Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

BUNA SEARA STUP!
Intru si eu rapid sa dam raportul;cam tarziu,dar e bine si acum;
Noi suntem bine ne-a trecut asa zisa raceala;adica n-a mai facut febra ca altceva n-avea;acum face nani;e o scumpete si nu ma mai satur de ea;mi se pare ca a evoluat atat de mult in ultimul timp;este toata ziua pusa pe sotii;s-ar juca nonstop;adora sa-l traga pe tati de nas si de urechi si sa-i traga pumni in cap;iar pe mami o trage de cel mai mic si mai subtire firirsor de par;cum le gaseste nu stiu;merge foarte bine in patru labe,pot zice ca alearga chiar;se descurca foarte bine si singura tinandu-se de o mana de mobilier;stie sa faca pa cu manuta;stie sa imite pocnitura din degete cand aude muzica si danseaza in legea ei;arata cu degetul si face ca maimuta;intelege cand ii spun ca nu-i voie numai cand vrea ea;stie sa de-a pup;stie sa-mi arate majoritatea jucariilor;sa arate ochiul,nasul si gura;si ce-mi place mie cel mai mult:stie ca in burtica lui mami este bebe si cand o vede face mai-mai si-i da pup....si pumni cateodata

Cam atat cu laudatul;am vazut ca ati discutat de intoarcerea la serviciu;va inteleg prin ce treceti,cu toate ca eu nu am servici;ma bucur ca stau acasa cu ea si am parte de aceasta experienta ,dar pe de alta parte ,tare mi-ar placea sa lucrez si sa fiu din nou independenta financiar....asta e....mai am de asteptat...

Intreba cineva de cresa;eu as vrea s-o dau la cresa din aprilie,cand face anul sa ma mai eliberez un pic,can vine piciul celalalt;dar mai am de dus tratative cu tati;la noi se fac inscrierile luna aceasta

Pentru cine vrea sa vada cat sunt de umflata,priviti aici
Nu sunt toate foarte clare;promit sa mai fac special cu burtica pentru voi;am vazut ca ati intrebat de mine si va multumesc pentru grija;deocamdata n-am vesti noi de la eco,dar vineri ma duc la iasi pentru morfologia fetala si voi avesti noi si ,sper eu.....bune.

Va doresc noapte buna,nu inainte sa spun si eu LA MULTI ANI!!! TUTUROR IOANELOR SI IONILOR

Rianna_stef (18+)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Mady - multumesc Eu nu scriu des acum pt ca nu pot,nu am chef de nimik.Dar de azi Carl a fost mai bine si sunt sieu mai bine.Apropo,Carl are inca doar jumatate de dinte iesit,de o luna se chinuie sa iasa.shshsht,sa nu mai zici la nimeni,vorbim in soapta

Roxanici - da,si eu am zis ca e alergie la ceva mancare.Nu stiu la ce,poate fi chiar de la lapte sau orice.Nu i-am bagat nimik nou,am spalat tot din casa cu detergent fara parfum...sper sa treaca.Oricum e mai bine.Cand am timp am sa atasez o poza cu fata lui plina de asa ceva.
Blanda pisica mai ai.

ElenaGiulia - am vazut pozele demult dar mereu uitam sa spun.Arthur e asa frumos...chiar asa,3 copii si serviciu? wow... esti tare

Zadi - cred ca Ian e mai mult spre Norvegia decat Suedia.Norvegienii au multe de la rusi si limba suna spre ruseste.Sa-ti traiasca copilasii cu nume cu tot!

Rianna_stef - tu nu arati deloc obosita,cu un bebe de cateva luni si altul in burta...

Ghibuadina - daca stii,da-mi te rog un site unde ma pot interesa de imobiliare in Constanta.
Fetele - ce site-uri sunt cu imobiliare in toata Romania?

La multi ani la toti ce poarta numele de ION;IOANA,sa fiti sanatosi si numai bine.La multi ani si pt voi ce aveti pe cineva sarbatorit in familia cu numele de ION/IOANA

O noapte linistita
Pupici!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Si am pus si eu ceva poze noi aici si aici aici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Ioanelor si Ionilor

Credeam ca numai pisica mea e masochista... ala nu se misca din loc cand il prindea Elena... si doar putea sa fuga de 100 de ori mai repede decat semisca ea...
Era nervoasa la maxim... si ce l-ar fi capsat pe Raresu', dar se intorcea si se oprea cand isi dadea seama cine e... Daca ar fi fst oricine altcineva nu-l musca? Motanul meu asa facea... Elena il chinuia, nu-i facea nimic si daca m-a duceam sa-l scap din mainile teroristei io eram muscata... ca trebuia sa se razbune pe cineva, sa se simta bine...
Nu pot sa-mi imaginez ce ii vor face baietii...

Rianna deja 21 de sapt... wow... ce a trecut timpul... ai ajuns la jumatate. si sarcina usoara incontinuare.

E prea dimineata pt. mine ca sa mai tin minte ce am citit... m-am trezit de la 7, ca a inceput gradinita.... si mi-e un sooooomn....

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata,
am intrat si eu sa urez tuturor care poarta numele de Ioana,Ion si ce mai deriva din acestea un sincer La multi ani! Sa fiti sanatosi,frumosi si buni si sa aveti un an minunat.

Pupacesc si eu gravidutzele noastre dragi si astept cu nerabdare sa vad ecografiile.Imi este atat de dor.Sa de-a Dumnezeu sa aveti o sarcina usoara iar bebeii sa va fie sanatosi.

Acum as vrea sa va povestesc si eu din nazbatiile fetei mele-baietoi.In primul rand joaca fotbal.Ba mai mult nu pierde nicio stire sportiva.Se uita de zici ca-ntelege.E tot mai frumoasa ,mai isteatza si mai simpatica.Prinde tot ce vrea sa-nvete si se comporta exact ca o maimutzica.Desi ne luptam cu doi dintzi odata nu uita sa rada in cascade si sa ne distreze.Vorbeste vrute si nevrute(ea stie ce zice ca noi nu intelegem nimic) insa este foarte haioasa ca si gesticuleaza.Juri ca este o mica sefa intr-o sedinta. Danseaza in stilu-i propriu dand din cap si din fundulet pe orice melodie.Este inebunita dupa muzica.Triaza musafirii la greu impartindu-i in 2 categorii.Simpatici si nesuferiti.Este un munte de pupicuri pe care noua ca parinti ni le ofera direct pe gura iar musafirilor le intinde fruntea sa fie ea pupata.Canta "la la la" si se distreza copios daca te faci ca o alergi.Isi roade adidasii din piciore,isi scoate zilnic pantalonii si ciorapii iar mai nou am gasit-o si fara bluza pe ea.Uraste caciula si gaseste ea metode s-o extraga de pe cap(chiar daca poate dureaza ore)Isi stie jucariile dupa nume(daca i le ceri ti le da) si pe cele dragi ei le umple de bale(cica le pupa) sau le musca de cap.I-am cumparat o papusa dar se pare ca fata mea- baietoi a preferat sa-i scoata capul si sa il manance decat s-o indrageasca.I-am spus sotului meu ca inginera ajunge.Toate jucariile le intoarce si se chinuie sa le desfaca suruburile cu degetelele iar pentru ca evident nu reuseste le ia la picioare.Da in ele de zici ca sunt dusmanii ei.Ce-mi place insa este ca iubeste cartile.daca-i scot un morman de jucarii si un morman de carti alege cartile.Le deschide,da pagina cu pagina si le studiaza ca un om mare.Eu una nu am invatat-o.Este adevarat ca am dat sute de pagini pe zi pentru ca ma urla daca nu o faceam si trebuia ca la fiecare pagina sa stau sa-i povestesc si sa fac ca toate alea.Acum da ea paginile dar ridica ochii spre mine ca si cum mi-ar spune "hai mami,explica-mi".Da,desigur,imi laud puiul la greu dar....cine nu o face? Este adevarat ca eu nu am pus nici filmulete nici poze cu ea decat f rar.(cred ca din comoditate).Am sa incerc sa pun poze dupa ce termin mesajul.Asa...doar ca sa mai vedeti si voi cum mai arata.

Am vazut pozele cu puii vostri si trebuie sa recunosc ca suntem o gasca de mame "zapacite" iar in fruntea lor este Roxaniciu.Pai eu muream de frica sa-mi fi vazut pisica chinuita de Ana .Oricand ii putea arde o laba peste ochi.Banuiesc insa ca stie ce are la usa.Curajoasa mamica nu ca mine KK-cioasa.Aveti minuni de copii,unul mai frumos ca celalalt.Cat despre progrese....avem o generatie trasnet!

Va pup si ma apuc sa pun si eu niste poze.Sper sa reusesc ca nu am facut-o de mult timp.Revin

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Am revenit cu cateva poze!

Cam asa mai arata ANA

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

La multi ani Ioni si Ioane! Si bineinteles multi ani traiasca ptr Ian!

La multi ani tuturor si un an minunat!

Nu am mai scris de ceva timp...De fapt dinainte de Craciun.

Sarbatorile nu au fost asa cum mi-am dorit. Au fost triste si indoliate. Pe 23 decembrie a murit mama nasa (matusa mea). As vrea sa spun mai multe despre mama nasha mea, dar nu e locul si nici cazul. Mai spun doar ca regret nespus ca probabil nu a stiut cat de mult o iubesc (ptr ca nu i-am spus niciodata! nici macar in ultimele clipe nu am facut-o!)

Despre Luca! Baiatul meu nazdravan! Are muci si tuseste de vreo 10 zile, e un fatzait si un rasfatat! S-a invatat cu mine, ma pupa continuu, sta lipit de obrazul meu si-mi zice mam, mam, mam. E ceva de nedescris! Nu-mi vine sa cred cat de mult a evoluat in ultimele doua saptamani! Merge tinut de o manuta, are doi dinti jos si cred ca urmeaza si altii ptr ca il apuca urlatul noaptea in somn, trage de sertare, de fire, de butoane, imi ia ochelarii si pe urma vrea sa mi-i puna la loc, par nu mai am in cap de cat ma trage de el, ii place sa zgarie caloriferul ca face zgomot, ii plac cartile, imi arata animalele si face ca lupul si ca ursul. De vreo doua seri a invatat sa dea din cap a nuuuu, nuuu si o tine asa mai ales cand vreau sa il culc. E ghidus tare si ma santajeaza la maxim! Un mic monstrulet! Sunt coplesita de ceea ce simt pentru el...

Va pup si va doresc o zi minunata!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Neatza,

gata cafeaauaaa!!!!

Ioaaaaneee, Ioaaneee, toata lumea iti zice Laaaa Muulti Aaaani!!!!
Sa traiti si sa-nfloriti Ion/Ioana/Ian/Iana!!!

Rianna_stef, deja 21 sapt,zic si io ca Eliana. Mult a fost putin mai este.

Diana ce terminati sunteti in tren .

Si Ana de Loradin e o dragalasa creataaaaaa

Cine are cont de Paypal sa imi zica si mie cum imi vars bani in cont? ca mi-am facut cam tot dar cand sa vars banii imi zice ca nu e available serv asta pt mine. Pai cum? si io de ce mi-am mai facut cont?

Ma bucur ca v-ati distrat cu Raresu', mi-am atins scopul. Acu ce sa zic despre matza...e f docila si cu raresu chiar vad ca stie cum sta treaba, adica nu il ataca. Si vad ca e si masochista ca sta; nu o inteleg dar dupa cum vedeti nu o tine nimeni cu forta. Oricum e raritate ce a facut ea acolo ca de obicei pastreaza distanta de min 1 m de rares. Atunci avea chef de joaca...de fapt sa o mangaie cineva si era cam la limita suportabilitatii. Cine are matza si i-a observat coada stie ce zic

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, Ionilor si Ioanelor si celor care sarbatoresc astazi ceva!!

Loradin, e o scumpa Ana ta, cum rade ea cu dintisorii la vedere ca un soricel, cred ca iti vine sa o mananci!

Raluca, daca o iubeai asa mult fi sigura ca stia si fara sa-i spui!! Dumnezeu sa o odihneasca! Sanatate pentru Luca!!

Stefaniya, frumos Carl si tare poznas pare in poza, te uiti la el si uiti de toate necazurile.

Diana ce-ati facut ati impachetat cupilu, l-ati bagat in geamantan??

Roxana, saraca matza! Dar Rares ce plimbaret e!!!! Si eu tot am vrut premergaret dinacela si n-am apucat sa iau.

Am vazut mult mai multe poze, dar neuronuuu...

Noi nu ne laudam cu nimic. Ieri iar a facut kk de 4 ori, azi ii fac coprocultura.

revin

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUME SFANT! sA VA FIE VIATA LUMINOASA SI PLINA DE BUCURII!

Ce trece timpul! Abia astept sa vad gagalicea din burtica, Rianna! Ca maine vezi majoretele dansand pe aici de zor! Sarcina usoara si sa stii ca esti o graviduta frumoasa! Sa ne mai pui poze.

Am vazut si matza nervoasa, dar masochista. Trebuie sa il iubeasca pe Rares daca il lasa ea sa o ciufuleasca asa.

Am vazut si pe Carl la bunici si cu parintii. Am vazut si o Ana frumusica foc si dulce si am mai vazut sute de alte poze cu pitici, dar nu mai stiu pe care sa le mai zic. Astea au fost de curand si d-aia le tin minte. Restul le-am vazut de cateva zile. Am vazut tot! N-am ratat nimic, dar mi-a lipsit cheful de scris.

Despre noi.... ce sa zic? Nu mai vrea sa adoarma. Nici ziua si nici noaptea. Nu stiu, cred ca ii dau o armata de dinti sus. Eu nu vad decat un incisiv care a spart, dar toata gingia de sus e dureroasa la atingere. Si o apuca durerea mai ales seara. Totusi, e tare cumintica. In afara de faptul ca nu vrea sa adoarma si de un pic de rasfat, n-ai prea zice ca ii dau dintii. Ei, bine, si balele si frecusurile aferente, dar in rest papa si vrea sa se catere peste tot. Nu stie sa arate jucarii, nici n-am invatat-o. Nu merge in patru labe, poate sare si de etapa asta. Striga "mama" la toata lumea , dar tonalitatea cu care ma striga pe mine e diferita. Zice "aba" cand ii este sete sau, cel putin asa vreau eu sa cred, zice un fel de "papa" cand ii e fomita, dar de cele mai multe ori zice "ma". Se ridica de pe spate in fundulet si de acolo se agata de pat si tushti, in picioare. Deschide, inchide sertare, face "ordine" in ele si zboara cu mergaciosul. Nu mai vrea sa doarma aproape deloc ziua, dar cade lata la un moment dat, dupa cum puteti vedea prin pozele de aici. In rest creste si capata din ce in ce mai multa personalitate, daca asa se numeste faptul ca vrea ea ceva si nu o pacalesti usor.

Despre oxiuri, Diana69, am gasit asta pe alt site: Afin - fructele uscate se fierb in 250 ml apa timp de jumatate de ora, iar ceaiul se bea caldut intre mese. Peste o lingura de fructe uscate se toarna doua pahare de apa fiarta si racita. Fructele se lasa la macerat 8 ore, apoi se bea lichidul obtinut! Este bun afinul si pentru oxiuri! Alt remediu pt bebe asa de micut nu stiu, dar poti intreba doctorul. Poate cunoaste ceva naturist sau homeopat care se poate da.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput