa 2 saptamanai de cand stam cu bradul in casa, s-a indreptat spre el si a inceput sa-l smotoceasca. Foarte dragut barul in care erati, ce specific avea?

Rianna-stef, bafta la morofologia fetala! arati foarte bine, ai un chip tare optimist.

Karla, condoleante pentru pierderea suferita...daca ati avut o relatie apropiata, cred ca a stiut ce simti pentru ea chiar daca vorbele nu fost spuse, nu trebuie sa regreti asta.

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELED SF IOAN!

atat t moment nu sunt f bine dispusa,asa ca poate revin....

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

LA MULTI ANI SI SA TRAITI CU NUMELE!petrecere frumoasa azi si la cat mai multe dorinte implinite!

Roxanici, bine ca mata nu riposteaza!Si la noi exista nu, nu si intelege dar culmea e ca nu asculta intotdeauna.Spre ex, a luat lumanarea, vroia s-o bage in gura, ta-su ii zicea nu, nu iar ea intelegea, il asculta, dar plangea si urla tare, semn ca riposta ca n-o lasa s-o bage in gura.

STEFANIA, incearca pe neogen.ro sau pur si simplu imibiliare constanta pe google.Vreti sa investiti in c-ta, buna treaba???Imobiliarele aici sunt cam la fel de scumpe ca si in Buc, poate chiiar mai scumpe in zona marii..Dar, dc te hotarasti sa cumperi ceva, te ajut cu placere!
RIANNA, si ce daca esti mare, esti frumoasa!Si semeni leit cu sotul!!!Sa traiti!

KARLA, ce ii dai de muci.Si noi avem de o sapt.Noaptea nu, doarme bine, dar ziua cd se joaca , ii tot curg.Mi s-a luat si nu ma lasa nici s-o sterg la nas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Va multumesc celor care ne-ati privit pozele

Kitty - asa e,ma topesc dupa el!

Elpower - ce scumpa e Thea in scaunel dormind.Eu ador copiii ce adorm instantaneu,sunt asa haiosi..Carl doarme doar cu ajutor,asa ca nu am sansa de a-l vedea.

Mihael@ - sa stii ca nu l-a interesat deloc bradul.Il puneam langa el si el cauta alte jucarii,parca nici nu exista.Cand l-am dezbracat pe brad,tot asa,am zis ca poate il fac curios dar nimik vedem la anul..
Cred ca te referi la barul unde o tipa dansa.E un bar sarbesc dar am auzit ca lautarii ar fi romani si ca acolo obijnuiesc sa vina multi romani.Eu nu am auzit deloc romneste acolo,dar in schimb vin foarte multi straini.Imi place sa merg in baruri cu specific diferit,dar nu mananc ciudatenii.
Sarbatoream cu Klaus si Carlut anul de casatorie.Acolo am mers prima data si de cate ori sarbatorim ceva,mergem acolo.

Mady - nu stiu ce te indispune dar am terminat eu si ai inceput tu? Sper sa nu fie nimik grav si doar sa te fi trezit cu fata la perete.

Karla - Condoleante!
Pe 25 ma uitam pe site-ul protv la stiri si am vazut cum un prieten de-al meu a murit in accident de masina in ajun de Craciun.M-am simtit ingrozitor,eram departe si nu am avut sansa sa-l petrec pe ultimul drum.
E greu dar mergem inainte!

O zi buna!
Pupici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

La multi ani! celor care poarta numele de Ion si Ioana!

Karla32 condoleante sincere pentru pierderea suferita. Sunt sigura ca matusa ta stia ce simti, nu fii suparata pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Ghibuadina - da,e doar o idee de inceput.Aseara verificam pe net preturi si m-am crucit la unele.Erau pe un site danez si cred ca unii chiar intrec orice masura.O vila cu doua etaje si nu multe camere,2.400.000 euro.
O sa incerc asa cum ai zis,si daca am nevoie voi apela la tine.Multumesc pt ajutor!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

la multi ani cu sanatate celor care poarta numele de ion, Ioana sau derivate.

va pupam pe toti.am vazut poze si filme cu prieteni dragi.

la job nu am net.munca mea e de 90% teren si restul birou adica dat telefoane, nu am program fix dar am plan de realizat...e mai mult de explicat dar nu am dispozitia necesara.

fimiu are de azi noapte muci, nu febra nu tuse dar respira pe gura si ii curge nasul....

o zi buna.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

pana am citit eu din urma mi-a adormit copila in funduletu' gol in patut, mama denaturata ce sunt ,

pt Raresu si Chippie la mai multa smotoceala!
merci pt linkul cu saniuta, am apucat sa=i luam o scoarta de-aia sa vedem daca ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Zadi mersi ,eu cred ca toate santem mame eroine chiar daca avem 1,2,3 sau mai multi puiuti grijile sant aceleasi .
Diana_Jors multa sanatate lui Alex am vazut si pozele sant superbe.
Rianna_stef esti absolut superba ai o lumina in jurul tau se vede ca esti foarte fericita,sarcina usoara cat a mai ramas si multi de la noi.
Stefaniya mersi,am vazut si noi pozele cu,Carl e absolut superb mi-a placut mult ce unde l-ai bagat in cos(sau ce e??).
Roxana m-am indragostit de Raresu vai ce scump e el si concentrat la zmotocire imi aduce aminte de pitica mea Alex si ea tot asa facea cu mata mamei mele, pentru voi.
Karla sincere condoleante sa o aibe dumnezeu in paza lui!!
Mihael@ adevar ai grait prima dragoste nu se uita niciodata,asa as vrea sa ne intalnim sa-i lasam sa se joace impreuna sa vedem cum reactioneaza,dar lasa ca vine ea ziua asta pana atunci va umplem de !!
O zi buna fetelor,va pupam!!mai revenim daca mai putem!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput